keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ihania kankaita Shabby Fabricista

Jostain blogista bongasin tämän Jenkeissä sijaitsevan kangaskaupan nimen ja päädyin sinne tutkailemaan ihania kankaita. Suomessa ei ainakaan ole vielä tullut tuollaista valikoimaa tilkkutäkkiin sopivia kankaita eteen, joten päätin kokeilla tilausta sieltä. Onhan se tosin vähän haastavaa tilata kankaita pienen nettikuvan perusteella. Ei yhtään tiedä minkä paksuista tai miten iso kuvio oikeasti on, joten riskipelillä lähinnä tilaus sitten kyllä menee.

Tänään ilmoittauduin sitten Työväenopiston tilkkutäkkikurssille. Täällä olis hirveä innostus nimittäin tehdä tilkkutäkki pikku neidille, mutta tietotaito ei taida ihan siihen riittää. Jee, nyt pääsen väsämään omaa peittoa! Ihan jo kädet syyhyy.



Vitsit kun ensin ajattelin tilata tätä limen väristä kangasta tilkkutäkin takaosaksi, mutta sitten loppumetreillä muutinkin tilauksen siten, että takaosa on tuota kuvassa näkyvää alimmaista kangasta, joka olikin sitten luonnossa tosi pliisua ja tämä limen värinen olis ollu niin ihana takaosaksi. No nyt sitten täytyy katsoa, jos tuosta pikku palasta limen väristä sais tehtyä jotain kivoja ruutuja etupuolelle. Voi olla, että ne pomppaa liiaksi silmään.


Shabby Fabrics toimittaa ympäri maailmaa ja halvimmillaan postikulut ovat 14 dollaria eli ei mitenkään paha, kun ajattelee, että ne tulee sentään Jenkeistä asti.  Kankaat ovat suht edullisia ja tilaus toimi myös moitteettomasti. Viikon kuluttua tilauksesta kankaat olivat postilaatikossa. Niin ja kantsii rekisteröityä ennen tilausta asiakkaksi. Minulle ainakin pamahti sähköpostiin heti -10 % alennuskuponki koko tilauksesta, jonka käytinkin ensimmäiseen tilaukseeni. Yrityksen sivustolle pääset tästä http://www.shabbyfabrics.com/


Näitä kankaita olis tarkoitus käyttä myös tilkkutäkissä. Mukana mm. Tilda kangasta ja ylijäämää neidin huoneen verhoista, jotka ompelin kesällä. Saas nähdä mitä näistä kankaista joskus syntyy. Ehkä esitellään täällä tai sitten ei....jos tulee ihan kaameita tekeleitä :)


Ulkooven viereen tuli  laitettua nämä krysanteemit. Vielä kun ne aukeaisivat, että saatais nauttia täydestä loistosta. Tervetuloa -kylttikin tarttui mukaan Kodin 1:sen alesta muutamalla eurolla. Tuohon se nyt päätyi ainakin hetkeksi.

Oli muuten ihanan lämmin päivä tänään...ehkä se kesä vielä jatkuukin :)

10 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita kankaita!! Tuo limen värinen on tosi herkku, mutta niin muutkin. =)

    VastaaPoista
  2. Söpöjä kankaita ja pirteän värisiä!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kankaat!
    Kivaa tilkkutäkki-kurssia! :)

    VastaaPoista
  4. Noita krysanteemeja ja jättimäisiä tulilatvoja minäkin ihastellut kaupoissa ,kesäkukat kun vaan vielä niin vetreitä ettei oikein paikkoja vielä noille ihanuuksille :)

    VastaaPoista
  5. Mites minä nyt eksyinkin tuonne ihan vanhaan postaukseesi ja toivottelin siellä onneakin uudelle blogillesi???? Höh, ajattelinkin, että mitenkäs nyt olet jo ehtinyt uuden bloginkin perustamaan...oikea sähläri olen joskus näissä blogijutuissa;)

    Mutta nyt löysin uusimman postauksesi:) ja ihania kankaita, värikkäitä. Innolla odottelenkin sitten vain tilkkutäkin valmistumista!

    VastaaPoista
  6. Christina: Kiitos. Tuo limen värinen on kyllä munkin suosikki. Harmittaa kun tilasin sitä vaan niin vähän.

    Unelmakauniista: kiitos. Saas nähdä mitä niistä sitten syntyy.

    Kamomilla: kiitos. Harmi, etten saanut nyt seuraa kurssille :)

    Lovviisa: heh, meillä oli helppo luopua kesäkukista tai siis mitä niistä oli enää jäljellä kun olivat koko kesän miehen hellässä hoidossa kun itse mökkeilin lasten kanssa :) Pieni paljastus vielä. Nuo keskellä olevat kukat on tekokukkia. Ne sentään olivat täydessä loistossa miehenkin käsittelyn jälkeen. Onkohan antanut niillekin vettä ;)

    Sanna-Riikka: kiitos kiitos. Juu ja ei haittaa vaikka toivottelitkin onnea uudelle blogille. Onhan tämä vielä aika tuore kuitenkin :) Katsotaan sitten mitä kankaista mahtaa syntyä.

    VastaaPoista
  7. Heippa! :) Kyllä se Juhannuruusumaton tekeminen sinulta onnistuu. Kannattaa kyllä ruveta sitä tekemään, on tosi mukava ohje! :) Maton suurentamisesta itselläni ei ole kokemusta, ainoastaan ensimmäinen Juhannusruusumatto jonka tein oli tehty leikatusta hulpiosta niin siitä tuli isompi mitä trikoomatonkuteesta tehty matto :) Kannattanee varmaan kokeilla sitä suurentelua, vinkkaa sitten jos onnistui :)

    VastaaPoista
  8. p.s. On ihania, herkullisen näköisiä kankaita! :o :)

    VastaaPoista
  9. Toukkamehustin: itseasiassa kävin ostamassa vaaleanpunaista ontelokudetta ja äitini sattui juuri olemaan meillä käymässä ja innostui virkkaamisesta sen verran paljon, että kuteet päätyivät hänelle virkattavaksi. Nyt sitten meillä menikin sitten sormi suuhun, että miten tuo suurentaminen tehdään. Juuri pähkäkäiltiin sitä puhelimessa. Oliskos sinulla vinkkiä heittää sen suhteen? :)

    VastaaPoista
  10. Wow!! This is looking so cool and smooth...

    VastaaPoista