torstai 19. toukokuuta 2011

Kodin 1:sen ihania sisustusjuttuja

Ollaan taas täällä mummollassa käymässä ja pääsin pikku neidin kanssa kauppoja kiertämään ihan ajan kanssa pikku miehen jäädessä mummon ja ukin hoivaan. Kahden pienen lapsen kanssa noissa kaupoissa ei kovin kauaa kierretä kun niillä menee hermot alta aikayksikön....vähän niinkuin miehillä ;) Tosin kauppojen kiertäminen jäi tällä kertaa tasan yhteen liikkeeseen kun oikeasti sain menemään 2,5 h Kodin 1:ssä. Herttileijaa mitä mä olen siellä oikein tehnyt?! :)

Always kiss me goodnight -tarrat taitavat olla aika suosittuja tällä hetkellä. Meilläkin sellainen kaapissa, joka odattaa vain liimausta seinään. Kiva idea laittaa kerrankin pyöreä peili eikä aina sitä suorakaiteen muotoista.

Mielestäni Kodin 1 on kyllä kunnostautunut kiitettävästi tuolla sisustustustavaroiden saralla. Kaikkea kivaa oli tarjolla ja ainakin Turun Kodin 1:ssä esille pano oli tehty myös mielekkäästi. Tähän postaukseen olen kerännyt omaa silmääni miellyttävät kohteet kauppareissulta. Mukaankin tarttui jotain, mutta siitä sitten myöhemmin kunhan saan ne kuvattua.


Ihania nämä tuolit ja yleensäkin tuon huoneen sisustuksen väritys. Saisinkohan  puhuttua mieheni ympäri, että meille tulisi nuo keskimmäiset tuolit :) Kyllä mulle kelpaisi. Tuolissa irtohuput eli olisi helppo pestäkin...periaatteessa.

 Vautsi mikä seinä! Itselleni ei olisi kyllä tullut mieleen valita tuollaista omaan kotiinsa, mutta katsokaapas kuinka ihana se on. Tosin tietysti makunsa kullakin. Voi olla, että tuohon kyllästyisi nopeastikin.

  Hempeilyä. Lila vai mikä tuo värisävy tuossa nyt sitten onkaan tuo kivan lisäyksen valkoiseen. Ei aina tarvitse olla sitä turvallista beigeä valkoisen kanssa.

Tästä sisutuksesta huomaa kuinka kivasti tuo lime sopii vaaleanpunaisen kanssa. Muutoin tässä huoneessa ehkä liikaa elementtejä omaan makuuni, mutta niihän sitä tavaraa aina tuppaa oikeasti olemaan lastenhuoneessa.

Sitä lopuksi tätä sisustuskrääsää, jotka miellyttivät erityisesti omaa silmääni.

Tämä liitutaulu olisi aivan täydellinen, jos siinä olisi ollut vielä toimiva kello.

Sukkalaatikoita :)

Ihanan nostalginen kehys. Olisi söpö esim. lastenhuoneessa. Valokuvat voisi varmaan korvata omillakin kuvilla.

Tätä teelaatikkoa voisi käyttää vaikka korurasiana.

Ja taa yksi valkoinen laatikko uudella tekstillä. Vieressä oleva vintage tyylinen keittokirjan telinen myös söpö.

Vanhaa nostalgiaa.

New York dvd/cd-laatikot. Mietin näiden hankkimista, mutta mielestäni 19.90 € kappalehinta oli aika kova. Jos kyseessä olisi ollut esim. Riviera Maisonin laatikot, niin ymmärtäisin tuon hinnan.


To do ja Unpaid -laatikoitahan on ollut jo jokunen tovi valkoisena, mutta nyt oli tullut tällainen hempeä roosa. Valkoinen ehkä kuitenkin enemmän omaan makuuni.


Niin ja tämä ei ollut sitten Kodin 1:sen maksettu mainos :) Mikäs näistä olisi erityisesti sinun makuusi?

