perjantai 10. helmikuuta 2012

Keittiöremppa valmis


Nimittäin nukkekodin keittiöremppa ja tältä siellä nyt näyttää. Lattian ja seinät olen saanut laitettua sekä huonekalut maalattua valkoisiksi. Seinät on pienikuvioista tapettia ja lattia on nukkekodin lattiaksi tarkoitettua paperia. Väritys taas tietenkin vaaleanpunaista. Mitäs muuta!


Nythän sitä voi kutsua vieraita kylään kun herkutkin on jo leivottu ja käsinmaalatut posliinit kaivettu esiin, joten eikun nauttimaan.


Kalusteet on joskus ostettu Lidl:stä ja maalasin puuvalmiit kalusteet valkoisiksi. Muu rekvisiitta on hankittu Minimaailmasta sekä messuilta. Tuo Minimaailma on muuten vaarallinen kauppa. Sain sinne uppoamaan yli 140 euroa kun innostuin vähän ostomaan kaikkea kivaa joita ei edes pysty vielä laittamaan esille tuonne. Onpahan sitten valmiina odottamassa lasten kasvamista ja äiti saa leikkiä niillä nytten kun rupeaa lapsettamaan. Vaikka tavarat ei monta euroa maksa kappaleelta, mutta kun kaikkea napsii tarpeeksi, niin kyllähän sitä hintaa äkkiä sitten tuleekin.



Ruoat meillä keitetään näissä kuparikattiloissa ja pannuissa. Ja voi että kun tulee makoisaa ruokaa.


Seuraavaksi olisi urakan alla lastenhuone ja kylppäri.
Ja eikun leikkimään!

11 kommenttia:

  1. Voi taivaan talikynttilät, aivan mahtava nukkekoti :) Siis kertkaikkiaa noi ihanat pikkaset posliini purkit ja kaik iha ku oikees kodis :) Olen käyny teil paljon ja teil on kaunis koti ja aivan ihana tytön huone :) Se vaaleanpunane nallekakkuki oli tosi upee, mäki haluun sellase mun juhliin ;) Tervetuloa meil, käymään :)

    VastaaPoista
  2. Mieletöntä! Aivan upeaa jäläkeä :D Mie löysin yhen blogin jossa kans harrastettaan nukkekotia, aivan upeita kaikkia mitä son itte värkkäilly sinne :) Ootte te taitavia :) Tahtoo kans nukkekodin jota laittaa! vaikkei lapsia ookkaan tullu :D
    Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  3. Johanna: kiva kun jätit kommenttia ja kiitos kovasti kehuista. Täytyykin tulla kyläilemään. Mietin joskus, että voisin tehdä tuosta nallekakun teosta oman postauksensa, mutta onpas sitten jäänyt tekemättä. Tosin voinhan sen vielä tehdäkin jos jotakuta kiinnostais.

    Meän Satu: oi, laitatko vähän vinkkiä, että mikä sen blogin nimi mahtaa olla, niin voisin käydä kurkkaamassa. Joo ja tosiaan tuo nukkekoti ei todellakaan ole vain lasten etuoikeus vaan moni aikuinen harrastaa sitä ihan tosissaan.

    Stiina: kiitos kiitos :)

    VastaaPoista
  4. Mie-le-tön!!!! Upee!!!

    Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  5. http://arontie.blogspot.com/

    Juu ei niin ole lasten leikkimistä varten vain :) aivan ihania kaikkia upeita mielettömiä mitä nukkekotiharrastajat ossaa tehä, sie mukkaan lukien :D Mie olin lentää tuolista alas ku näin tuon linkissä olevan nukkekotiharrastajan tekemän talon ja tavarat :D Siis ihastuksesta :D

    VastaaPoista
  6. Moikka,taas :)
    Juu mä kyl haluun sen nallukka kakun ohjeen :) On aivan ihanan söpö :) Perhoskakun olen tehny ja sekin oli söpöläinen ja sen näätki mun blogis :)

    VastaaPoista
  7. Lovviisa: kiitos. Äippäkin tykkää.

    Päm: kiitos. Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne.

    Meän Satu: kiitos tuosta linkistä. Täytyykin käydä kurkkaamassa.

    Johanna: Täytyykin ruveta jossain välissä väsäämään tuota nallekakun ohjetta tänne. Onneksi otin muutaman kuvan silloin. Ja täytyy tulla kurkkaamaan sun hienoa perhoskakkua.

    Mia-Willa Oliviasta: kiitos kiitos :)

    VastaaPoista
  8. Mielettömän ihana! Minun tyttäreni on 1-vuotias joten joudun vielä hetken odottelemaan ennen kuin voidaan aloittaa yhteinen nukkekoti harrastus :-) Maltan tuskin odottaa!

    VastaaPoista