perjantai 24. toukokuuta 2013

Vanhat pikkupullot


Hih, mulle on iskenyt nyt joku pikkupullo fetissi päälle. Löysin taas vanhoja pieniä pulloja kirppikseltä, jotka oli pakko kiikuttaa kotiin. Eihän niitä voinut sinnekään jättää :)


Meillä on ulkona vielä narsisseja kukkimassa, joten kävin sieltä naksimassa muutamat kukat purkkiin. Ihan hauskan asetelman noista saikin tuohon vanhan tarjottimen päälle.


Mikäköhän näissä vanhoissa tavaroissa oikein viehättää? Minusta ne ovat vaan niin tunnelmallisia ja vitsit, kun ne osaisivat kertoa mitä kaikkea ovatkaan nähneet vuosiensa varrella. Saattaisi olla mielenkiintoista kuultavaa.


Noiden seuraksi voisi kerätä vielä muutaman pienen pullon ja laitella aina kukkia jokaisee pulloon. Saisi ihan hauskan asetelman aikaiseksi. Elikkäs vanhojen pikkupullojen metsästys siis jatkuu vielä. Onhan tuossa tarjottimessa nääs vielä tilaa ;)

Tänään olisi sitten lähtö Dubliniin pidennetyksi viikonlopuksi! Jee! Eli blogissa vähän aikaa vähän hiljaiseloa, jollen nyt vielä innostu laittamaan ajastettuja postauksia.

8 kommenttia:

  1. Kaunista ja niin nostalgista.

    VastaaPoista
  2. Mun vanhemmilla on noita vanhoja apteekin ruskeita lääkepulloja, kauniita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ruskeat apteekin vanhat lääkepullot ovat kyllä kauniita. Tekisi mieli hankkia lisääkin noita pulloja, mutta vielä ei ole ainakaan tullut vastaan.

      Poista
  3. Mulla on yksi Porin Oluttehtaan iso vaarinkaljapullo ja se harvinaista, että siinä lukee tekstiä kyljessä lasissa kohokirjaimin ja siinä on ehjä patenttikorkki.
    Olen myymässä sitä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sä olet myymässä sitä pois. Hitsit kun taitaa olla aika kovat postikulut vaan tuossa, kun muuten olisin voinut kysellä, että mihin hintaan olet myymässä sitä :)

      Poista
  4. Kauniita... hypistelin itsekin eilen vanhoja pulloja kirpparilla, mutta sinne jäivät - ainakin vielä toistaiseksi;) Ehkä menenkin ja haen pois!

    Rentouttavaa lauantai-päivän jatkoa sinulle.

    Terkuin, Frida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mee ihmeessä hakemaan ne vanhat pullot pois :) Noista saa tehtyä kaikkia kivoja asetelmia ja ovat vielä olleet ainakin suht edullisia. Tosin kyllä niitä ylihintaisikin on tullut vastaan ihan riittävästi.

      Poista