perjantai 5. huhtikuuta 2013

Arvonnan voittaja



Vihdoin ja viimein sain laskettua kaikkien arvat ja laitettua arvontankoneen pyörimään. Osallistujia oli hurja määrä ja ajallaan tulleita arpoja oli yhteensä 351. Kiitokset kaikille osallistujille ja Perfect Homelle palkinnon lahjoittamisesta!


Random.org arpoi onnelliseksi voittajaksi numeron 343 ja se arpanumero osui seuraavalle taholle:
Anemones ja hänen valintansa oli Hampoton lyhty. Onnittelut voittajalle! Laittaisitko yhteystietosi minulle osoitteeseen kristallinhohtoa@gmail.com, niin saan välitettyä tietosi Perfect Homelle ja saadaan palkinto matkaan. Jollei voittajasta kuulu su 21.4 mennessä, niin sitten arvon uuden voittajan. 

Ja jollei nyt voitto osunut kohdilleen, niin ihan pian on tulossa uusi arvonta taas tänne blogiini. Vielä en paljasta palkinnon sisältöä, mutta sanotaanko, että erittäin mukavan palkinnon saan taas arpoa, joten muistakaahan tulla osallistumaan :)

Kuvissa vilahtelevat meidän Hampton lyhdyt. Laitoin niihin vielä vähän talvisempaa marjakuusen oksaa koristeeksi, mutta pitänee kohta laittaa jotain kesäisempää ilmettä niihin. Voisin esim. ottaa mökillä kasvavasta morsiusharsosta muutaman oksan koristeeksi. Kuivuu sitten kivasti tuonne. Tosin ihan vielä ei kyllä niitä ole tarjolla, kun ei tuo kevät ja kesä sieltä näytä vaan tulevan.

14 kommenttia:

  1. Onnea Anemonelle !

    Saa nähdä kuinka moni osallistuu minun blogini arvontaan, kun siellä on vanhat sirotinlusikka, sokeripihdit ja lusikat vanhassa rasiassa arvonnassa.

    Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan kuulostaa kivalta arvonnalta. Minä voisin ainakin tulla osallistumaan. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  2. Onnea voittajalle! Uutta onneaan voi kokeilla minun blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Täytyykin tulla kyläilemään :) Mukavat viikonloput!

      Poista
  3. Onnea voittajalle! Kuten Punaisella Tuvalla ja Bikkellä, niin myös Ruutuoven takaa blogissani on arvonta menossa! Onni suosii rohkeaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun saan kuulla näin monesta arvonnasta täällä :) Tulen sinnekin mielläni osallistumaan :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Vielä ei ole voittajasta kuulunut mitään, joten toivottavasti ilmoittautuu. Mukavat viikonloput!

      Poista
  5. Onnea voittajalle! Tämä arvonta on minulta taas mennyt ihan ohi, mutta yritän osallistua tulevaan arvontaan.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi! Aina ei tosiaan kaikkea huomaa, mutta onneksi tosiaan tulossa uusi arvonta piakkoin, joten tervetuloa silloin osallistumaan :) Ihanaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  6. Mulla meni kans arvonta ohi, mutta onnea kuitenkin voittajalle!
    Aurikoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun harmi, ettet huomannut :( No onneksi tosiaan se uusi arvonta tulossa piakkoin, joten muista tulla osallistumaan silloin. Aurinkoa myös sinne viikonloppuun :)

      Poista
  7. Onnea voittajalle, tuo lyhty on niin ihana että se on pakko hankkia itselle :)Ihanat kuvat taas noista kaunokaisista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sattumalta oli itsellänikin juuri tuota Hampton lyhtyä kotona, joten oli helppo ottaa ne kuviin mukaan :) Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista