lauantai 22. kesäkuuta 2013

My Cinnamon Girl kaikki -85-90 % + vähän juhannuksen kukkia

Hello! Tulin näin kesken juhannuksen vinkkaamaan teille, että My Cinnamon Girlissä kaikki loput tuotteet -85-90 % alessa niin kauan kuin nykyistä varastoa riittää. Eipä noihin tuotteisiin jää kyllä enää paljoakaan hintaa. Uusi mallisto odottaa tuloaan, jota onkin odotettu mielenkiinnolla. My Cinnamon Girl UK:n nettikauppaan pääset tästä.


Meidän juhannuspöytää koristivat nämä pionit vanhassa Arabian maitotonkassa. Nappasin sen äidiltäni mökille mukaan, kuten nuo pionitkin. Aivan ihana tuoksu muuten näissä. Ainoa miinuspuoli noissa on, että niissä oli aika paljon muurahaisia mukana, joten vähän väliä niitä saa olla listimässä pöydän päällä.


Istutin tänä kesänä meidän mökille kolme pionin juurakkoa, joten ehkä ensi kesänä meillä on täällä mökilläkin kukkivia pioneja. On ne vaan niin ihania. Tekisi vielä käydä ostamassa niitä lisää, mutta voikohan niitä tässä vaiheessa enää istutella? Täällä meidän mökkipitäjässä olisi nimittäin oikein pioneihin erikoistunut puutarha, jossa ei ole koskaan tullut edes käytyä. Ehkä pitää ottaa se ensi viikon lomaohjelmaan :)


Käytiin sitten vielä eilen keräämässä toinenkin juhannuskimppu pikkuneidin kanssa ja tämän laitoin vanhaan maitotonkkaan, joka on perua isäni kotoa. En edes muistanut, että meillä on tuollainen täällä ja olen sellaista metsästänyt jo pidemmän aikaa. Pari päivää sitten satuin kysymään isältäni, että onko meillä missään vanhaa maitotonkkaa ja hänhän muisti heti, että onhan meillä sellainen mökillä. Eipä ollut vaan osunut silmiini. 


Tämä maitotonkkakimppu koristaa tuolla meidän terassilla.


Aurinkoista juhannuksen jatkoa kaikille ja muistakaahan olla varovaisia niin vesillä kuin muuallakin. Me ehkä suunnataan tänään juhannustansseihin, mutta sitä ennen lähdetään pyörähtämään Kustavissa tuttavaperheen kanssa.

4 kommenttia:

  1. Upeat kukat ja tuo tonkka on ihana! <3
    Hyvää juhannuspäivää!

    VastaaPoista
  2. Voi, ihanat pionit!
    Iloista juhannuksen aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne <3 pionit ovat kyllä niin kauniita ja onneksi otin niistä jo eilen kuvat, kun kaksi niistä jo ihan lakastuneita :(

      Poista