maanantai 4. maaliskuuta 2013

Artisokkadippi ja Pomp De Lux -kutsuja




Elämäni ensimmäiset Pomp De Lux -lastenvaatekutsut ovat onnistuneesti takana. Ihan kiva poppoo olikin kasassa. Äkkiseltään kun laskin, niin meitä taisi olla 14 aikuista + lapset päälle, joten aikamoista härdelliähän tuo oli.

Näissä aloituskuvissa vähän kuvia tarjoilusta. Innostuin tekemään taas kuppikakkuja ja tulostin netistä niihin tuollaiset polka dot wrapitkin ja väsäsin koristetikut päälle. Jos joku on kiinnostunut lähemmin noista pallokääreistä, niin hihkaiskaa, niin teen niistä ihan oman postauksen ja laitan siihen tuon tulostettavan jutun mukaan. Saa heti noista cup cakeista näyttävämmän näköisiä.



Toukokuun tyttö -blogin Hannis on tehnyt eri kutsuillaan tätä artisokkadippiä, jota itsekin nyt ajattelin kokeilla rohkeasti. On tosi helppo tehdä ja juhlien varma suosikki patongin kera. Täytyy myöntää, että itse inhoan artisokkaa, mutta tämä dippi on tosi hyvää eli kokeile vaan rohkeasti, vaikka kuuluisit samaan kategoriaan meikäläisen kanssa :) Ohje on lyhykäisyydessään aika yksinkertainen. Osta Lidl:stä maustettua artisokkaa öljyliemessä. Löydät sen sellaisen lajitelman joukosta ja kun käteesi osuu liilahtava korkki, niin nappaa se ostoskärryihin. Välillä joutuu vähän penkomaan noita lajitelmia, että löytää tuon purkin sieltä joukosta. Ohje menee seuraavasti: Kaada purkista 2/3 öljystä pois ja kaada loppuliemi ja artisokat korkeaan astiaan. Lisää yksi valkosipulinkynsi murskattuna ja survaise nämä tehosekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää 1-2 rkl sitruunanmehua. Nauti patongin päällä hymyssä suin!


Pomp De Luxilla oli taas aika onnistunut mallisto. Tosin ihan niitä vaatteita, mitä kuvastosta oli katsonut tilaavani eivät sitten olleetkaan luonnossa ihan niin kivoja ja suunnitelmat vaihtuivat vähän matkan varrella. Nyt en valitettavasti muista, minkä nimisiä vaatteita omaan ostoskoriin päätyi, mutta Suri dress roosana oli ainakin yksi. Yllätävää oli, että se oli kuulemma jo isommissa koossa osittain loppuunmyyty, vaikka mallisto oli tosiaan ilmestynyt vasta kaksi päivää aikaisemmin ja nettikauppakin aukeaa vasta myöhemmin.




Laittelen kuvia meidän ostoksista sitten tulemaan, kunhan vaan saadaan ne ja nuo lapsukaiset pysyvät sen verran paikoillaan, että saan napsittua kuviakin niistä :)

Kiitokset kaikille mukana olleille vieraille. Syksyllä sitten taas uudet kutsut luvassa.

6 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä muffinsseja!
    Maistuu varmaan lapsille :)
    Voitko julkaista myös niiden ohjeen, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuppikakkuja oli sen verran, että työkamutkin saivat vielä eilen nauttia niistä :) Voin tosiaan laittaa tänne tuon polka dot wrapin kuvat, jotka on itse helppo printata ja laittaa tuon muffarin ympärille. Tuo muffarin pohja on tehty Tigerista ostetuista valmismuffareista, joten varsinaisesti pohjan ohjetta minulla ei ole laittaa :)

      Poista
  2. Kiitos emännälle <3 Ihanat kutsut ja niin kaunis koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi :) Olihan sitä aika väsy lauantai-iltasella, mutta oli ihan onnistuneet kutsut. Nyt sitten vaan odotellaan pakettia :)

      Poista
  3. Hei! Kiva postaus! Tuossa yhdessä kuvassa vilahtaa keltaisen paidan hiha. Näyttää minusta tummemmalta kuin kuvastossa. Osaatko sanoa, olivatko keltaiset luonnossa erivärisiä kuin kuvastossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Voi hitsit kun en niin noita keltaisia vaatteita katsonut ja nyt en yhtään muista minkävärisiä ne olivat. En ainakaan muista, että olisivat kovin keltaisia olleet, vaan enemmänkin sellaisia haaleampia. Mikäköhän hiha tuossa mahtaa kurkistaa kun nyt ei yhtään tule mieleen tuon keltaista vaatetta?

      Poista