torstai 4. heinäkuuta 2013

Pikku Petti röyhelömekko


Meille tuli Petti Preilistä tämä ihana röyhelömekko pikkuneidille. Aivan ihana noine rimpsuineen ja niitä oli tarpeeksi, että mekko kohoaa nätisti. Mentiinkin meidän mökin rantaan ottamaan muutama kuva uudesta mekosta, kun aurinkokin paistoi kivasti.


Hameen koko on 110, kun otin jo tarkoituksella hieman suuremman koon. Mekko vielä hieman löysä vyötäröltä pikkuneidille, joka on aika hoikka. Täytynee laittaa hänet lihotuskuurille, että mekko pysyy paremmin ylhäällä ;) Mekon seuraksi löytyi Gantin ysmystä ostettu kauluksellinen t-paita ja Jenkeistä tuotu Ralph Laurenin vaaleanpunainen villatakki. Kengät ovat  H&M:n mallistoa.



 Heh, olipas taas tekeminen, että saatiin pikkuneiti hymyilemään. Aina tuli sellaisia pelleilyilmeitä, että niitä ei oikein viitsinyt laittaa tänne. Varmaan yhdessä kuvassa sadasta otoksesta oli normaali ilme.


Pikku Pettin verkkosivuille pääset tästä ja malliston näet tarkemmin heidän facebook -sivuiltaan, jonne pääset puolestaan tästä. Värivaihtoehtoja on aika iso skaala ja kokoja jopa aikuisille :) Jos satut liikkumaan Lohjan suunnalla, niin siellä pääset tutustumaan mekkoihin ihan livenä.

8 kommenttia:

  1. Mikä prinsessaunelma :) ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 tuo on kieltämättä oikea prinsessaunelma ja sehän jos mikä on pikkuneidin mieleen :)

      Poista
  2. Ihana vaaleanpunainen tylliunelma < 3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ihastuin kanssa tuohon mekkoon ja eipä tarvinnut kauaa miettiä tuota väriäkään, kun tuo vaaleanpunainen oli valittu :)

      Poista