maanantai 8. huhtikuuta 2013

Muurlan uudet Muumiastiat


Muurlan ihanaa emaliastiavalikoimaan on tullut uudet kuosit, joissa keimailee Pikku Myy. Meillekin päätyi Muurlan valikoimasta uudet kupit, säilytyspurkit sekä lautaset. Pikku Myy kuppeja on kolmea eri väriä; valkoinen, vaaleansininen sekä kirkkaan vihreä. Meille päätyivät tämä valkoinen ja vaaleansininen kuppi ja niihin sopivat emalilautaset.



Pikkumies saa tämän vaaleansinisen setin ja pikkuneiti valkoisen ja minä rohmuan nämä söpöt emaliset säilytyspurkit käyttööni. Purkkien vetoisuus on yksi litra. Sinne saa piilotettua jo kaikkea kivaa.


Kesän tullen ajattelin kiikuttaa nämä emaliastiat mökille piristämään. Meillä on siellä valkoinen keittiö, joten tuovat kivan väriläiskän sinne. Nämä emaliastiat kestävät hyvin konepesun, mutta mikroon niitä ei kannata laittaa.


Tykkään emaliastioista erityisesti juuri lasten käytössä. Ei ole pelkoa rikkimenemisestä ja niissä on jotain erityistä vanhahtavaa tunnelmaa.  Meillä on ollut jos jonkinmoita Muumi -melamiiniastiaa eli niitä muovisia, mutta eivät vaan kertakaikkiaan kestä meillä käytössä. Aina lohkeaa jostain kulmasta pala. Nämä emaliset ovat ihan eri luokkaa kestonsa suhteen. 


Hih, ja pitäähän Pikku Myy sarjaan kuulua myös sopiva tiskirätti :)

Mitäs tykkäätte näistä uusista kuoseista? Muurlan Muumi -emalituotteet näet kaikki täältä. Meiltä löytyy aika monta muutakin emalista Muurlan Muumimukia, joista voisin joskus napsia teillekin kuvat tänne. Mulle on nääs iskenyt Muumikeräysmania päälle :)

14 kommenttia:

  1. Aivan ihania:) Pitänee käydä itsekin kaupoilla:D

    T. Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin. Noita on myynnissä ainakin Prismoissa, Tarjoustalossa ja Tokmannilla. Niin ja tietysti tuolla Muurlassa :)

      Poista
  2. Voi että, onpas ihania, tuollainen tiskirätti pitäisi ehdottomasti saada itselle ja kiva vaikka mökkiviemisenä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku Myy on kyllä aika veikeä kaveri, joten sopii hyvin tuohon ;)

      Poista
  3. Nyt on ihan pakko kommentoida, että ompas Muurla nyt onnistunut
    mahtavan upeasti. Noi on todella kauniita. Häkellyttävän kaunista
    ja piristävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta kanssa oikein onnistuneet värivalinnat. Niin pirteän värisiä, että tulee ihan hyvälle mielelle :)

      Poista
  4. Ihanat voi että! Noi emaaliasitiat on huippu kivoja! Meiltä myös kuppeja löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo emali tuo noihin oman kivan säväyksensä. Meille on kanssa noita Muumiemalikuppeja kerääntynyt jo jonkin verran ja lisää ajattelin vielä hamstrata :) Eihän noita voi vastustaa!

      Poista
  5. tuollasta tiskirättiä en ole ennen nähnytkään..sopis meille oikein hyvin XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Pikku Myy tiskirätti on kyllä niin veikeä, että sillähän on ilo pyyhkiä pöytää :)

      Poista
  6. Meillä on kaikenlaista muumitavaraa, niitä ei vaan voi olla liikaa. Kiitos ihanasta Muurla vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, jos vinkistä oli hyötyä :) Mä en tiedä kehtaanko tehdä tänne edes postausta mitä kaikkea Muumitavaraa meiltä löytyy :) Nyt vielä iski päälle totaalinen Muumimania sekä emaliastioiden sekä ihan posliinisten mukien suhteen. Mä olen ihan seonnut :)

      Poista
  7. Muumimukivillitys on iskenyt minuunkin viime vuoden lopulla. Keksin, että kerään pienelle lapsenlapselleni mukeja. Saa sitten myydä ne opiskelurahoja saadakseen, niin kuvittelin. Mutta niin moni kerää mukeja lapsilleen, että ei taida kovin rahakasta hommaa olla.

    Mutta silti olen niitä hulluna kerännyt. En tajunnut Muumipeikon ja Niiskuneidin poistuvan valikoimista, enkä ostanut niitä ajoissa. Enää ei sellaista virhettä pääse tapahtumaan.

    Eilen tilasin saksalaisesta verkkokaupasta, Daedal.de, vanhan Niiskuneiti-, Hurraa Helsinki-
    ja talven -11 kausimukit. Tilauksen hinnaksi tuli 75.40 kuljetuskuluineen.
    Amazon.de myi myös Muumeja, mutta niitä ei toimitettu Suomeen. Viisaammat neuvoivat etenemään tilauksessa loppua kohti ja niinhän "kone" ilmoitti, että valitettavasti ei voida toimittaa tänne.
    Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos noista vinkeistä. Täytyykin käydä kurkkaamassa nuo verkkokaupat. Ekaa kertaa elämässäni ostin Tori.fi:stä jotain ja heti huijari asialla. Sinne menivät 140 euroa kankkulan kaivoon ja jäi Muumimukit saamatta :( Niin ja hei olethan huomannut, että Seikkailusarja sekä Vilijonkka ja Hemuli poistuvat valikoimasta nyt kesäkuussa, että kannattaa käydä nyt pikaisesti kaupoilla. Saas tosiaan nähdä mihin noiden mukien hinta sitten joskus kehittyy. Tosiaan niin moni niitä kerää, mutta toisaalta aika paljonhan niitä taitaa mennä matkanvarrella rikki, joten toivottavasti arvo säilyy sitten tulevaisuudessakin. Ainakin nuo Arabian maitokannut ovat kyllä hyvin pitäneet pintansa, mutta eipä niitä tosiaan ole jäljelläkään sellaista määrää kuin noita Muumimukeja on.

      Poista