torstai 20. lokakuuta 2011

Olettekos kokeilleet?


Löysin ihan sattumalta nämä soseet Citymarketin hyllyltä ja piti heti ostaa kokeiluun. Kyseessä on Bonne Juomat Oy:n valmistamia soseita. Makuina mm. mansikka-, persikka-, vadelma-, mustikka- ja mansikkasose.

Soseet ovat 100 % hedelmää ilman makeutus- ja lisäaineita. Siis täyttä ehtaa tavaraa hedelmästä, joka on soseutettu. Jos verrataan vaikka lasten Pilttisoseisiin, joissa hedelmää on oikeasti alle puolet, niin nämä soseet peittovat kyllä lasten soseet mennen tullen. Juuri luin Piltti purkin kyljestä, että mangoa purkissa on oikeasti vain 38 prosenttia ja loput jotain muuta tavaraa mm. tärkkelystä.

Soseet sopivat mm. puurojen, murojen, jogurtin, rahkan, jäätelön kanssa nauttivaksi. Hedelmäsosetta voi käyttää myös smoothien, jäädykkeiden, drinkkien, keittojen ja kiisseiden valmistamiseen. Sopii myös kakkujen ja kääretortun täytteeksi. Oi että kuinka hyviä smoothieitakin noista sais varmaan loihdittua. Täytyykin testata.


Yhdessä purkissa on 500 ml ja hinnat liikkuvat n. 2,60 €/kpl. Mustikka ja vadelma ovat n. 5 euron tietämillä eli hieman hintavampia luonnollisesti. Mango ja persikka ovat meidän ehdottomia suosikkeja. Vadelma oli ehkä hieman turhan kirpsakka meikäläisen makuun, mutta saahan niihin itse lisätä sokeria jos ei miellyltä. Mustikka sopii erinomaisesti kaurapuuron kanssa. Tosin itse lisäsin vähän sokeria siihenkin.


Meillä syödään nyt näitä kyllä ahkeraan.  Lapsetkin on ihan myytyjä näille. Terveellistä herkkua!


Taitaa olla nuo ruusut menneen kesän juttuja, vaikka niitä tässä nyt vielä vilahtaakin. Tein tämän postauksen nimittäin kesällä ja se unohtui kokonaan tuonne arkistoon. Laitetaan se nyt kuitenkin vielä jakoon. Sori vähän huonolaatuiset kuvat, mutta nyt en millään jaksa ruveta niitä rustaamaan.

Torstain jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Täytyypä kokeilla!!Tuo mango vois sopia täydellisesti rahkan joukkoon!!:)

    VastaaPoista
  2. Noita täytyy kokeilla - meillä kun pedetään niitä pilttejä makean nälkään ja jos halutaan talvella vaihtelua banaani, omena, appelsiinilinjalle

    VastaaPoista
  3. Me käytettiin noita just Piltin sijasta kun tyttö oli pieni. Aivan loistotuotteita, ja vielä kun noita voi pakastaakin. Ne litran Bonne-purkit on kanssa huippuja, löytyy päärynää, ruusunmarjaa ym.

    Ylimääräisen vaan tunkee pakkaseen jos näyttää ettei koko litraa mee viikossa...

    VastaaPoista
  4. Mäkin bongasin noita noin puolivuotta sitten sittarista. Noista tulee ihan törkeenhyvää päällystä hyytelökakkuihin, kun terästää vähän liivatteella.

    VastaaPoista
  5. Niina: rahkan joukkoon toi vois tosiaan sopia hyvin. Tosin meikkis laittais varmaan siihenkin ripauksen sokeria :)

    Amalia: noista saa kyllä kivaa vaihtelua.

    Zillah: noi on kyllä just hyviä siinä mielessä, että voi laittaa pakkaseenkin. Meillä tosin toi on mennyt niin nopeasti, ettei olis tuonne pakkaseen asti ehtinyt :)

    Outi-Hyypion elämää: totta tosiaan. Hyytelökakun päälle noi olis varmaan tosi käteviä. Itse en ole vielä kokeillut noita leivonnasa. Purkit ovat huvenneet jo parempiin suihin sitä ennen.

    VastaaPoista
  6. Nami, täytyypä testata.
    Johan toi purkkikin on ylimaallisen herkullinen ;)

    VastaaPoista
  7. Onnenkyynel: namia tosiaan ja vielä ilman sokeria. Tosin itse kyllä laitoin hieman makeutta lisää tuohon vadelmaan ja mustikkaan.

    VastaaPoista
  8. uusi lukija täällä kurkistelee.
    Ihana blogi sinulla. Todella kauniita käsitöitä ja kaunis koti!!
    ja näitä soseita täytyy ehdottomasti kokeilla! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista