torstai 11. huhtikuuta 2013

Molo Kidsin lintumekko ja lukijatarjous



Lasten Taikamaasta kotiutui kevättakkien lisäksi tämä Molo Kidsin söpöstys. Olen kauan jo ihastellut Molo Kidsin iloisia kuoseja, mutta nyt sitten vihdoin tuli tilaisuus kokeilla tuota merkkiä. Pikkuneitikin oli ihan innoissaan uudesta lintumekostaan, vaikka kuvista ei ihan siltä näytä. Oli pieni mökötysvaihe nimittäin päällä, kun rupesin napsimaan kuvia :)

Huomaa lopussa oleva lukijatarjous Lasten Taikamaahan.


Tässä mekossa seikkailevat undulaatit omenankukkien keskellä. Tosin ihan en kyllä ole varma minkä puun oksia nuo ovat, mutta sovitaan, että omenapuun, kun en perempaa keksi :) Muutama pusutteleva undulaattikin löytyy mekon kuosista. Oikein onnistunut värimaailma kyllä tuossa.


Molo Kids on aika pientä mallia eli kannattaa melkeinpä ottaa ainakin yksi kokoa suurempi mitä normaalisti käyttäisi. Tuokin mekko on kokoa 98/104 eikä ole yhtään liian isoa. Normaalisti meillä on käytössä 92 ja ollaan siirtymässä 98 kokoon.


Yhteistyön puitteissa Lasten Taikamaa tarjoaa lukijatarjouksena Kinderitin normaalihintaisista vaatteista -25 % alennuksen koodilla KINDERIT. Tarjous on voimassa 11-16.4.2013. Kauppaan on juuri saapunut iso erä uutukaisia, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Tyttöjen vaatteisiin pääset tästä klikkaamalla ja poikien vaatteisiin puolestaan tästä!

Tänään alkaa muuten Kevätmessut Helsingin messukeskuksessa, joissa ajattelin piipahtaa. Messut ovat auki to-su. Kiva päästä katselemaan kaikkea kesäistä.

9 kommenttia:

  1. Tuo Molo Kidsin mekko on niin ihana. Meillä tyttö on nyt ihastunut vaaleansiniseen ja mietinkin, että pitäisikö vielä satsata tuohon mekkoon (vaikka akuuttia mekkovajetta ei olekaan). Kai tuo nyt ruskeasilmäisellekin sopisi, vaikka meillä on sinistä välteltykin siitä syystä, ettei se muka sovi värimaailmaan. Molon mekkoja ja paitoja meillä on ollut käytössä paljonkin ja laatuun olen tyytyväinen. Myös lapsi tykkää, kun on väriä ja kuvia vaatteissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voiko mekkoja olla koskaan liikaa?! ;) Meillä kanssa noita mekkoja jo aikamoinen määrä, kun en vaan voi lopettaa niiden ostamista. Jonkinsortin mekkofetissiä :) Meillä tosiaan tämä on ensimmäinen Molo Kidsin vaate ja vaikuttaa kyllä hyvänlaatuiselta. Noissa Molo Kidsin vaatteissa on kyllä niin ihanan kirkkaat värisävyt ja kuviot.

      Poista
  2. Kiva mekko! Molo kidsin laatu on kyllä mielestäni ollut erinomainen muutaman vaatten käyttökokemuksella. Ulkovaatteista ei ainakaan vielä ole kokemusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen. Itse en ole vielä tuota mekkoa ehtinyt pesemään, mutta vaikuttaa ainakin sellaiselta kankaalta, että pitää värinsä eikä heti haalistu kuviot. Täytyy jatkossa kyllä suosia tuota merkkiä.

      Poista
  3. Toi on huippu ihana, siis niiiiin kaunis mekko! Miksei tollaisia tehdä tuolla kuosilla aikuisille? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mä kyllä voisin laittaa hyvinkin tuollaisesta kuosista olevan mekon päälleni. Vähän väriä elämään :)

      Poista
  4. Ihana mekko!!<3 saako vielä kysellä teidän neidin pituutta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, nytpä kysyit vaikeita. Eipä ole tullut mitattua nyt moneen kuukauteen, mutta yritän muistaa tehdä tuon mittauksen kotosalla tänään iltasella :)

      Poista
    2. Sori, nyt vasta muistin mitata elikkäs meidän neiti on n. 93 cm pitkä. Toivottavasti tuosta oli apua :)

      Poista