sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pitkä valokuvakehys


Vihdoin ja viimein kesällä ostamani valokuvakehys sai kuvat paikoilleen makkariin. Kuvat valkkasin viime kesältä ja enimmäkseen lapsukaisten kuvia kehykseen päätyikin. Luonnollisesti niitä kuvia löytyy eniten koneen kovalevyltä. Vaikka Feng Shuin mukaan lasten kuvia ei missään nimessä saisi sijoittaa makkariin, niin siellä ne nyt komeilevat. Onhan meillä siellä peilejäkin täynnä, joita ei myöskään saisi olla, joten samaan konkkaan nuo sitten jo menevät ;)


Meidän sisustustustarra Always Kiss Me Goodnight näyttää hieman hassulta kun nimittäin Me- tipahti pois. Siirsin aikoinani liimaamaani tarraa nyt valokuvakehyksen tieltä vähän ylemmäs ja sehän otti siitä vähän nokkiinsa. Yhtenä aamuna siitä sitten puuttui M-kirjain, jota ei sitten mistään löytynyt tai siis löytyi viikkoja myöhemmin lasten lelujen joukusta rytättynä, joten piti ottaa sitten e-kirjainkin pois. Onneksi tuo lausahdus toimii ihan yleispätevänä noinkin :)


Vielä muutama lähikuva kehykseen päätyneistä kuvista.



Zumba-kausikin tuli sitten eilen korkattua ja meidän kylän kässäkerhokin starttasi taas uuteen vuoteen. Heh, ja samaiset villasukat edelleen työn alla, mitkä aloitin jo syksyllä. Ei vaan oikein innosta tuo kutominen ja tiputtelen niitä hitsin silmukoita vähän väliä, joita en sitten osaa sieltä poimia. No tulipahan sentään jo eilen toinen sukka valmiiksi ja toinen odottaa kärkikavennusta, joten ehkäpä sekin siitä sitten jo valmistuu. Seuraavaksi olisi tarkoitus opetella virkkaamaan. Eipä mitään hajuakaan siitä enää, kun viimeksi on virkannut varmaan yläasteella, joten jännityksellä odottelen mitä niistäkin tekeleistä mahtaa tulla. 
Kirpeää pakkaspäivää!

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


    Pieni lintu kirjoitti 13.1.2013 klo 12.31
    Voi miten kauniita!!!
      Cride kirjoitti 13.1.2013 klo 13.31
      Kiitos ja mukavat viikonlopun jatkot sinne :)
    Hannele kirjoitti 13.1.2013 klo 15.25
    Voi miten kaunista täälläkin! Menee seurantaan :)
      Cride kirjoitti 13.1.2013 klo 19.06
      Kiitos ja kiva kun tulit kylään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti