lauantai 14. syyskuuta 2013

Hello Kitty synttäripullot


Meidän pikkuneidin 4 vuotissynttärit lähenevät ja jotain olen saanut jo aikaiseksikin järjestelyiden suhteen. Täytyy myöntää, että aloitin tuosta helpoimmasta päästä eli noiden pullojen ja pillien koristelusta. Kakut ja ym. tarjoilut sitten vähän lähempänä. Tosin kakkupohjat ajattelin leipoa jo valmiiksi pakkaseen, kun sitten lähellä h-hetkeä on kuitenkin niin hirmuisesti muutakin leivottavaa ja valmis kakkupohja pakkasessa helpottaa jo kummasti kakun tekoa.


Meillä tosiaan synttäriteemaksi valkkautui Hello Kitty. Tosin pikkuneidiltä en liiemmin kysellyt, että mikä teema otetaan, vaan tein itse tuon päätöksen jo n. vuosi sitten kun ostin Jenkeistä kaikkea Hello Kitty synttäriteemaan liittyvää :) Niin ja heh ne vuoden päästä tulevat 5 vuotissynttäritkin on jo valmiiksi suunniteltu. Silloin tulee nimittäin Helinä Keijua. Voi meidän pikkuneiti raasua, kun ei ole mitään sanavaltaa noihin ;)


Jokunen ehkä muistaakin, että pikkumiehen 5 vuotissynttäreille metsästin hikihatussa näitä pieniä pulloja. Juu ja ihan hyviä smoothie pulloja löytyikin silloin, mutta voi jummi jammi mikä työ niiden etikettien irrottamisessa silloin oli. Siis etiketit oli liimattu jollain superhyper liimalla koko etiketin osalta ja vaikka liotin niitä kuumassa vedessä vuorokauden, pesin pari kertaa 70 asteessa pesukoneessa ja kaiken kukkuraksi liotin vielä tärpätissä, niin etiketti ei vaan meinannut lähteä. Kynsillä sitten pala palalta sain ne irti. No nyt oli sentään vähän helpompi urakka näiden pullojen suhteen. Huuhtaisu hanan alla ja etiketti irtosi ihan nätisti.


Nämä pullot hain taas yhdestä kahvilasta ja vähän ne ihmiset siellä katsoivat kieroon, kun lastasin näitä likaisia tyhjiä pulloja tyytyväisenä muovikassiini. Kukaan ei sentään tullut sanomaan, että "hei, etkö sä tiedä, että noista ei saa panttia". Tuli oikea roskidyykkari olo, mutta tuossa ne pullot nyt sitten komeilee. Mitäs sitä muutamasta oudosta katseesta ;)


Pilleihin printtailin ja liimailin kanssa Hello Kitty liput. Noita samaisia lippuja teen vielä kuppikakkujen päälle. Cocktail tikku on oiva tuohon touhuun.




Pitäisköhän sitä jo ruveta vähän suunnittelmaan lisää noita synttäreitä ja mm. tarjoilua? Odottelen nyt ainakin vielä sitä kakkupohjien leivontainspiraatiota. Toivottavasti se nyt iskisi kohtapuolin :)

19 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania! Täytyy nostaa hattua sinulle, kun jaksat nähdä noin paljon vaivaa synttäreiden eteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Onneksi tykkään näpertää kaikkea käsillä, koska tuo uurastus voisi muuten tuntua aika puiselvalta :)

      Poista
  2. Todella suloisia! Meillä on pojalla parin viikon päästä 3 vuotis synttärit..Ja annoin hänen itse päättää teeman-eli meille ei tule äidin harmiksi mitään ihanaa pastellin sävyistä tai muutakaan söpöystä ..heh.. Vaan mennään niin "ei sisustukseen" sopivalla puna-valko-keltaisella teemalla ..Joko arvasit mikä teemana on? :-)
    Olet kyllä oikeassa : se jo että kakkupohja on valmiina pakkasessa helpottaa kummasti sitä kiirettä mikä leipomisen kanssa tulee.Samat suunnitelmat täällä ovat.Ihania juhlavalmisteluhetkiä sinulle ..Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pojat ovat aina poikia ja niillä niin omat juttunsa mitä tytöillä :) Mukavia synttärivalmisteluja myös sinne.Onneksi uurastin jo viikonloppuna ja sain leivottua kakkupohjat pakkaseen ja piparit leivottua. Nyt olisi vaan niiden koristelu edessä.

      Poista
  3. Hauskoja askarteluja olet tehnyt. Teille tulee varmasti ihanat juhlat. Meilläkin juhlitaan ensi viikolla pojan 4-vuotissynttäreitä - punaisella paloautoteemalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihania synttäreitä myös sinne ja onnittelut teidän pojalle :)

      Poista
  4. mistä sä oot printannut noi etiketit, aivan ihania.. pitäs itekki pikkuhiljaa suunnitteleen kun meillä neiti täyttää joulukuussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osan pohjista olen löytänyt tällaiselta sivulta kuin www.fazendoaminhafesta.blogspot.com. Sivusto on muistaakseni portugaliksi, joten sieltä löytäminen on hieman haasteellista, kun sitä tavaraa siellä on aika ruhtinaallisesti. Ajattelin tehdä vielä sitten synttäreiden jälkeen postauksen, johon laitan kaikki nuo käyttämäni pohjat, joten saat napattua ne myös siitä, jos tuo Hello Kitty kiinnostaa :)

      Poista
    2. voi kiitos, joo meillä toiveena tosiaan hello kitty synttärit jotain valmiinaki ostettuna... mut kivempi ite tehdä suurin osa

      Poista
  5. Ihanat pullot askarteluineen. Kaunista :)

    VastaaPoista
  6. Aivan mielettömän hienot! Veikkaan kyllä ettei neidillä ole mitään kumpaakaan teemaa vastaan jos toteutus on noin ihana.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toivottavasti tosiaan. Hän kyllä jo yksi ilta tässä tokaisi, että äiti, minä haluan sitten prinsessasynttärit, kun katseli noita Hello Kitty juttuja. Toivottavasti tuo mieli kuitenkin tuosta vielä muuttuu ja on tyytyväinen Hello Kitty -teemaan :)

      Poista
  7. Oiiii kun suloisia :) tsemppiä suunnitteluun ja valmisteluihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Tästä tämä uurastus sitten alkaa. Tänään olisi pipareiden koristelua tiedossa :)

      Poista
  8. Onpas ollut hulppeat juhlat, kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! itseasiassa juhlat ovat vielä tuloillaan ja niitä olisi tarkoitus viettää tulevana viikonloppuna, joten kiirusta tulee pitämään tällä viikolla :)

      Poista