tiistai 24. syyskuuta 2013

MoloKidsin pupuhaalari + kaikki topat - 20 %

Meidän pikkuneiti on sen verran venähtänyt viime talvesta, että pikkuhiljaa ruvetaan tarvitsemaan uutta toppahaalaria tulevaa talvea varten. Lasten Taikamaasta (postauksen lopussa lukijatarjous) kotiutuikin meille tämä MoloKidsin pupuinen ihanuus. Vähän ensin pelkäsin, että onkohan se liian kirjava, mutta sitten kun näin tuon haalarin ihan luonnossa ja miten ihana se on pikkuneidin päällä, niin ei voi olla kuin tyytyväinen valintaansa. Pikkuneitikin oli ihan myyty uudesta pupuhaalaristaan. MoloKidshän on tunnettu värikkäistä sisävaatteistaan ja tässäkin jatkuu tuttu värikäs linja. Mikäs sen parempi synkkeneviin päiviin ja talven lumirientoihin.


MoloKidsin haalarit ovat sen verran pientä mitoitusta, että niistä kannattaa valita yksi kokoa isompi, mitä oli ajatellut. Itsekin otin pikkuneidille jo koon 110, kun esim. Ticketistä koko olisi ollut 104.


Meillä ei ole ollut koskaan aikaisemmin käytössä MoloKidsin haalareita, joten ihan kiva testata uutta merkkiä. Haalari vaikuttaa ainakin todella laadukkaalta. Tässä vielä vähän sen teknistä tietoa: Haalari on tuulenpitävä, vedenpitävä (10000mm), hengittävä (8000) sekä sen saumat on teipattu. Lisäksi tässä haalarissa on onneksi heijastimia tarpeeksi. Nimittäin niitä löytyy sekä edestä että takaa sekä takana lahkeissa sekä hihassa on tähtiheijastimet. Haalarin hupun pystyy myös irrottamaan. Haalarin sisäpuoli on aika herkullisen pinkin värinen ja selän, pepun sekä polvien kohdalla on pehmeä fleecevuori ja muualla liukaspintainen vuori pukemisen helpottamiseksi.


Samaan syssyyn tuon haalarin kanssa tilasin vielä tämän MoloKidsin uutukaisen Ceria Dandelion mekon. Mekon printti on ihanan vaaleanpunaista ja hempeää sinistä.



Sitten vielä Lasten Taikamaan tarjoamaan mukavaan lukijatarjoukseen. 
MoloKidsin, Ticket Outdoorin ja Racoonin normaalihintaiset toppavaatteet, hanskat ja pipot -20% koodilla KRISTALLI20. Tarjous on voimassa 24.-30.9.2013. Huomasithan myös, että kaikki yli 100 euron tilaukset tulevat myös ilman postikuluja. Shoppailemaan pääset tästä klik klik.

16 kommenttia:

  1. Onpas ihana haalari. Harmi, että meidän kokoa ei vaan enää näyttänyt olevan jäljellä. Täytynee katsella muita haalareita. Terkuin Päivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan harmi :( Toivottavasti löytyy kuitenkin joku mieleinen muu haalari.

      Poista
  2. Kuinka pitkä teidän tyttö on? Mietin itse kuumeisesti kahden koon välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä ihan tarkkaan tiedä, kun neuvola on vasta ensi viikolla ja viime käynnistä on jo aikaa, mutta normaalisti hän käyttää nyt 98 vaatteita ja jotkut vaatteet ovat 104, mutta alle metrin hän mielestäni ainakin vielä on. Voin tänään illalla mitata, jos vaan muistan :)

      Poista
    2. Hitsit, unohdin anteeksi ihan tämän mittausjutun ja sain tehtyä vasta sen nyt. Elikkäs meidän neiti on hieman alle metrin.

      Poista
  3. Hei-todella ihana tuo teidän puku,olen sitä useasti eri kauppojen sivuilla ihaillut.Jos minulla olisi tyttö niin meillekin olisi juuri tuo tullut täksi talveksi...Mutta meillä on pieni poika ja tilasin viimeviikolla sen MoloKidsin kirkkaankeltaisen talvihaalarin..Ihastuin siihen niin.Muutenkin merkki on mieleen ,upeat värit vaatteissa! T.Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MoloKidsillä on kyllä kieltämättä aika ihanat värit vaatteissaan ja erottuvat siinä mielessä kyllä edukseen. Kiva testata nyt vaihteeksi tätä merkkiä talvivaatteissa.

      Poista
  4. tuo haalari on kyllä hieno! Ja tuo heppamekkokin - ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä haalari erottui kieltämättä kyllä edukseen ja tuo hyvälle tuulelle kun sitä katsoo :)

      Poista
  5. Voi vitsi, minunkin pitäisi katsoa talvivaatteet nyt viimeistään läpi ja laittaa tilaus menemään sun koodilla. Koska noita merkkejä olen miettinyt. Ticket on tuttu ja turvallinen, mut muut mulle uusia. Pitääpäs tutustua. Haalareissa saa olla väriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalareissa saa tosiaan olla väriä, kun päivät ovat niin synkkiä ennen kuin on lunta ja sitten lumen aikana on taas kivaa kun on väriä. Lapset kasvavat niin nopsaan, että meillä on tarvinnut joka vuosi ostaa uudet haalarit ja jotenkin tuo pikkumiehen haalari on ollut sen verran kovalla koetuksella, että eipä ne olisi sitä yhtä talvea enempää edes kestäneet. Toivottavasti teille löytyi sopiva haalari valikoimasta :)

      Poista
  6. Voisitko selventää saitko haalarin alennuksella vai ilmaiseksi? Ihana kyllon! :) ä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Että VASTAATKO KIITOS!?

      Poista
    2. Nyt en oikein ymmärrä, että miksi tuollaista pitää kysyä?

      Poista
  7. Ihana haalari, mut mun tyttö 6v ei tykkä... =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makunsa kieltämättä kullakin ja 6 v on jo sen verran iso tyttö, että omaa tahtoa varmaan jo löytyy ja ei enää kelpaa ne äipän valkkaamat jutut. Meillä on nykyään ihan hirmu tarkkaa, että mitä hän laittaa päällensä ja juuri täytti vasta neljä. Aikamoista hammastenkiritystä välillä, että mitä hän suostuu laittamaan tarhaan päällensä ja aina pitäisi olla mekko oli keli mikä tahansa.

      Poista