maanantai 21. toukokuuta 2012

Guessin tennarit sekä kirppistelyä


Kesän kunniaksi kaivoin tänään ekaa kertaa jalkaan nämä Jenkeistä viime reissulla ostetut Guessin valkoiset tennarit. Piti äkkiä napsaista kuvat niin kauan kuin ovat vielä valkoiset. Oi mikä päivä tänään olikaan ne jalassa. Vietettiin nimittäin Tyky-päivää Haikon kartanon maisemissa ihanan lämpimässä auringonpaisteessa.


Pitäähän tennareissa olla myös vähän pling plingiä. Harakkaahan kiinnostaa kaikki kiiltävä ;)


Vitsit mikä sekamelska meillä on alakerrassa. Olen tyhjentänyt kaapin sisältöä ja hinnoittelut tavaroita kirppistä varten. Espoon Mankkaan Akselista on viikon verran pöytä nro 51.


Tarjolla on paljon lasten leluja sekä lastenvaatteita koossa 74-104 molemmille sukupuolille. Toivottavasti päästään osasta tavaroista edes eroon.

Nyt takas hinnoittelun kimppuun! Onneksi loppusuoralla jo!

11 kommenttia:

  1. Aivan ihanat tennarit!
    Noilla kelpaa lähteä lenkille:)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Meillä kans kirppis siellä taas - muistaakseni vasta ens viikosta... Ootas, käyn katsomassa :)

    VastaaPoista
  3. Harakalle :-) tiedoksi, että meillä on se 29.5. alkaen elikkäs ens tiistaista siis. Meneekös sitten päällekäin yhtään? Täytyy kyllä tulla kurkkimaan sun tarjonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitsit, menee sit just ristiin. Piti alunperin pitää 2 viikkoa, mutta sitten en olis vaan pystynyt hakemaan niitä pois. Mikä paikkanumero sulla on? Täytyy kanssa käydä ens viikolla sun apajilla :) Mites muuten la? Pääsettekö tulemaan synttäreille?

      Poista
  4. Ihanat tennarit. Käytkö usein jenkeissä? Minulla on yksi uusi musta guessin laukku sieltä. Hinnat ovat siellä halvemmat. Kiva blogi sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllähän tuolla Jenkeissä on tullut nyt käytyä joka vuosi tekemässä shoppailureissu. Siellä kun nuo hinnat ovat niin eri luokkaa mitä täällä Suomessa ja kun euron kurssin on ollut vielä ihan hyvä dollariin nähden, niin siinäkin mielessä tavarat ovat halvempia. Viime kerralla osuttiin vielä Black Fridaynä sinne, jolloin alkaa Jenkeissä alennusmyynnit ja joka puolella todella hyvät alet. Miehen ystäväperhe asustelee Jenkeissä ja käydään heitä sitten aina moikkamassa.

      Poista