12 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihania juttuja :) AmandaB:n sisutusjuttuja on paljon Kodin1:ssä...ne on just ihania...Mä olen kanssa vääntänyt kättä miehen kanssa noista keskimmäisen tuolin hupuista...kuulema melkein 60€/huppu, liian kallista, sanoo mies :// hmph! :) Niissä kun olis vielä just meidän syntymävuosi 1969 :)

    Ottaisin kyllä ihan noi kaikki mitä kuvissa näkyy :)

    Kivaa torstain jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihania, ihania juttuja! Mä voisin ottaa kyllä kaikki :) Sukkalaatikko on aika hauska ja tuon teelaatikon tarvisin ihan oikeasti. En ole aikoihin käynyt kyseisessä kaupassa, mutta taidan seuraavalla kaupunkireissulla poiketa :)

    VastaaPoista
  3. Eikä ku ihanii - kiitos näistä kuvista. Seuraavalla Turun reissulla taidan kyllä poiketa, viimekertainen reissu, kun oli viime kesänä...toki Turussa olen käynyt useinkin:)

    VastaaPoista
  4. Tästä varmaan joutuu lähteen käymään kodin1:ssä kunhan tilipäivä koittaa! :D Aivan ihania juttuja, iiikkss!!
    Mun suosikkikuva on toi lastenhuone kuva, siinä on niin meijän värit...

    VastaaPoista
  5. Oho, en olis Kodin1:ksi uskonut!! Täytyykin tsekata Espoon versio, onkohan siellä samaa? Et varmaan katsonut, paljon se pyöreä peili maksoi? Oon etsinyt sellaista, mutta oikeanhintaista ei ole vaan tullut vielä vastaan.

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia!!Huolisin kaikki!!Nuo New york laatikot tosi kivat mutta maksaa enemmän ku RM:t!!:O

    Kiitos näistä,pääsispä äkkiä kodin ykköselle!

    VastaaPoista
  7. Kauniita huoneita, paljon ihania koriste esineitä. Eikus kodin 1:n!

    VastaaPoista
  8. Anteeksi, että vastaaminen on vähän kestänyt. Pääsin nyt taas vasta koneelle.

    Päm: sama kädenvääntö täällä miehen kanssa noista keskimmäisen tuolin hupuista. Otin jo yhden kotiin kokeiluun, mutta en taida ostolupaa vaikka itse maksaisin ne. Huppu on 56 €/kpl ja raidalliset 36 €/kpl.

    Virpi: juu suosittelen kyllä käymistä. Kaikkea kivaa oli tosiaan tarjolla.

    Sanna-Riikka: Turkuhan on ihan mukava paikka aina käväistä :) t: ex-Turkulainen.

    Senni: tilipäivänä on tosiaan hyvä mennä :) Tuo lastenhuoneen väritys on kyllä aika herkullinen.

    Hannis: kävin jokunen tovi sitten Espoon Kodin 1:ssä ja ei ollu ihan noin kivaa esillepanoa. Itseasiassa katsoin peilin hinnan ja oli 149 € ja jollen ihan väärin muista, niin siellä oli kaikki peilit nyt -25 %

    Niina: ihmettelin kanssa niiden New York laatikoiden kovaa hintaa kun muistelin kanssa, että Riviera Maisonit suurinpiirtein tuota hintaluokkaa.

    Unelma kauniista: juu eikun vaan shoppailemaan :)

    VastaaPoista
  9. Hei! olen uusi lukijasi ja täältähän löytyi aivan ihana blogi, mun piti selata äkkiä noi kuvat ohitte, kun haluan vasta huomen aamulla katsella rauhassa niin ihanaa blogia, syy siihen miksi vasta aamulla? no mies tossa kävelee ja haluaa koneelle, joten haluan syventyä yksin ja kaikessa hiljaisuudessa blogiisi.
    Mukavaa lauantai iltaa sinulle :)

    VastaaPoista
  10. Sukuloidessa Turussa on pakko päästä Kodin1:sen:)
    Mulla on hakusessa kanssa nuo tuolinpäälliset, mutta lapsiperheessä ei taida kauaa pysyä puhtaana.
    Katselin, että paljon on AmandaB:n tuotteita, ne on tosi kauniita:)

    VastaaPoista
  11. Enpä olisi uskonut, että Kodin1:ssä on noin kauniita sisustusjuttuja - nyt kipin kapin lähimpään :)

    VastaaPoista
  12. Onpas upeita tavaroita, en ole aikoihin kodin ygösessä käynytkään!
    Varsinkin tuon ekan kuvan maalisävy seinässä on ihana ja upeita valaisimia.
    Vastavierailulla blogissasi siis, ja sait myös uuden lukijan.

    VastaaPoista