lauantai 12. lokakuuta 2013

Betoniaskartelua


Vaikka en ole yhtään syksy ihmisiä, niin ei voi kuin ihailla ulkona vallitsevaa ruskaa, varsinkin kun viime päivinä ollut vielä yli kymmenen astetta lämmintä ja aurinko on paistanut. Kipaistiin lapsukaisten kanssa hakemassa muutama pihlajanmarjaoksakin tuomaan vähän syksyn tunnelmaa sisälle.


Käväisin jokunen tovi sitten betoniaskartelukurssilla, joissa väsäsin mm. näitä tuikkulyhtyjä sekä noita vaahteralehtien päälle valettuja tuikkualustoja. Eihän noista mitään kaunokaisia tullut, mutta katsellaan noita nyt vähän aikaa. En oikein tiedä olikos tuo betoniaskartelu ihan minun juttuni, kun tuntuu että tekeleistä tuli mitä sattuu ja kehtaako noita edes laittaa mihinkään ihmisten ilmoille näytille. No tulipahan kokeiltua.




Olihan tuo asetelma ihan tunnelmallinen kun noihin kynttilöihin sytytti tulen. Mukavasti toi lämpöäkin kun noin monta lämpökynttilää laittoi palaamaan.


Aurinkoisen syksyistä viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hih, ehkä nuo kuvissa näyttävät vähän paremmilta mitä luonnossa ;)

      Poista
  2. Aivan ihana syysasetelmä! En ois kyllä ite ikinä ees ajatellu et betonista voi tehdä muutakin kuin talojen pohjia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta tosiaan, betonista saa loihdittua kyllä kaikkea muutakin. Hieman suttaista touhua se vaan on eli kannattaa kyllä melkein tehdä ulkosalla ja aloittaa hieman pienemmästä, kun noista tulee aika painavia.

      Poista
  3. Suotta vähättelet... oikein kauniitahan nuo ovat.
    Tunnelmallista syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ehkä tulee katsottua vähän kriittisesti noita, mutta ehkä se on tuon betonin ominaisuus, että ovat vähän rosoisia ja itse tehdyn näköisiä :)

      Poista
  4. Täytyy todeta että en ole aikoihin nähnyt mitään näin kaunista, miten ihmeessä osaat tehdä kaikkea+ Ei taida olla maailmassa juurikaan mitään mitä et hallitse, osaat leipoa, sisustaa, ommella, askarrella, laittaa ruokaa, olet myös hyvin koulutettu ja hyvässä ammatissa, pyörität perhettä ja vielä ehdit kirjoittamaan tätä yhtä kauneimmista blogeista, olet kaunis, tyylikäs, älykäs ja ystävällinen <3 iso kiitos että jaat meidän kanssamme kaiken tämän kauneuden!! Ihanalle näyttää todellakin, mistä nuo suloiset sienet ovat? Toivoisin että arpoisit joskus vaikka jotain näitä askartelujasi, itse en osaa tehdä käsilläni mitään ja arvostan kaikkea tällaista suunnattomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit! Kiitos tästä palautteesta! Lämmitti niin ihanasti mieltä :) Jotenkin sitä on vaan niin kriittinen omiin tuotoksiin, että en ole kyllä aikaisemmin edes ajatellut, että arpoisin jotain itse tehtyä. Ehkä pitää ruveta miettimään tuota ideaa syvällisemmin :)

      Poista
    2. Unohdin vielä mainita noista sienistä eli ostin ne Hollannista, mutta vähän samanlaisia olen kyllä nähnyt myös Suomessa paikassa nimeltä Kasvihuoneilmiö. Tosin se sijaitsee Turku-Helsinki moottoritien läheisyydessä, joten voipi olla vähän haasteellinen matka sinne.

      Poista
  5. Onpa todella upea kokonaisuus. Kiitos inspiraatiosta!!

    VastaaPoista