tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hollannin ostokset


Tuli tuossa kesäkuussa pyörähdettyä Hollannissakin yhden yön reissulla tai itseasiassa 25 h sisällä tuli käytyä kolmessa eri maassa kun lento oli Saksan Dusseldorfiin, sieltä ajo Hollannin Maastrichtiin ja ilta vietettiin Belgian puolella. Kyseessä oli taas mieheni pomon jokavuotiset grillipartyt, joihin kutsutaan aina puolisot mukaan. Mikäs sen parempaa kuin saa itse shoppailla ensin päivän rauhassa ja sitten illalla hyvän ruoan ja juomien pariin.

Tähän postaukseen keräsin Hollannin ostokset. Kuvat kyllä sain napsittua jo silloin kesäkuussa, mutta näköjään tämän jutun kirjoittaminen vain vähän kestää. Yhtään vaatetta en tällä kertaa ostanut vaan meni täysin tuon krääsän puolelle. Oli muuten aika kantaminen noissa koko päivän, mutta minkäs teet kun kaikki piti saada ja enemmänkin olisin ostanut, mutta ei kertakaikkiaan kyennyt enää kantamaan enempää. Painoi jo nyt ihan sikana.

Yläkuvassa on kerrostarjotin, jonka löysin kivasta sisustusputiikista. Ensimmäisenä tietysti olin merkannut karttaani Riviera Maisonin Hollannissa kun ollaan, mutta oli juuri sulkenut ovensa koko Maastrichistä, joten ei auttanut itku markkinoilla. Toisaalta ihan hyvä ettei ollut enää kun nämä muut ostokset olivat huomattavasti halvempia. Tuon kerrostarjottimen hinta oli 27 euroa eli ei paha ja sopii kivasti tuon paperirullatelineen kanssa yhteen kun samanlaiset rinkulat molemmissa ylhäällä.



Hollannissa kun ollaan niin yllätys yllätys näitä RM:n valokuvakehyksiä muistuttavia kehyksiä löytyi myös markkinoilta ja niitä päätyi myös omaan ostoskoriin. Näillä oli hintaa vain 6,95 euroa/kpl. Nyt kun vaan tietäisi mihin ne laittais. Oli taas pakko ostaa kun halvalla sai vaikka ei ole paikkaakaan niille. Tyypillistä meikäläisen shoppailua!




Paikallisesta halpahallista ostin myös tämän kulhon tai mikä jalallinen vati lienee 13 eurolla ja alla olevassa kuvassa näkyvän puisen teelaatikon 5 eurolla ja teesiivilät 3 euroa kappale. Tykkään kun ne saa tuohon telineeseen roikkumaan ja eikä tiputtele pöydälle. Eihän noin halvalla voi olla muuta kuin ostamatta.


Samaisesta halpahallista myös nämä laatikon vetimet. Tämä onkin sitten kesän yksi projekteista laittaa yksi mökillä olevista lipastoista uuteen uskoon. Siitä sitten joskus tuonnenpana kuvia kun ehdin käydä siihen käsiksi. Näistä vetimistä saa Suomessa yleensä pulittaa vähintään 3,5 euroa/kpl kun ne tuolla oli 1,50 €/kpl.



Tätä tähtikangastakin tuli vielä ostettua paikalliselta torilta. Olen tällaista metsästänyt Suomesta ja mistään en ole löytänyt ja nyt sitten tuolta. Tätä olisi tarkoitus käyttää pikkumiehen tilkkutäkkiin, joka myös kesän yksi projekteista ja hyvällä mallilla jo ompelukin.


Onneksi nämä ostokset mahtuivat hyvin käsimatkatavaroihin kun ei ollut muuta laukkua edes mukana. Pääsispä taas Hollantiin shoppailemaan!  Ja voi että kun jäi yksi kiva maljakko kaivelemaan mieltä, mutta en kertakaikkiaan jaksanut enää kantaa enempää tavaraa ympäri Maastrichia kun en laiskuuttani viitsinyt lähteä viemään ostoksia välillä hotellille kun sinne oli sen verran matkaa kuitenkin keskustasta. Täytynee vaan odottaa taas ensi vuoteen ja ottaa varmaan mukaan sellainen perässä vedettävä ostoskassi kun mammoilla aina on ;)

Olettehan muuten huomanneet 50 euron arvoisen lahjakortin arvonnan blogissani. Osallistumaan pääset tästä klik klik.

8 kommenttia:

  1. Oi mitä ostoksia ja nuo vetimet on ihanat..mie vaan huokailen täällä...olisin minäkin ostanut noita vetimiä ja paljon kun noin halvalla on ollut...miksi me saadaan aina maksaa niin paljon kaikesta ihanasta...
    Kovin on sateista mutta aurinkoa vaan odotelessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuntui, että tuolla Hollannissa oli kyllä niin paljon halvempaa kuin mitä meillä täällä on. Tänään täällä onneksi on paistanut aurinko, että pääsi jopa ulos vähäksi aikaa, mutta aika kylmää vaan on ollut :(

      Poista
  2. Ihanat ostokset. Kyllä vain perässä vedettävät kärryt ja reppu selkään seuraavana vuonna:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Täytyy ensi vuotta ajatellen varustautua sitten kunnolla ;)

      Poista
  3. Oi miten kivoja ostoksia! Nuo valokuvakehykset on tosi nätit, samakaltaisista olen itsekin haaveillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nyt kun vielä löytäisi noille kehyksille jonkin sopivan paikan. Kivoja kuviakin pitäisi vielä teettää niihin kunhan paikka vaan löytyy.

      Poista
  4. Voi että, aivan mielettömiä löytöjä olet taas tehnyt, upeita juttuja kaikki, nuo teesiivilätkin ovat kuin koruja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. Itsekin olen ihan tyytyväinen noihin ostoksiin ja varsinkaan kun ne eivät olleet mitään kalliita. Mukavaa torstain jatkoa sinne!

      Poista