maanantai 23. syyskuuta 2013

Hello Kitty 4 -vuotissynttärit


Pikkuneidin 4 -vuotissynttäreitä on juhlittu onnistuneesti lauantaina ja sunnuntaina. Synttäriteemana meillä oli Hello Kitty, kuten näistä kuvista voi jo päätellä aika hyvin :). Kakkuja meillä oli yhteensä kolme. Kaksi leipomaani kermakakkua ja mies pyöräytti vielä suklaakakun, jonka sitten vielä koristelin askartelemallani lippunauhalla, jonka kiinnitin raitapilleihin. Hello Kitty kakkua jäi sen verran paljon jäljelle, että työkamut saavat popsia sitä vielä tänään :)

Tässä teille aikamoinen vaaleanpunainen kuvapläjäys viikonlopulta.




Näiden Cookie popsien ohje vilahtikin jo edellisessä postauksessa.


Hih ja voi ei sanon vaan! Nämä Hello Kitty Cake Popsit tein Jenkeistä ostamallani valmispaketilla, joka sisälsi mm. nuo tikut ja kuivat aineet tuohon punaiseen kakun tekoon sekä tuon valkoisen suklaan. Näistä Hello Kitty Cake popseista ei sitten ihan tullut sellaisia mitä piti. En sitten millään meinannut saada tuota valkoista suklaata tasaiseksi noihin Hello Kittyjen päälle ja ne mitkä sattuivat pysymään ehjinä, niin suklaata valui mihin sattuu ja osa päistä tipahti jo suklaaseen dippailuvaiheessa. Ne mihin sitten sai tuon suklaan jotenkun päälle, niin sitten tuo naamakoristelu ei tahtonut pysyä siinä tai se ei kovettunut sitten millään edes jääkaapissa. Huoh! Ei koskaan enää Hello Kitty Cake popsien tekoa, kiitos!


Ja koska teema oli tosiaan Hello Kitty synttärit, niin talous- ja veskipaprua myöten oli tuo teema :) No täytyy kyllä tunnustaa, että en niitä nyt ostanut, vaan olin jo joskus ajat sitten laittanut muutaman rullan kaappiin jemmaan tulevia synttäreitä varten. Onneksi jopa muistin ottaa ne sieltä käyttöön.









Popparikulhoina ja kuppikakkujen koristeena ovat netistä printtaamani cake cup wrapit. Popparikulhoja koristelee samaiset viirit kuin itse pilleissä. Nämä viirit liimasin ihan vain cocktailtikkuun kiinni.


Innostuin taas värkkäämään myös suklaatikkareita. Sulatin eri värisiä suklaita kukkamuottiin, grillitikku kiinni ja muutama tunti kovettumaan ja tikkarit ovat valmiita. Näistä tuli kiva syötävä kukkakimppu kaffepöytään. Olivat muuten aikamoinen hitti lasten keskuudessa.



Näiden tekemieni perhospipareiden ohjekin oli jo muutama postaus sitten, jos haluat käydä kurkkaamassa.


Pullot ja niiden raitapillit koristelin myös teemaan sopivilla etiketeillä.



Juhlivat saivat synttäreiltä muistoksi nämä pienet rasiat, joiden sisälle olin sujauttanut karkkia. Rasiat on tilattu Smartphotolta.  


Sitten vähän tuota pikkuneidin juhlavaatetusta. Luonnollisesti vaaleanpunaista ja bling blingiä kun äiti saa päättää :)


Sunnuntain juhlamekkona oli tämä Jenkeistä ostettu mekko, jossa on tuota hauskaa kimalletta tai no en tiedä onko se enää juhlien jälkeen niin hauskaa, kun sitä kilammetta on ympäri taloa ihan joka paikassa.


Tarhakaveri synttäripäivänä mekkona oli tämä vaaleanpunainen ruutumekko. Jenkeistä myös sekin.



Huoh! Nyt voi huokaista ja levähtää hetkisen. Ottaa nuo synttäreiden järjestäminen aina vähän voimille, vaikka pikkuhiljaa noita aina tekee töiden jälkeen, mutta onhan siinä lopussa aikamoinen rutistus, kun pitää saada kaikki viimeisteltyä.

Minulta on kyselty näiden käyttämieni pohjien perään, joten laitan niistä ihan oman postauksen, josta saatte napattua nuo, jos satutte kanssa innostumaan Hello Kitty synttäreistä :)

12 kommenttia:

  1. Ihanat vaaleapunaiset kittysynttärit!
    Onnea suloiselle ja nauravaiselle 4-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  2. Suloista herkuttelua. Aivan ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Ihastuttavat juhlat teillä ollut! Niin herkullisen näköiset tarjottavat ja olet nähnyt paljon vaivaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia <3 Jotenkin sitä aina vähän yli-innostuu tekemään kaikkea, mutta onneksi pidän kaikesta käsillä näpertelystä, koska muutoin tuo olisi aikamoista pakkopullaa.

      Poista
  4. Ihanat juhlat: suloinen sankari,upeat tarjoilut. Ihania kuvia!!!

    VastaaPoista
  5. huhhuh, ihan mielettömät tarjoilut ja koristelut, paljon oot kyllä nähnyt vaivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi tosiaan pidän tuollaisesta käsillä näpräilemisestä, vaikka olihan tuossa kieltämättä hommaa.

      Poista
  6. Vautsi vau miten kivan näköstä ! :) oisko mahdollista saada tarkempaa ohjetta ylimmän kuvan hello kitty kakulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voin tosiaan tehdä postauksen siitä ja kaivella vähän, että oliko minulla siitä kuvia. Joitakin muistaakseni napsin. Tein joskus samalla periaattella nallekakun, joka löytyy tuolta vanhemmista postauksista.http://kristallinhohtoa.blogspot.fi/2012/02/nallekakun-teko-ohje.html, mutta voin tosiaan tehdä tuosta vielä oman postauksen.

      Poista