lauantai 10. elokuuta 2013

Silverjunglea

Meille kotiutui Silverjunglelta erittäin mieluisa paketti. Vaatteet tulivat juuri kun oltiin lähdössä mökille, joten napattiin ne postista mukaan ja suunnattiin mökille, jossa saatiinkin otettua niistä muutamat kuvat. Silverjunglehan on täysin suomalainen merkki, joka on tunnettu nimenomaan ekologisista ja eettisiä arvoja kunnioittavista lastenvaatteista.


Pikkuneidin paketti sisälsi tämän söpön kukkafrillahameen, frillaboleron sekä polvisukat ruseteilla. Nuo rusettipolvisukat ovat kyllä aivan ylisöpöt. Ne on kiva pukea sitten syksyllä ihan sukkahousujenkin päälle lämmitämään ja söpöstyttämään. Hih, minäkin voisin ottaa tuollaiset :)


Kukkafrillahame on kokoa 98/104, joka ei ollut mielestäni mitenkään isoa mallia, kun taas tuon saman kokoisessa frillabolerossa on taas runsaasti väljyyttä eli siitä kannattaa ottaa ihan kokoa vastaava. Melkein suosittelen tuosta kukkafrillahameesta yhtä kokoa isompaa, jos olet sitä tilaamassa. Tosin en nyt sitten ole nähnyt livenä, että kuinka paljon se on isompi, mutta hameessa on kiristyskuminauhat ja vyölenkit, joten helppo säädellä kuitenkin tuota vyötäröä.



Pikkumiehen paketissa on tämä Silverjungle pipo ja puuvillainen musta tähtihuppari. Nyyh, kohta noita pipoja sitten taas tarvitaankin ja syksy odottaa jo oven takana :( Kaivettiin kuviin vielä aikaisemmin tulleet Silverjunglen tähtihousut ja saatiin oikea äipän tähtipoika ;) My own star!


Oli ensin aikamoinen suostuttelu tähän kuvaustouhuun, mutta loppujen lopuksi näytti olevan aika hauskaakin pienen uhkailun ja kiristyksen jälkeen :) 


Pikkumiehen huppari on kokoa 122/128 ja siinä oli mukavasti väljyyttä. Ihanaa kun se on 100 % puuvillaa, niin on mukavan pehmeä päällä.


Yksi tälläinen läheinen yhteiskuvakin saatiin näistä tappelupukareista. Tämän kuvan jälkeen olikin aikamoista painia ja pikkuneiti oli aika altavastaaja isoveljen ns. hellässä hoivassa :)


Silverjunglella on muuten menossa hyvät alet tällä hetkellä ja moni noista kuvan vaatteista onkin mukavassa alennuksessa. Kauppaan pääset suoraan tästä klik klik.

16 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita, kiitos linkistä! Kävinkin jo tekemässä tilauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, jos löytyi heti jotain tilattavaa. Me ollaan oltu ainakin tyytyväisiä Silverjunglen vaatteisiin.

      Poista
  2. Mitä olet housujen laadusta tykännyt, jos ootte niitä ehtinyt käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut sekä pikkuneidillä että herralla käytössä sellaiset Silverjunglen puuvillaiset tähtihousut ja olen ollut kyllä ihan tyytyväinen laatuun. Pesen tosin kaikki vaatteet aina nurinpäin käännettynä eikä meillä ole kuivausrumpua käytössä, joten vaatteet ehkä pysyvät hieman parempina kun tuo kuivausrumpu tuntuu aina vähän kuluttavan vaatteita.

      Poista
  3. Ihania vaatteita. Nuo polvisukat on super söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Ne sopii niin hauskasti tuon hameen kanssa ja tuo rusetti on niissä kyllä ylisöpö :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos ja lapsetkin itse tykkäsivät vaatteistaan. Nykyään kun eivät enää suostu mitä tahansa äidin valkkaamaan enää laittamaan päällensä :)

      Poista
  5. Kivannäköisiä vaatteita, niin niitä pipoja taas kohta tarvitaan. Ja kauniit kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pidetään peukkuja, että pipoja ei vielä pitkään aikaan tarvittaisiin, vaan lämpimät ilmat jatkuisivat vielä pitkälle syksyyn :)

      Poista
  6. Ihania vaatteita. Silverjungle on kyl todella hyvä ja laadukas merkki. Tilasin ite kans keväällä ison paketin lapsille ja lapset tykkää niistä. Meillä on vastaavanlainen hame kans kotona eri värisenä ja suosittelen myös ottamaan yhden koon isomman. Näitä voi surutta käyttä leikeissä ulkona, koska ei meillä ei ainakaan oo mennyt miksikään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samaa mieltä. Meillä on vaatteet olleet kanssa kovassa käytössä ja laatu on pysynyt hyvänä.

      Poista
  7. Ihania vaatteita! tilauksenki naputtelin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kiva kuulla, että löytyi tilattavaa. Nyt vaan paketin odottelua :)

      Poista
  8. Onpa tosi kivannäköiset vaatteet kotiutuneet teille! :) Ja niin ihania kuvia myös lapsukaisista.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista