torstai 21. kesäkuuta 2012

LOMA LOMA LOMA LOMA

Jippii! Lomaa alkoi! Tiedossa mökkeilyä, ompelua ja löhöilyä. Ihan jo sormet syyhyää, että pääsee noiden ompeluiden kimppuun. Olisi tarkoitus tehdä pikkuneidille pöllömekko ja pikkumiehelle tilkkutäkki. Ehkä jokin Tilda jutskakin pitää tehdä jos vain aikaa riittää. Ruokareseptitkin pitäisi järjestää kansioon ja tehdä lapsukaisista omat valokuvakirjat. Pari vuotta olisikin rästissä eli aikamoinen homma tiedossa niidenkin osalta kun noita kuvia on oikeasti tuhansia. Oliskos kenellekään suositella kivaa valokuvakirja ohjelmaa? Paria on tullut jo kokeiltua, mutta ihan en ole niihin ollut tyytyväinen. Ehkä pitää jatkaa kokeilua.



Vaikka tämä loma onkin päällä, niin saatte nauttia näistä tasokkaan laaduttomista jutuistani lomallakin. Koittakaa siis kestää kesälläkin meikäläistä ;)

Loman kunniaksi piti tehdä meidän uuden karhealla jäätelökoneella mansikkajäätelöä mansikkakermasta. Oi vitsit, että oli hyvää tuoreiden mansikoiden kera. Aika kauan valmisteluiden kanssa tuon jätskiannoksen valmistuminen kestää, mutta on se kyllä niiiiiiin hyvää. 

Oikein railakasta mittumaaria teille ihanaiset!




4 kommenttia: