maanantai 22. elokuuta 2011

Guessin hoitolaukku

Heh, ei tämä laukku oikeasti ihan hoitolaukku ole, mutta meikäläisellä se päätyi sellaiseksi. No ompahan vähän erilainen kuin muilla äipillä vaunuissa roikkumassa. Kurkistin tänään laukun sisälle ja totesin, että taitais olla sen siivouksen aika. Kummasti tuonne pohjalle kerääntyy mm. irtonaisia karkkeja, jotka ovat puoliksi vielä sulaneita ja liimaantuneet kassin pohjalle, kassakuitteja, kyniä ja muuta outoa sälää. Onkos tuttua?


Tämän Guessin laukun ja siihen sopivan lompakon ostin Jenkeistä n. vuosi sitten. Laukku on siitä ihana, että sinne uppoaa tavaraa kyllä ihan mielettömästi ja painoa siihen kertyykin aina ihan kiitettävästi. Työlaukuksi sen alunperin ostin, että mahtuu kaikki työpaperit sinne, mutta eipä sinne töihin asti ole vielä tästä ehtinyt. Terkut vaan kaikille työkamuille, jotka tätä lukevat ;) Kyl mää täält sit tulen!


Laukku ja lompakko maksoivat yhteensä alle sata euroa Guessin outletissä. Ovat vähän eri hinnoissa tuolla rapakon takana ja ottaen huomioon vielä dollarin tämän hetken kurssin, niin hinnasta tippuu kivasti pois. Suomessa samankokoisesta laukusta saisi pulittaa varmaan melkein parin sadan euron tietämillä + lompakon hinta päälle.


Kurkataanpas sitten hieman laukun sisälle. Nämä tavarat laukusta löytyvät aina: aurinkolasit (silmäni ovat tosi herkät valolle, joten niitä tarvitaan usein), pari purkkia lasten maitoa + nokkamuki (aina tulee maitojano kesken kaiken), puuteri, sakset, harja, vaippoja, lompakko sekä vespullo, jota ilman en liiku mihinkään. Olen sellainen veden lipittäjä, että vettä pitää aina olla mukana. Kummasti tuo laukku vaan vetää nuo kaikki ja paljon muutakin.


Auringonkukat kävin keräämässä lasten kanssa läheiseltä itsepoiminta pellolta. Toukokuun tyttö -blogin Hannis  taas muistutti, että kuinka kauniita ne ovatkaan. Tällä kertaa muistin ottaa sakset mukaan, ettei tartte juurineen repiä kuten joskus on joutunut tekemään kun en koskaan muista ottaa saksia mukaan. Tosin nyt kyllä sen verran niiskutan täällä sisällä noiden lähellä, että taidan joutua siirtämään ne ulos. Koskaan ennen ei ole tullut mitään reaktiota, mutta nyt nenä valuu tai sitten flunssaa pukkaa.

Kaikille tsemppiä uuteen viikkoon!

9 kommenttia:

  1. Hieno on laukku, aivan ihana..
    ja kummasti sitä tavaraa kertyy ;)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän ihana laukku <3<3<3

    VastaaPoista
  3. Mulla on nyt Guessin laukkubuumi ja jo viides on tulossa Jenkeistä...Tällä kertaa pinkki ♥

    VastaaPoista
  4. Multa löytyy just toi sama laukku+lompakko setti :) se on kyllä hurjan kaunis! Mulla tulee näitä laukku villityksiä välillä ja sillon on saatava ja monta... Mun ihana mies puolinen ystävä jaksaa aina ilahduttaa mua sillä, että suostuu tuomaan Jenkeistä reissuillaan mulle laukkuja :)(moni mies ei tähän suostuisi saati erikseen soittaisi minkä/mitkä rouva tällä kertaa haluaisi)

    VastaaPoista
  5. Minulla on sellainen sisälaukku, mässäkkä joka vaihtuu laukusta toiseen kätevästi. Se sisältää ne tahma karkit ja kaikki lääkkeet - pysyvät lasten ulottumattomasti, mutta ovat aina migreenipään mukana.

    ja äääärrg noista kauniista auringonkukista mieleen, että aijoin viikonloppuna häistä palatessa poimia samanlaisia ihanuuksia meillekkin, mutta däääm unohdin!

    VastaaPoista
  6. Taika: kiitos. Niinpä! Mistä sitä tavaraa aina tuleekin tuonne laukun pohjalle. Mulla vielä se paha tapa, että siivoan laukun aivan liian harvoin ja kaikkea kerääntyy pohjalle.

    Senni: kiitos. JOuduin tosin siirtämään ne tuonne ulos kun nenä rupesi kummasti valumaan ja aivastelin koko ajan niiden lähettyvillä. Harmi!

    Marika: kiitos. Mäkin tykästyin juuri tuohon laukkuun ja olihan se pakko sitten saada :)

    Jarn: oi ihanaa. Pinkki Guessin laukku. Laitappa blogiin siitä sitten kuvia. Mekin mennään marraskuussa Jenkkeihin ja ehkä pitänee taas ostaa uusi Guessin laukku :)

    Jessica: oi kun hauska yhteensattuma. Eikös olekin oivallinen laukku. Vetää tavaraa ihan mielettömästi sisäänsä. Vitsit mikä miesystävä sulla on. Tuo vielä ihan vapaaehtoisesti noita laukkuja sieltä. Tuosta ystävyydestä kanttaa pitää kyllä erityistä huolta ;)

    Amalia: Sellainen laukku oliskin kyllä kätevä. Ei kierisi nuo irtotavarat aina tuolla laukun pohjalla. Onneksi tuo auringokukka aika vielä jatkuu, joten toivottavasti ennätät poimimaan myös teillä noita ihania auringonsäteitä :)

    VastaaPoista
  7. Ihastuttavat auringonkukat <3! Ja hei, se sun arkku näytti tosi hienolta...vaaleanpunainen teksti sopii kuin nenä päähän .
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)!
    -Tiina-

    VastaaPoista
  8. Sinisen talon kuulumisia: kiitos. Vaaleanpunainen väri tosiaan siihen arkun tekstiin sopi jotenkin oikein hyvin. Toivottavasti on ollut mukava viikko ja viikonloppu voi alkaa :)

    VastaaPoista