lauantai 5. toukokuuta 2012

Lilly of Sweden


Taisin joskus luvata, että esittelen muutaman viikko sitten Turusta Naisday messuilta tekemäni hankinnat. Esittelyvuorossa ensimmäisenä Lilly of Sweden villatakki. Itse merkki oli itselleni aivan tuntematon, mutta tykästyin sen röyhelöihin ja tuohon tyyliin, joka muistuttaa mm. Creamin ja Odd Mollyn -tyylejä, mutta ei ihan niin romanttinen. Tosin Odd Mollya en ole vielä koskaan omistanut ja lieneekö koskaan tulemaankaan. Kipuraja yläosan osalta menee kyllä jossain 140 euron tietämillä ja Odd Mollyn yli 200 euron hinnat menevät kyllä jo mielestäni liiallisuuksiin. Toivottavasti joku Odd Molly -fani nyt ei vaan loukkaantunut kommentistani. Mielelläni kyllä niitä Odd Mollyn ihanuuksia omistaisin, mutta en ole raskinut hankkia.


Kyseisellä villatakilla oli hintaa 119 euroa. Kyseisellä myyjällä on kivijalkamyymälä Tammisaaressa ja kuulemma on piakoin aukeamassa myös nettipuoti. Toivottavasti saan joskus sivujen auettua mainostaa sitä sitten täällä :)



Mitenkäs nuo ruotsalaiset aina osaavat tehdä näitä niin ihanan romattisia vaatteita. Meilta Suomesta puuttuu kokonaan tällaisten romanttisten vintage tyylisten vaatteiden valmistajat tai sitten ne ovat menneet minulta ihan ohi.

Osaakos joku muuten vinkata mistä Suomessa saisi ostettua Ester Elenoran vaatteita? Näin aivan  ihanan paidan yhden naisen päällä messuilla ja oli juuri tuota merkkiä kun tiedustelin häneltä. En vaan ole sellaista mistään vielä löytänyt vaikka kuinka surffailin netissä.

Nyt nokka kohti HopLoppia. Hyvää ajanvietettä tällaisella sadekelillä. Ehkä ensi postauksessa sitten sen tunnelmia :)

12 kommenttia:

  1. Tosi kaunis neuletakki! Sopii sekä töihin, että juhlaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tosiaan tuo on aika kiva siitä, että voi laittaa moneen paikkaan. Töissä se on ollutkin nyt muutaman kerran päällä jo.

      Poista
  2. Olen aivan samaa mieltä, Old Mollyt olis aivan ihania, mutta aivan liian kalliita! Ja mulla kipuraja on paaaaljon matalammalla vielä ko sulla, niin eipä taija minun vaatekaapista ikinä tulla löytymään sen merkin vaatteita, vaikka ihania ovatki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo munkin 140 euroa on ihan ehdoton raja ja aika harvoin tuon hintaista tulee edes ostettua. Kyllä aika monta kertaa täytyy sitä jo harkita. Jäädään me sitten vain kuolaamaan Odd Mollyä ja niiden onnellisia omistajia :)

      Poista
  3. Onpa kaunis! Minulla kipuraja on kyllä ehdottomasti 100 € ja se onkin sitten toosi harvoin tapahtuva kirpaisu. Yleensä löydän jo 50 €:lla sopivia tai sitten olen ilman..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kuten tuossa yllä jo totesinkin, että aika harvoin sitä tulee yli 100 euron yläosaa ostettua. Nyt vaan messuilta lanksesin tuohon villatakkiin ja yhteen Creamin tunikaan, joka oli karvan verran yli 100 euroa. Onhan se hirmuinen määrä rahaa kun sen ajattelee mitä se oli markka-aikaan. Eipä silloin tullut mieleenkään ostaa 600 mk paitaa. Niin se maailma muuttuu ja hinnat vaan nousee.

      Poista
  4. Ompa kaunis !!! Tiedän putiikin Tammisaaressa, nytpä poikkean sisällekkin. Kiitos vinkistä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hei kiva jos tiedät putiikin. Rohkeasti nyt vaan sisälle kurkkimaan. Itselläni ei ole valitettavasti putiikin nimestä mitään tietoa, joten nimeä en voinut tähän postaukseen laittaa.

      Poista
  5. Ompas kaunis villatakki! :)

    VastaaPoista
  6. Mistä liikkeestä Suomesta löysit Lilly of Swedenin vaatteita? Itse olen bongannut niitä vain ruotsalaisista nettikaupoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa löysin tuon Naisday messuilta Turusta. Myyjällä on kivjalkamyymälä Tammisaaressa, mutta minulla ei ole valitettavasti tietoa itse liikkeen nimestä :(

      Poista