perjantai 25. tammikuuta 2013

Talokierros:pikkuneidin huone osa 1


Voehan voi! Jokos olisi taas aika jatkaa tätä talokierrosta, jota olen jo kohta vuoden yrittänyt saada vietyä loppuun. Aina tulee kaikkea muuta juttua väliin ja sitten unohdan koko kierroksen. Kuvatkin on otettu jo melkein vuosi sitten, mutta mikä ihme kiikastaa, että en saa sitä vaan tehtyä. Nyt yritän parantaa tapani ja aloitetaan pikkuneidin huoneesta. Kuvia on niin hirmuistesti, että laitan nämä muutamassa osassa tulemaan.


Meillä oli tässä kohtaa yläkerrassa aikaisemmin arkiolohuone, jonka miehen vastustelusta huolimatta muutin pikkuneidin huoneeksi. Aika paljon tavaroista on vanhoja, jotka vain maalasin valkoiseksi tai vaaleanpunaiseksi nukkekodin maalauksesta jääneellä maalilla ja tekstiilit ovat itse ommeltuja, joten hirvittävästi rahaa tuohon projektiin ei sitten loppujen lopuksi mennyt.


Sohvasängyn päällä ovat ompelemani tilkkutäkki ja tyynyt sekä ikkunoissa Linumin kankaasta ompelemani rullakapat ja tekemäni lyijylasityö. 


Seinälle päätyi ihan vanhingossa pikkuneidin mekot, kun oli vanhat taulunkoukut sopivasti juuri tuossa kohtaa. Alunperin tuohon sängyn päälle piti tulla sellainen sängynkatosverho, joka on jo valmiiksi ostettunakin, mutta eipä sitä ole vielä ilmaantunut tuohon.



Välillä sängyn päällä on näitä itse ompelemiani tyynyjä ja sitten taas välillä tällainen jätti-iso Prinsessat tyyny (näyttää muuten kuvassa paljon pienemmältä mitä se on luonnossa), jonka raahasin muutama vuosi sitten Jenkkilästä. Pikkumies sai silloin samanlaisen Cars -versiona ja pikkuneiti tämän. Oli muuten taas pienoinen homma saada ne Suomeen. Ainoa mihin ne mahtuivat oli iso jätesäkki,  joka sitten laitettiin vaan ruumaan. Oli taas lentokenttävirkailijoilla hauskaa (jos satuit jokunen tovi sitten lukemaan sen mun lastentuolin kuskauksen Köpiksesta Suomeen) kun yksi tuo ison jätesäkin täynnä tavaraa. Onneksi noi ei voi mennä mitenkään rikki, joten suunnitelma toimi ihan hyvin, vaikka vähän hävettikin kuskailla jätesäkkiä ympäriinsä.


Lattialla on äitini virkkaama juhannusruusumatto, jonka ohjekin löytyy täältä blogistani varmaan n. vuosi sitten tehdystä postauksesta.






Pikkuneidin huoneesta tulossa siis vielä postaus nro 2 ja 3, kun noita kuvia riittää :)

Nyyh, se on sitten tänään viimeinen perjantai kun saan olla lasten kanssa kotosalla. Päätin lopettaa tuon osittaisen hoitovapaani eli nelipäiväisen työviikkoni. Helmikuusta lukien alan tekemään normaalia viisipäiväistä työviikkoa. Sen kunniaksi laitettiin jo pullataikina kohoamaan ja ruvetaan kohta leipomaan lapsukaisten kanssa pullaa :)

Täytyisi varmaan vilkaista, että mitäs tuo pakkaslukema tuolla ulkona näyttää, jos sitä vaikka uskellettais ulkoilemaankin tänään.

Se on kohta sitten viikonloppu! :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.


Kommentit


    Tanja kirjoitti 25.1.2013 klo 10.34
    Ihana prinsessan huone! Oikein hyvää viikonloppua teille. :)

      Cride kirjoitti 25.1.2013 klo 12.22
      Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinne päin. Otin juuri pullan uunista ja ruvetaan herkuttelemaan :)

    Pikku hiiri kirjoitti 25.1.2013 klo 12.22
    Tämä upea prinsessa huone oli alunperin syynä siihen miksi ryhdyin blogisi lukijaksi :-) Tosi kivaa nähdä tämä keväällä "livenä". Huone on niin kaunis ja kaikki vaaleanpunaiset yksityiskohdat ihania ♥

      Cride kirjoitti 25.1.2013 klo 13.28
      Heh, tässähän tulee jo ihan paineita kutsujen suhteen, kun musta tuo huone ei niin ihmeellinen ole. Ehkä siihen on jo silmä tottunut ja kun normaalinäkymä siellä on se kaaos, josta kauneus on kyllä kaukana ;) Tulispas muuten jo pian maaliskuu!

    Suffeliini kirjoitti 25.1.2013 klo 13.47
    Aivan ihana prinsessanhuone!!! Olet kyllä kätevä käsistäsi kun osaat ommella noita kaikkia ihanuuksia!!! =)

      Cride kirjoitti 25.1.2013 klo 17.27
      Kiitos ja toki saan olla kiitollinenomalle äidilleni, joka on joskus ollut riittävän kärsivällinen, että on opettanut myös ompelun saloja itselleni. Jotenkin tuo himo ompelemiseen taitaa olla veressä :)

    Mia kirjoitti 25.1.2013 klo 14.25
    Kaunis huone neidillä ja kivoja juttuja huone pullollaan. Tekstiilit on nätit!

    Mukavat viikonloput! :)

      Cride kirjoitti 25.1.2013 klo 17.29
      Kiitos ja tuota tavaraa rupeaa olemaan jo ehkä hieman liikaa, mutta niinhän lapsukaisilla aina tuntuu olevan :) Ihanat viikonloput myös sinne!

    Terhi kirjoitti 25.1.2013 klo 20.05
    Löysinpä ihanan blogin. Kyllä kelpaa prinsessan tuollaisessa valtakunnassa asustella! :)

      Cride kirjoitti 25.1.2013 klo 20.32
      Oi kiva kuulla :) Tervetuloa vaan tänne ja toivottavasti viihdyt. Mukavat viikonloput!

    Jenni kirjoitti 26.1.2013 klo 22.25
    Niin suloinen prinsessan valtakunta! Nuo käsityösi ovat kyllä upeita ja huone kokonaisuudessaan ihastuttava. :) Mukavaa, että postauksia huoneesta on luvassa lisää! :)

      Cride kirjoitti 27.1.2013 klo 19.18
      Kiitos :) Tosiaan on tulossa vielä osa 2 ja 3, kun noita kuvia on tosiaan aika hirmuisesti. Tuli joskus räpsittyä oikein urakalla.

3 kommenttia:

  1. Thanks for another informative web site. Where else may
    just I get that type of information written in such a perfect manner?
    I've a venture that I'm simply now running on, and I've been on the look out for such info.

    Feel free to visit my web site ... check value of a car

    VastaaPoista
  2. Spot on with thіs write-up, I ѕеriouslу beliеve that this ѕite nеeds a grеat deal more attention.
    I'll probably be back again to see more, thanks for the info!

    Check out my web site - scrap cars for cash essex **

    VastaaPoista
  3. Excellent site you have here.. It's difficult to find quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate people like you! Take care!!

    Visit my website; value a car free (www.cubiclz.biz)

    VastaaPoista