perjantai 31. elokuuta 2012

Lumililjan paketti



Tällainen paketti meille kotiutui Lumililja sisustusputiikista. Alla osa tavaroista ihan yksitellen esiteltynä Paketissa oli mm. käsintehtyä suklaata ja toffeeta, helmistä tehty vaatepuu, pitsinauhaa, pehmolaastareita, suklaakaffetta, mini raastin sekä hauskat sukat lapsukaisille.

Niille joille Lumililja ei ole vielä tuttu, niin tästä pääset kurkkaamaan suoraan heidän sivuilleen. Verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälät löytyvät Sotkamosta sekä Kajaanista. Tavaraa on sitten maan ja taivaan väliltä mm. juuri sisustustavaroita, tapetteja, lasten tuotteita, lahjatavaroita jne...



Nämä sukat olivat ne ensimmäiset, joihin Lumililjan sivuilla ihastuin. Siis niin veikeän ovelat, että eihän noista voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Näitä sukkia oli aivan hirmuisen paljon erilaisia ja tästä pääset kurkkaamaan valikoimaa. Sukkien hinta on 4,50 €/kpl. Ihan hauska lahja vaikka pieneksi synttärilahjaksi  kaverisynttäreille, jollei mitään kallista halua viedä ja haluaa vähän erilaista viemistä.


Arvatkaas vaan, että olikos näistä veijareista taas helppo saada kuvaa. Ei sitten taas sekunttiakaan paikoillaan ja kamera ei meinannut millään pysyä perässä siten, että kuvista olisi saanut jotain selvää.



Jokos hymyilyttää? :)


Paketissa oli myös tällaiset hauskat pehmolaastarit. Eipä ole ennen tullutkaan vastaan. Siis mikä tahansa pipihän paranee kun tällaisen laittaa sen päälle.


Ja sitten samana iltana kun paketti oli tullut, niin pikkumies kompastui ja hetimiten tietysti nallekarhupehmolaastari päälle ja itku loppui heti. Sitä oli sitten näytetty tarhakavereillekin ja ihasteltu.



Juu ja arvatkaas vaan hävisivätkös nämä äkkiä parempii suihin. Lapsukaiset ja minä syötiin ne ennen kuin iskä ehti edes nähdä niitä. Hyi meitä! ;) No oikeasti kun tuo mies syö kaikki karkit, jotka se vaan löytää ja piilottelen karkkeja aina ympäri kämppää ja sitten unohdan missä ne on. Viimeksikin kun ostin kilon karkkia ja piilotin sen niin hyvin, että en itsekään sitä enää löytänyt, mutta kas kumma kyllähän tuo mies oli sen löytänyt ja syönyt, niinpä eipä annettu edes mahdollisuutta nyt iskälle tuohon.

Yläkuvassa on Emils Gustavsin käsintehtyä suklaata. Voi että oli muuten tyylikäs pakkaus ja itse suklaan takana oli myös niin hienot kuviot, että ihan meinas käydä niin ettei sitä raski edes syödä.

Alakuvassa on Sahlmanin Suomessa käsintehtyjä toffeepatukoita. Makuja oli perinteinen kermatoffee, mansikkatoffee ja minttusuklaa. Juu ja hyviä olivat todellakin eivätkä olleet sellaista hampaisiin kiinni jäävää toffeeta.


Tänään iltasella onkin sitten kivaa ohjelmaa tiedossa. Naapuri järjestää Me & I -kutsut ja pääsee taas juoruilemaan ja ihastelemaan vaatteita hyvän seuran parissa. Mukava aloitus viikonlopulle!

Aurinkoa viikonloppuunne!

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo sukat :D. Täytyypä mennä kurkkimaan nettipuotia.

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sukat on kyllä todella veikeät. Hauska piristys päivään :)

      Poista