lauantai 2. kesäkuuta 2012

APUVA ja nuukahtaneet ruusut!

Osaiskohan joku toinen blogisti auttaa meikäläistä? Nimittäin mun blogista on puuttunut ääkkoset jo monta päivää ja kaikki merkit ihan sekasin. Esim. kysymysmerkkiä ei enää ole ollenkaan jne. Mitään asetuksia en ole muuttanut ja kävin tsekkaamassa, että kielikin on edelleen asetuksissa suomi.



Hitsit, että on ärsyttävää. Joudun kirjoittamaan kaikki tekstit joko ensin wordiin ja kopiomaan tänne tai sitten joudun hakemaan kunkin puuttuvan kirjaimen erikseen tähän ja liittämään ctrl v avulla. 


Muutin bloginkin uuteen ulkoasuun, jos se olisi auttanut, mutta ei niin ei. Nyt loppuu neuvot kesken vai onko tämä nyt joku väliaikainen häikkä joka on useammallakin?




Tämän postaukset kuvat ovat nuukahteneista ruusuista. Minulla on ollut tapana vielä nuukahtamisen jälkeen leikata ne ja laittaa jonnekin matalaan astiaan. Usein ne siitä vielä virkistyvät ja kukista saa nauttia vielä parisen päivää lisää. Ekan kuvan ruusut ovat Aalto -maljassa ja jälkimmäisen Mariskooleissa.


Sateiset ja kylmät terkut mummolasta Turun suunnalta. Hitsit, mittari on näyttänyt koko päivän 8 astetta. Missä se kesä on?


6 kommenttia:

  1. Minulla ei ole ollut samaa ongelmaa, mutta huomasin että Internet Explorerilla blogini ei enään toimi kunnolla, joten vaihdoin Google Chromeen. Mitä selainta sinä käytät?
    Ihania nuo ruusut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa käytän kanssa Chromea kun toimii tuon bloggerin kanssa paremmin. Eilen koko blogini ei suostunut toimimaan Explorerilla ja nyt taas tänään kaikki kunnossa. Ääkkösetkin taas jo paikoillaan. Mikä lienee häiriö eilen sitten ollutkaan.

      Poista
  2. Minäkään en ole huomannut moista mutta en ole ollut koneen ääressä pariin päivään ja iPadilla bloggaaminen koettelee hermoja.

    Kotona minäkin olen todennut Google Chromen paremmaksi bloggerin kanssa, joten sitä vain käyttelen minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Chrome mullakin käytössä ja ääkköset nyt tuli takaisin vaikka mitään en välillä ole tehnyt. Outo vika joka nyt onneksi pois. Itse en ole vielä tuolla iPadilla kokeillu bloggaamista vaikka sellainen kanssa olisi. Jotenkin koe tämän kannettavan niin paljon paremmaksi tähän hommaan :)

      Poista
  3. Tuollaista ongelmaa en ole huomannut...tosin en ole päivittänytkään blogia muutamaan päivään, mutta jo edellistä postausta tehdessä huomasin, että kuvien ympärille oli ilmestynyt tuollainen ylimääräinen kehys vaikkei sitä aikaisemmin ollut. Tai oli, mutta kun sen laittoi asetuksissa läpinäkyväksi niin se hävisi.

    Ai että tuokin otti niin hermoon koska en olisi tuollaista kehystä niihin halunnut! ;oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen ihmettellyt, että mistä ne kehykset siihen tulee. Mä en ole vielä oikein käsittänyt, että kun ne välillä tulee ja välillä ei. Pitäis ehkä tutustua näihin ominaisuuksiin tarkemmin, mutta olen sen verran laiska noita käymään läpi :)

      Poista

Ilahdun kommenteista!