sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesämekko huumaa

Meikäläisen kesän mekkokiintiö taitaa olla täynnä, kun tuli pistäydyttyä Creamin ja Kaffen ystävänmyynnissä parisen viikkoa sitten. Koskaan aikaisemmin en ole näin monta kesämekkoa edes omistanut yhdellä kertaa ja nyt sitten räjäytin mekkopankin ja ostin 5 mekkoa, yhden hameen ja yhden alusmekon :) Aikamoinen lisä tulikin vaatekaappiin.


 Nämä kaikki mekot ovat kieltämättä aika romanttisia ja vähän tuota yöpaitarintamaa muistuttavia, kuten isäni tuppaa aina mainitsemaan noista mekoistani :) Kerranhan hän kysyi minulta, että onko minulle unohtunut yöpaita päälle ja en kai vaan ole se päällä menossa mihinkään ihmisten ilmoille. 


Tästä vihreästä mekosta on tullut ihan suosikkini. Ensimmäinen vihreä vaatteeni miesmuistiin ja tämä limen väri toikin kivan piritysruiskeen normaalin valkoisen, vaaleanpunaisen ja mustan rinnalle vaatekaappiin. Mekon alla on vielä alusmekko, joka vilahtelee tuolta alhaalta pitseineen.


Tämä valkoinen Creamin hellemekko on näistä ehkä se yöpaitamaisin ja menisi kyllä hyvin yöpaidastakin, mutta ehkä kuitenkin laitan sen hellekelillä ihan päiväsaikaakin päälle :) Nyt kun ne helteet vaan tulisivat takaisin. Tämä mekko peittää muuten hyvin nuo etumuksen läskimakkarat ;)


Heh, näyttääpäs tämä mekko aika hassulta tuossa roikkuessaan. Ihan nätti kuitenkin päällä :)


Kyllähän sitä jotain vaaleanpunaistakin tuli ostettua. Tosin kuvissa tuo näyttää enemmänkin harmaalta, mutta kyllä tuo luonnossa on ihan hempeä roosa.


Yksi Creamin hamekin tuli ostettua ja alla oleva Kaffen paita sen kaveriksi.


Samaisesta ysmystä tuli hankittua myös muutama paita ja valkoinen toppi.





Ostin vielä noiden mekkojen alle tämän alusmekon.



Eipä tartte kyllä enää tänä kesänä lähteä alennusmyynteihin. Tuli sitten kerralla ostettua koko kesän kiintiö täyteen. Niin ja eihän tässä auta kuin odotella noita hellekelejä, että saa laitettua mekkoja päälle. Kovin on ollut vilpoista viime päivinä ja eipä täällä mökillä niitä paljon viitsi käytellä, vaan enemmänkin nuo verkkarit ja t-paita ovat kuuluneet arkipäivään. Täytyneekin lähteä pistäytymään jonnekin ihmisten ilmoille, että saa laitettua mekon päälle. Mitäs ne tuolla kaapissa tekevät lojumassa :)

19 kommenttia:

  1. Oi oi, ihania! <3 Tuo vihreä on tosi kaunis, nousi näistä omaksi suosikikseni myös kauniin sävyn ansiosta. :) Toivottavasti pääset pian mekkoilemaan aurinkoisessa säässä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo vihreä on kyllä se oma suosikkini kanssa ja tuo väri oli oikein piristävä. Vielä saisi vähän lämmetä, niin tarkenisi paremmin :)

      Poista
  2. Voi taivas miten ihania!!
    T. Vakivierailija

    VastaaPoista
  3. Miten ihania vaatteita oot ostanut!!! tuo vihree on yli suloinen !!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo vihreä on kyllä se ehdoton suosikki juuri värinsä puolesta :)

      Poista
  4. Yliii ihania vaatteita olet löytänyt ostoskassiin, tässä tulee itsellekkin mekko kuume kun katselee sinun ostoksia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Meikäläisen mekkokuume on nyt onneksi korjattu ja nyt en saa kyllä enää ostaa yhtään mekkoa tänä kesänä. Täytyy kiertää kaikki alennusmyynnit kaukaa :)

      Poista
  5. Jestas kuinka ihania löytöjä <3 Tosi kauniita kaikki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonnukka <3 En voinut kertakaikkiaan vastustaa noita löytöjäni ja aikamoinen kasa niitä sitten kyllä kertyi :)

      Poista
  6. Wau mitä vaatteita! Tykkään kyllä ihan kaikkista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirva <3 Nyt vaan tosiaan odotellaan vähän lämpimämpiä kelejä, että pääsisi mekkoilemaan :)

      Poista
  7. Ihania kaikki! Pakko sanoa, tuo vihreä on paras, väri niiiiin mainio! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo vihreä on kyllä kanssa se oma suosikkini. Sen väri on jotenkin niin passeli ja sopii jopa hyvin vaaleanpunaisen kanssa. Tuli kokeiltua sitä on vaaleanpunaisten kenkien ja villatakin kanssa ja hyvin sopivat sen seuraksi :)

      Poista
    2. Löysin blogisi sattumalta Googlen kautta. Tosi kiva löytö. Aivan ihania vaatteita olit ostellut, niin herkullisia. :)

      Poista