maanantai 14. tammikuuta 2013

Tuikkukynttilöiden tuunausta


Taas lisää kynttilöiden tuunailuja. Nyt á la Clas Ohlson ja heidän lace boorderi tarranauhat (kuvan paketista näet lopussa). Siinä mielessä kiva paketti, että monta eri leveyttä teipeissä ja hinta ihan kohdillaan. Taisi olla muistaakseni n. 4 euron hujakoilla puoleen tai toiseen. Värivaihtoehtoina oli musta ja valkoinen. Muisti pätkii sen takia, että ostin tuota jo ennen joulua ja nyt vasta innostuin kokeilemaan sitä, joten ei voi enää muistaa kaikkea.



Ensimmäisenä kokeiluna oli isot tuikkukynttilät ja kyyhkysaiheinen love tarraboorderi. Juuri sopiva tuohon isoon tuikkukunttilään. Normaalikokoiseen tuikkuun se olisi hieman liian leveää, mutta tuohon isoon juuri passeli.



Vielä lähikuvat tuunailuista. Itsekään en ensin edes huomannut koko Love -tekstiä, mutta kyllähän sen nyt selvästi siitä erottuu kun vaan osaa katsoa. 



Tällaisen paketin kun löydät Clasulta, niin osuit oikeaan :) Seuraavassa postauksessa sitten mitä tein tuosta leveimmästä boordista, joka muistuttaa mummolan pitsiliinoja.



Muistakaa siis tulla kurkkaamaan seuraavakin postaus :)
 
Iloiset viikonalut!
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

    NirNa kirjoitti 14.1.2013 klo 10.51
    Tosi kiva idea!! Noitahan vois tehdä vaikka häävieraille karkin sijaan. (Jos siis olisi häitä tulossa.....)
     
      Cride kirjoitti 14.1.2013 klo 18.16
      Näin on :) Kävisi hyvin häävieraillekin tai koristeluiksi häihin kun on tuota Love ja kyyhkysteemaa tuossa boordissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti