perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kevätmessuilla

Käväisin eilen piipahtamassa Kevätmessuilla Helsingin messukeskuksessa. Samalla lipulla pääset Sisusta!, Oma Koti, Oma Mökki ja Kevätpuutarha -messuille. 


Messuille oli rakennettu esille viihtyisiä malliparvekkeita.


Hih ja tässä meikäläisen tyylinnäyte linnunpöntön rakentamisessa. Omakoti -osastolla sai itse rakentaa oman linnunpönttönsä ja olihan sitä ruvettava tuumasta toimeen. Tämä loistava tekele päätyy meidän mökille. Vielä pitäisi kalustaa tuo koti mukavaksi....vitsi vitsi tai voishan sitä ainakin jonkun maalin vetäistä pintaan, vai onkohan se parempi ihan noin naturel?



 Erityisesti nämä kaksi lepoilupaikkaa jäi mieleen.Siis aikamoinen tekele tuo oikeanpuoleinen rantatuoli. Kyllä mulle kelpaisi tuollaisessa loikoilla! Tulee ihan Ranskan Riviera mieleen ja vanhan ajan elokuvat. Eipä olisi kyllä hullumpi tuo vasemmanpuoleinen sänkykään. Siinä voisi rauhassa keinutella päivänokoset ja olla hyttysten syötävänä :)


Eipä heti arvaisi, että nämä ovat kakkupalat ovat saippuoita ja muffarit kylpyvaahtoa. Mitenkähän tuollaisia raskisi edes käyttää?


Kevätmessut jatkuvat sunnuntaihin asti ja ovat auki klo 10-18. Hyvää messuilua!

Nyt tarttis ruveta vähän esikasvattamaan mun perennoja, joita hankin tuolta messuilta tai siis niitä juurakoita. Mökille ajattelin laittaa anemoneja sekä pioneja ja meille kotiin  japaninkukkaa (tai siis jotain tuonne päin oleva nimi) ja lähetyssaarnaanjankukkia. Saas nähdä miten onnistun tuossa. Harmi, ettei noihin pioneihin tule vielä tänä kesänä kukkia, mutta toivottavasti jo seuraavana kesänä saadaan nauttia niiden loistosta.

EDIT: Vielä My Cinnamon Girl faneille tiedoksi, että kaikki tuotteet nyt -85 % alennuksessa. Ale päättyy maanantain 15.4 klo 24, joten kannattaa olla ripeä. Kauppaan pääset tästä.

10 kommenttia:

  1. Tuo kukin koristeltu pyörä <3
    Ja nuo puiset keinuhevoset <3

    Oon menossa huomenna.
    Lienee parasta ottaa luottokortti mukaan, mutta yrittää pysyä tiukkana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo iso lompsa mukaan. Tuolla tulee taas kaikkea houkutusta eteen ja itse ainakin taas sorruin kukkapuolella. Hyviä messuja!

      Poista
  2. Voi kun olisi lähempäne ne messut niin pääsisi itsekkin..no täytyy näiden kuvien avulla katsoa, pääsis edes hieman messutunnelmiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kuvien perusteella pääset edes vähän messutunnelmiin :) Noissa on vaan jotenkin niin mukava aina käydä fiilistelemässä. Hyvää viikonloppua!

      Poista
  3. Oih, tuo pyörä olisi niin upea ja paljon muutakin kivaa näyttää olevan :) Kivaa viikonloppua, oletko jo hullareilla paljon hullaantunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa viikonloppua myös sinne päin! Heh ja juu! Hullareilla on todellakin taas käyty tuhlaamassa. Voisinkin tehdä vaikka huomenna postauksen mitä kaikkea taas tarratui mukaan :)

      Poista
  4. Hih meni koko postaus ohi kun luin tuon lopun Cinnamon Girl-uutisen :)
    En ole koskaan tilannut heiltä ja monesti on pitänyt. Nyt korjasin asian, ihania romanttisia tyttöjen juttuja ja puol ilmaseks. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvä että huomasit vinkin. Nuo vaatteet ovat kyllä tosiaan jo aika mitättömän hintaisia, kun 15 % jää vain ovh jälkeen. Täytyykin sitten tulla kurkkaamaan sun blogiin mitä teille päätyi :) Mukavat viikonloput!

      Poista
  5. Aivan ihania noi keinuhepat!! Saakohan niitä jostain ostettua..Et sattuis muistamaan kuka niitä myy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsin vitsin kun en muista yhtään myyjän nimeä. Ne olivat myynnissä tuossa saippuafirman ständillä eli samaisesta ständistä mistä ne kuvat ovat.

      Poista