perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pikkuneidin uusi lamppu


Kuten tuossa viime postauksessa kerroinkin, että käväistiin pikkuneidin kanssa piipahtamassa Lastenhuone.fi -liikkeen uusissa tiloissa. Tyhjin käsin ei tietenkään poistuttu, vaan iskin silmäni tähän söpöön lamppuun, johon sitten käytettiin Grouponilta saamamme lahjakortti. Mielestäni tuo on niin täydellinen väritykseltään ja tyyliltään pikkuneidin vaaleanpunaiseen huoneeseen :)


Meillähän ei ole ollut tuolla pikkuneidin huoneessa varsinaista kattolamppua, vaan tuossa on roikkunut kynttiläkruunu (jonka muuten laitan myyntiin tänne, kun sille ei enää löydy paikkaa), johon tosiaan ei mitään sähköä ole tullut. Mielessäni on ollut jo pitkään hankkia tuohon oikea sähköllä toimiva lamppu ja nyt kun eteen tuli täydellinen lamppu suht edulliseen hintaan, (johon lahjakorttikin melkein riitti) niin ei tarvinnut kauaa tuota miettiä. Heti kun näin tämän, niin tiestin, että tuo tulee meille. Lamppua on kahta kokoa ja tämä on isompi niistä. Lampuiksi olisi tarkoitus laittaa valkoiset mattapintaiset lamput, mutta kotoa ei niitä nyt löytynyt, joten mallailin näillä kirkkailla lampuilla.


Napsin nämä kuvat jo ennen kuin lamppu oli katossa kytkettynä, joten älkää ihmetelkö sieltä roikkuvia irto-osia. Tulee ihan kattoon normaalisti kiinni. Oli vaan pakko jo ihastella tätä. Aurinkokin paistoi kuvaushetkellä sen verran  kirkkaasti kkunoista vastaan, että kuvista tuli vähän hämyisiä, mutta toivottavasti saatte jotain selvää. Ikkunassa oleva tekemäni lyijylasityö sydäntä kantavasta enkelistäkin näyttää olevan joten vinksallaan, vaikka se kyllä mielestäni ihan suorassa kotona on ikkunassa :)


Toivottavasti pikkuneidillä kestää tämä vaaleanpunainen kausi sitten vähän pidempään, ettei heti tarvitse lähteä kaikkea uusimaan. No mutta jos äitiinsä tulee, niin tuo vaaleanpunainen innostus kestää läpi iän ;)

Jee! Se on sitten perjantai ja NAISTENPÄIVÄ! Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille, jotka siellä ruudun takana kurkitte! <3


10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Elina. Itsekin olen ihan ihastunut tuohon lamppuun :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Aivan ihana lamppu!!! <3 Hyvää naistenpäivää sinnekkin!!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suffeliini :) Toivottavasti olet saanut nauttia tästä naistenpäivästä. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Vau, unpa hieno lamppu! Tuollaisesta tykkäisivät meidänkin prinsessat.

    Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tosiaan tuollainen voisi sopia teidänkin tyttöjen huoneeseen, jolleivät pelästy tuota kristallikruunumaisuutta. Meidän neiti oli kyllä ainakin ihan innoissaan tuosta :) Ihanaa naistenpäivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  4. Ooh miten ihana lamppu <3 Tuo ei ollutkaan vielä viime viikolla paikallaan.
    Fannyn huone on niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 tuo lamppu oli itseasiassa silloin vielä paketissa kun kyläilit meillä. Käytiin hakemassa se juuri silloin la aamuna ja ei ehditty laittamaan sitä sitten paikoilleen. On se vaan niin ihana, vaikka itse sanonkin :)

      Poista
  5. IHANA LAMPPU!! Onkohan nuita enää missään myytävänä? Paljon maksoit lampusta? Olen jo jonkin aikaa etsinyt juuri tuon vaalean punaista lamppua, mutta aika kiven alla ovat... Upea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, että vastaus on vähän kestänyt. Olin juuri viikon Dubaissa ja nyt taas koneen äärellä. Lamppu on ostettu sellaisesta liikkeestä kuin lastenhuone.fi. Kivijalkamyymälä sijaitsee Espoon Suomenojalla, mutta heillä on myös nettikauppa. Lamppu maksoi muistaakseni n. 119 euroa ja niitä oli myös pienempänä, jonka hintaa en enää kyllä muista. Toivottavasti löydät omasi :)

      Poista