maanantai 6. toukokuuta 2013

Sisustus Bellevuen muuttoloppuunmyynti


Kävin piipahtamassa lauantaina ihanassa Sisustus Bellevue -sisustusliikkeessä Espoossa. Liikkeen suloinen omistaja Piia vinkkasi, että hänellä alkaa muuttoloppuunmyynti tänään maanantaina. Kaikki tuotteet -20-50 %, joten kannattaa piipahtaa pidemmältäkin. Muuttomyynti on vain liikkeessä, ei verkkokaupassa. Sisustus Bellevue sijaitsee Espoon Länsikeskuksessa Pihatormä 1, 2 krs. Vastapäätä on Olarin Prisma ja Sisustus Bellevue on samassa kiinteistössä, jossa sijaitsee Tarjoustalo.


Sisustus Bellevuella on tarjonnassa kaikkea ihanaa piensisustustavaraa. Merkkeinä ovat mm. GreenGate, Svanefors ja uusi Villa Bellevue -sarja. Tuotteet edustavat klassista skandinaavisuutta, jossa on mukana henkäys saaristolaistunnelmaa ja ripaus Ranskan maaseudun romantiikkaa. Sisustusliikkeen tuotteet tulevat pääosin Tanskasta, Ruotsista, Hollannista ja Ranskasta.


Uutena merkkinä sisustusliikkeessä on Villa Bellevue -merkki, joita näkyykin näissä kuvissa. Kivaa merihenkistä tuotetta kesää ajatellen ja hinnatkin ovat ihan kukkarolle ystävälliset.


Meille päätyi tämä hauskan mallinen lyhty, jonka sisällä on ylös asti ulottuva lasikupu, joten tuota voi käyttää myös esim. kukkamaljakkona. Taidankin kerätä siihen kesällä auringonkukkia. Meillä onkin ollut vähän ongelmana, että ei ole ollut tarpeeksi isoa kukkamaljakkoa niille, mutta nyt on sekin ongelma korjattu :) Näitä kartiomallisia lyhtyjä on kahta eri kokoa ja  pyöreästä löytyy kolmea eri kokoa. Lyhdyissä on pinnalla kangaskuosi, joka tuo siihen hauskan säväyksen.


Liikkeessä on hyvä valikoima GreenGaten ruskea polkadot kuosillisia astioita, joten jos keräilet tuota sarjaa, niin nyt on oiva tilaisuus käydä täydentämässä valikoimaansa alehinnoin.



Sisustus Bellevue toimii myös Mazu korujen jälleenmyyjänä. Lempimerkkini Snö of Sweden sai nyt kyllä todella kovan kilpailijan itselleen ja täytyy myöntää, että nämä olivat kyllä vielä persoonallisempia ja nousivat heti suosikkikoruikseni.



Mazu on perustettu vuonna 2007. Uniikit korut suunnittelee Katariina Risla ja korut valmistetaan käsityönä luonnonmateriaaleista.



Korujen raaka-aineina käytetään makeanveden helmiä, simpukoita ja puolijalokiviä. Metalliosat ovat hopeaa tai korumetallia, eivätkä sisällä nikkeliä. Makeanveden helmet on viljelty Kiinassa vastuullisin menetelmin. Koruissa käytettään myös kymmeniä eri helmilajikkeita. Juuri simpukoiden monipuolisuus muotojen ja värien ansiosta luo laajat mahdollisuudet upealle mallistolle. Aidoista materiaaleista huolimatta korut ovat kuitenkin kohtuuhintaisia.



 Tämä oikeanpuoleinen koru höystettynä höyhenillä löysi meiltä uuden kodin. Vähän oli ensin hakusessa tuon koru asettelu kaulaan, mutta kun sain vähän vinkkiä, että koru kannattaa asetella siten, että kukka ja höyhenet ovat sivulla, niin saa hauskan koru/rintakoru yhdistelmän. Tästä voisin ottaa ihan käytössä omat kuvansa.


Jos äitienpäivälahja on vielä hakusessa, niin kannattaa laittaa korvantaakse Sisustus Bellevuen Mazu -korujen ystävänmyynti, joka on perjantaina 10.5 klo 9-18 sekä lauantaina 11.5 klo 10-14. Samalla myös äitienpäivätarjouksia liikkeen puolella.

11 kommenttia:

  1. Oi mikä putiikki! <3
    Tuolla kyllä viihtyisi koko päivän ihastuttavia sisustustuotteita tutkien ja katsellen! <3
    Harmin paikka kun asutaan aivan liian kaukana..! :/

    Nyt on tainnut vihdoinkin aurinkokin löytää meidät! 8)
    Auringonsäteitä päivääsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaan, että on vähän matkaa tuonne ihanaan liikkeeseen, mutta toisaalta kukkaro kiittää ;) On se vaan niin kiva kun aurinko taas paistaa ja huomenna pitäisi olla jo aika lämmintäkin. Meillä on juuri sopivasti tyhy-päivä työpaikalla, joten ehkä saa nauttia vähän ulkoilmastakin :)

      Poista
  2. EI VOI OLLA TOTTA! :D
    Siiiiiiiiis kauanko tuo putiikki on ollut tuolla?
    Me asuttiin vielä puoli vuotta sitten ihan kivenheiton päässä: Tarjoustalossa tuli piipahdettua monta kertaa viikossa...
    Miten mä olen voinut missata tämän ?!?!?
    Täysin käsittämätöntä :D
    Mies saa kärrätä mut sinne huomenna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan hitsit! Eipä sitä voi kaikkea aina huomata, mutta nyt täytyy kyllä korjata virhe ja pistäytyä vanhoilla kotikonnuilla. Hyviä shoppailuja! :)

      Poista
  3. Se on muuten Piia kahdella ii:llä ;)

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Upeita koruja! Tiedätkö onko koruilla jälleenmyyjiä missään nettikaupoissa? Saisi pidemmällä asuvakin tilaamalla noita ihanuuksia kotiin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei! Minäpä selvitän asiaa ja ilmoitan kun saan vastauksen :)

      Poista
    2. Heipä hei taasen. Anteeksi meinasi ihan unohtua vastata tähän. Elikkäs tällä hetkellä ei valitettavasti ole yhtään nettikauppaa, jotka noita myisivät. Mazulla on tulossa kesäkuussa oma showroominsa Helsingin keskustaan, mutta eipä se nyt taida paljon lämmittää. Toivottavasti saadaan noita ihania koruja piakkoin johonkin nettikauppaan.

      Poista
  5. Kiitos kun viitsit asiaa selvittää! :) Näin vähän arvelinkin, että ei taida olla, kun ei mistään löytynyt vaikka kuinka etsin... mutta toivotaan tosiaan, että joku näitä alkaisi myymään myös nettiputiikin puolella.

    Kiitos inspiroivasta blogista ja ihanaa alkavaa kesää!!

    VastaaPoista