perjantai 25. lokakuuta 2013

Stockmannin joulupuodin avaus

Stockmannin joulukauden avajaisia vietettiin tiistaina ja minulla oli ilo saada kutsu käydä tutustumassa ensimmäisten joukossa Stockmannin tulevan joulun koristeisiin. Kamera taas tietysti lauloi ja tallensin teillekin kuvia näistä ihanuuksista.


Minä en voi itselleni mitään, mutta nämä piparkakkukoristeet jaksavat vain viehättää vuodesta toiseen. Meiltäkin löytyy vähän samantapaisia kotoa.
 

Juu ja kärpässieniä sitä olla pitää! Nyt vähän harmittaa kun jätin nuo kärpässienet ostamatta. Täytynee ehkä kipaista vielä hakemaan niitä.


Oi ja tämä jätskikauppias oli ihan minun suosikkini :)




Nämä nalle ja pöllökoristeet jäivät kanssa vähän mietityttämään, mutta eivät ainakaan vielä päätyneet ostoskoriin. Jotenkin kanssa aivan ihania.




 
Tällainen karuselli/lasinen pallo (siis miksi ihmeessä noita nyt sanotaan, joissa on tuota lumihiutaletta sisällä?), olisi kanssa kiva lahjaidea jouluksi? Varsinkin tämä hevosaiheinen ei ole niin jouluinen edes ja voisi pitää ympäri vuoden esillä esim. lastenhuoneessa.




Nostalgisia joulukoristeita!


Arvaatte varmaan, että meikäläinen iski heti silmänsä tähän sienivalosarjaan. Tämä oli ihan pakko ostaa ja nyt sitten kotona kuumeisesti mietin, että mihin ihmeeseen mä sen edes laitan. Tyypillistä meikäläisen shoppailua!


 
 
Aah! On se vaan niin ihanaa kun kohta saa kaivaa joulukoristeet esille :)

16 kommenttia:

  1. Kyllähän tuolla äkkiä saisi rahansa menemään. Onneksi meiltä on liian pitkä matka sinne =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän mun kertoa tätä ollenkaan, ettei tule kiusauksia? Nimittäin näitä joulukoristeita on kuulemma tulossa myyntiin myös Stockmannin verkkokauppaan :)

      Poista
  2. Nyt se joulu avataan useissa paikoissa. En malta odottaa!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin aivan ihanaa kun noita joulun aloituksia on jo myymälöissä? Ne ensimmäiset joulukoristeet, oij! Siis aivan ihanaa kun pääsee hiplailemaan noita taas :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Näissä tulee vaan vähän valinnan vaikeuksia ja kohta kuusi niin täynnä koristeita ja aina vaan tahtoisi hankkia uusia. Voih! Liikaa houkutuksia!

      Poista
  4. Hui! Yritän nykyään kiertää Stockmannin joulukoristeosaston kaukaa (tuntuu vaan, että niitä koristeita on aina ovelasti sijoitettu muillekin osastoille). Ne vaan ovat niin ylivoimaisen kauniita vastustettavaksi. Meidän joulukuusellakaan ei yleensä ole riittävästi oksia kaikkien hankkimieni koristeiden kannattelemiseen. No joo, ehkä haen ihan vaan pari piparkakkua viime vuonna hajonneiden lasikoristeiden tilalle ja ehkä yksi valosarja jonnekin tuomaan valoa ja tunnelmaa jne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä turvallisin vaihtoehto on kiertää kyseinen osasto kaukaa, mutta salakavalasti niitä houkutuksia on yleensä ripoteltu myös muualle liikkeeseen, joten mielenlujuutta kyllä tarvitaan tulevina aikoina, kun noita joulukoristeita alkaa tupsahtalemaan kauppoihin :) Siis miten noita voi vastustaa?

      Poista
  5. Jos liikut Salon seudulla, niin tämä paikka kannattaa katsastaa. =)

    https://www.facebook.com/wiurilankartanonjoulupuoti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Täytyykin pistäytyä kun seuraavaksi tulee Turun suunnalle. Wiurila on kyllä tuttu paikka, kun on tullut pelattua siellä golfia monen monta kertaa.

      Poista
  6. Voi ei kun on ihania! Aika julmaa laittaa tällaisia houkutuksia täynnä olevia postauksia :P. Voipi olla että meidän kuusesta löytyy tänä vuonna nuo kärpässienet ja keinuhevoset... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, julmuuteni! ;) Nuo kärpässienet ovat kyllä niin vastustamattomia, että pakko varmaan käydä niitä vielä hakemassa. Oi voi!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Näitä on kyllä vaikea vastustaa ja ehkä pitää vielä sortua :)

      Poista