sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivänä


Meillä äitienpäivä alkoi perinteisesti aamupalalla sänkyyn. Tarjolla oli munakasta, Jenkkityyliin tehtyjä pannukakkuja vaahterasiirapin ja tuoreiden mansikoiden kera ja appelsiinimehua. Kaiken kruunasi itse poimitut valkovuokot, jotka mies kävi äkkiä nyhtämässä tien vierestä kun kukkakauppa ei ollut vielä auennut.


Pikkuneiti oli askarrellut tarhassa tämän värikkään rannerenkaan ja pikkumies puolestaan rasiallisen kaurakeksejä, jotka menivät sitten alta aikayksikön hänen omaan mahaansa. Sai äippä sentään pienen palan maistaa. Tarhasta tuli myös kaksi kirsikkatomaatin tainta. Saas nähdä saadaanko ne pysymään hengissä ja tuottamaan satoa.


Ja sitten last but not least. Iskän äitienpäivälahjana oli tämä Furlan käsilaukku. Ikuna en ole vielä näin kallista laukkua edes omistanut. En olis itse ehkä noin kallista laukkua kyllä raskinut ostaa.


Laukkua eri suunnilta.






Muutoin äitienpäivä onkin ollut erittäin rauhaisa ja ollaan nukuttu pitkät päikkärit. Pikkuneiti joutui nimittäin käväisemään sairaalassa viime yönä hengitysvaikeuksien takia ja flunssa jatkuu edelleen kuumeen kera. Viime marraskuussa flunssa äityi niin pahaksi juuri pari päivää ennen meidän Jenkkireissua, että jouduttiin ihan jäämään sairaalaan ja pikkuneiti sai sitten lentokiellon eikä päässyt reissuun ollenkaan. Onneksi mummola ja vaarila otti hänet silloin avosylin vastaan ja muut päästiin matkaan. Nyt onneksi riitti etti käytiin hengittämässä spiraa ja saatiin kortisonikuuri. Toivottavasti ollaan jo voiton puolella vaikka tuo hengitys pihisee edelleen pahasti.

Mukavaa äitienpäivän jatkoa!

11 kommenttia:

  1. Ihanaa äitienpäivää myös teille. Upean lahjan oli miehesi ostanut! Myös lasten itse tekemät lahjat ovat aina niin suloisia :-)
    Pikaista paranemista pikku neidille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Toivottavasti tuo pikkuneiti tuosta pian tokenisi ja täytyy pitää peukut pystyssä ettei tuo pikkumies ole saanut tartuntaa ja ole kohta vuoteenoma.

      Poista
    2. Höh, hävisi sitten äskeinen kommenttiin vastaaminen jonnekin bittiavaruuteen. Uusi yritys. Nuo lasten lahjat on jotenkin niin söpöjä. Kortit laitan kyllä talteen muistoksi. Kiitos toivotuksista. Pidetään peukkuja, ettei pikkumies ole seuraavana vuoteenoma ja pikkuneiti tokenisi pian.

      Poista
  2. Oi kuinka ihana àitienpàivà teillà onkaan siellà ollut! Mulla tais olla tàhànastisista se kamalin. Lapset oikuttelee minkà kerkeàà, kun huomenna joudun selkàleikkaukseen ja nàin ne nyt ehkà sitten protestoivat àidin tulevaa poissaoloviikkoa. Iskà sen sijaan makaa kuumeessa, joten aivan turha oli edes kuvitella mitààn ihanaa aamiaista pòytààn. Taidan minà puolikuntoisena olla se joka muita palvelee, heh!
    Ihana ihana laukku!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Kylläpäs sinne osui oikein päivä teille. Kovasti tsemppiä leikkaukseen. Taitaa olla aika pitkä toipumisjakso edessä? Pidän peukkuja, että kaikki menee hyvin. Oikein mukavaa viimeisiä tunteja äitienpäivää sinne kaikesta huolimatta!

      Poista
  3. Aivan ihanat lahjat, upea tuo laukku! Hyvä, että selvisitte pelkällä sairaalakäynnillä, eikä tarvinnut tällä kertaa jäädä sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Itsekin olen tykästynyt tuohon laukkuun enemmän ja enemmän kun sitä on nyt tuijotellut. Onneksi tosiaan selvittiin pelkällä käynnillä viime yönä sairaalassa. Nyt täytyy vaan toivoa, että paraneminen lähtisi hyvin käyntiin eikä tule takapakkeja.

      Poista
  4. Upeat äitinpäivälahjat nuo kakki. Aivan mahtava laukku!
    Herkulliselta myös näyttää tuo saamasi aamupala.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mies oli ostanut tämän vielä ilman mitään vinkkausta. Aamupala oli kyllä herkullinen. Munakkaassa oli mukana paprikaa, tomaattia, basilikaa ja juustoa.

      Poista
  5. Ihana tuo laukku tosiaan! =) Ja tosi söpö tuo rannekoru ja kortti. Me käväisimme syömässä ravintolassa ja tyttö antoi itetehdyn kortin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meillä ei sitten muuten viettetykään äitienpäivää kun ei ollut mitään äitienpäivälounasta edes varattuna kun mies livisti lätkämatsiin. Tosin ei oltain minnekkään edes päästy kun tuo pikkuneiti oli kipeä.

      Poista