lauantai 5. lokakuuta 2013

Hello Kitty synttärit; ilmaiset printattavat pohjat

Lupailin laittaa näitä käyttämiäni Hello Kitty synttäreiden pohjia tänne teillekin. Tässähän näitä tulee. Itse tallensin kyseisen kuvan aina vain koneelle ja printtausvaiheessa printteri kyseli, että minkä kokoisen haluan ja tarpeen mukaan siinä vaiheessa sitten vain valitsin koon. Toivottavasti nämä tulevat tässä käyttökelpoisessa kunnossa.



Synttärikaverit kutsuttiin tällä Hello Kitty kutsulla.


Tässä pari viirinpohjaa, josta saa helposti tehtyä haluaman pituisen viirinauhan. Tuohon ylempään voi kirjoittaa vaikka synttärisankarin nimen ja/tai kuinka paljon täyttää. Itse tein viirinauhat siten, että liimasin vain kaksi samanlaista viiriä päällekkäin ja lanka väliin. Toiseen viiriin jätin tuota yläosaa vähän, jotta sai sen langan jätettyä sinne hyvin.




Tuota toista viiripohjaa käytin myös tässä kakun koristeena.


Tätä vyötettä käytin synttäripulloihin ja lisäsin vain kuvankäsittelyllä tuon nimen. Vinkkinä, että jos et halua ostaa tuhatta ja sataa smoothiepulloa tai vastaavaa, niin astele vain jonnekin kahvilaan ja kysele, että onko heillä tyhjiä pieniä lasipulloja. Yleensä ne menevät kahviloissa lasinkeräykseen, joten mielellään antavat niitä.


Tällaisia näistä pulloista sitten tuli. Laitoin pilleihin vielä tuon lipun koristeeksi sekä cocktailtikkuihin ns. cup cake koristeeksi. 






Hello Kitty Cup Cake wrapit löytyvät tästä. Toista pohjaa käytin kuppikappujen ympärille ja toista popparikulhoina. Muffarit on paistettu ensin normaalisti muffarivuoassa ja sitten jäähtyneenä laita vasta nuo wrapit ympärille. Popparikulhoissa on kanssa muffarivuoka pohjana. Nämä wrapit kannattaa printata normaalia paksummalle paperille, koska tavallinen paperi on vähän turhan heppoista näihin.

Tällaisia niistä sitten tuli. 




Tätä pyöreää pohjaa käytin sitten puolestaan noiden isompien mehupullojen korkin koristeena. Nämä soveltuvat kyllä myös hyvin Cup Cake koristeiksi tikun nokkaan.




Toivottavasti näistä vinkeistä on jollekin hyötyä. Tulkaahan vinkkaamaan jos laitatte esim. blogiinne kuvia. Olisi kiva käydä katsomassa :)

Meidän Hello Kitty 4-vuotissynttäripostaukseen pääset tästä klik klik.

7 kommenttia:

  1. Voi että, onpas kivoja juttuja!!! Meidän 4-vuotias neiti hihkuisi riemusta tuollaisissa synttäreissä:)! Täytyypä pistää muistiin nämä seuraavia juhlia ajatellen:)!
    http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Moikka Cride :)
    Ihan mahtavia juttuja olet tehnyt ja hyvä vinkki tuo kahvilasta pullojen kysyminen. Täytyy laittaa korvan taakse, vaikkei pienten lasten synttäreitä enää tarvitsekaan (saa) järjestää. Menee isommillekin tytöille nuo pullot hiukan eri koristeilla :)
    Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pääsit kyläilemään :) Totta tosiaan, että tuota pulloideaa voi käyttää hyväkseen myös vähän isompien lasten synttäreillä tai miksipä ei vaikka häissä, jos jaksaa nähdä vaan hieman vaivaa. Mukavan lämmintä uutta viikkoa sinne Ukiin! :)

      Poista
  3. Löysin blogiisi toisen blogin kautta ja tämä olikin kiva postaus! Meillä Hello Kitty ei kuitenkaan ole in mutta eiköhän vastaavia löydy pojillekin!
    Pistänpä seurantaan blogisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tänne :) Et varmaan huomannut, mutta samalla idealla meillä oli toukokuussa Salama McQueen synttärit joiden postauksia löytyy mm. toukokuulta esim. http://kristallinhohtoa.blogspot.fi/2013/06/salama-mcqueen-synttarit.html sekä pohjat löytyvät http://kristallinhohtoa.blogspot.fi/2013/07/autot-synttarit-ilmaiset-printattavat.html

      Poista
    2. Enpä ehtinyt vielä niin paljon taaksepäin selata, kurkkaankin heti! :)

      Poista