perjantai 11. toukokuuta 2012

Tähtihousut


Mukava postimies pudotti postilaatikkoomme tällaiset ihanat Maxomorran tähtihousut (ovh 16,90) Metkulasta. Kiitokset kovasti näistä söpöistä housuista...siis Metkulalle, ei sille postimiehelle :) Niin mukavan kesäiset ja pukemista helpottava kumpparivyötärö. Aluksi tuo vyötärö näytti hieman kireältä, mutta sai onneksi löysättyä tuosta nauhoista ja mahtui hyvin päälle. Lahkeissa myös kumpparit eli housut menevät mukavasti vähän pussille. Kokona meillä on 110/116 eikä ole mielestäni yhtään liian iso tuolle pikkumiehellemme, joka käyttää normaalisti 110 kokoa.


 Arvatkaas oliko aivan mahdoton tehtävä saada tuosta veijarista sellaista kuvaa, että olisi istuttu paikoillaan.


Tässä housut vielä ihan ilman liikettä. Materiaali on mukavan pehmeää kesäistä luomupuuvillaa. Olivat juuri saapuneet kauppaan. Samaista kuosia oli myös shortisit sekä vauvakokoa olevat housut. Metkulan verkkokaupasta läytyy laaja kirjo eri merkkejä kuten JNY Designia, LiadLota, LipFishiä, Marakattimarssia, Maxomorraa, Metsolaa ja jne.

Viikonlopputarjouksena Metkulassa 30% alennus LiandLosta, ej sikke lej:stä ja Boys&Girls:stä. Alennuksen saa koodilla VIIKONLOPPU ja se on voimassa 13.5. asti.


Ei voi muuta kuin todeta, että tähtifani äidin ihan ehdoton ykköshousu tänä kesänä :)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihanat, ja poitsukin näyttää olevan innoissaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo ei oikein malttanut pysyä paikoillaan :) voisitko muuten laittaa vielä sen blogisi linkin kun jostain syystä en löyd' sitä enää mistään :( kiitos! osoite on kristallinhohtoa@gmail.com.

      Poista
  2. Metkat ovat sekä pöksyt että malli :)

    VastaaPoista
  3. Meille kotiutui tänään nuo samaiset pöksyt...ihanat ja muutama muukin vaate maxomorralta. Oon tykästynyt merkkiin ihan hiljattain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas hauska yhteensattuma. Itse kanssa löysin tuon Macomorran vasta ihan hiljattain lapsimessuilla. Tykästyin juuri noihin tähtiin.

      Poista
  4. Mä rakastan kaikkia kuviollisia pöksyjä, mutta loppujen lopuksi oon tosi huono käyttää niitä... Yhden Kenzon kukkahousut on ollut molemmilla ja paljon käytetty, mutta kaikki muut on olleet sellaisia parin käyttökerran housuja.
    Nuokin on tosi hyvän näköiset :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa kuviollisissa on hieman haastetta kun pitää aina miettiä tarkemmin, että mitkä yläosat sopii.

      Poista