tiistai 10. joulukuuta 2013

Mazu korut

Kävin piipahtamassa Mazu korujen jouluisessa ystävänmyynissä Helsingin Töölöössä. Hitsin vitsit kun unohtui tuo kamera kotiin. Liikkeestä otetut kuvat on napsittu kännykän kameralla ja ei se ainakaan omassa kännykässäni kovin hyvälaatuinen ole, joten anteeksi kuvien vähän huono laatu.
 

Myynnistä tarttui myös jotain mukaankin. Tämä kuvissa näkyvä pitkä helmiriipus isolla helmin koristellulla kukalla sekä myös valkoisin helmin koristeltu rannerengas sekä tähtiaiheiset korvakorut. Hih, nyt on siis jo korvissakin tähtiä :) Ihanaa bling blingiä arjen piristykseksi!



Niille joille tuo Mazu merkkinä ei ole vielä tuttu, niin kerrottakoon, että kyseiset uniikit korut tehdään käsityönä ja ne suunnittelee itse omistaja Katariina Risla. Mazu on perustettu vuonna 2007.  Korujen raaka-aineina käytetään mm. makeanveden helmiä, simpukoita ja puolijalokiviä. Metalliosat ovat hopeaa tai korumetallia, eivätkä sisällä nikkeliä. Aidoista materiaaleista huolimatta korut ovat kuitenkin kohtuuhintaisia. Koruihin voi käydä tutustustumassa Mazun showroomissa Töölöössä Nordenskiöldinkatu 3 A:ssa. Kannattaa tosin varmistaa etukäteen, että miten showroom on auki, mutta näin joulukussa ilmeisesti ainakin keskiviikkoisin. EDIT: sainkin juuri lisätietoja, että showroom on auki ke 11.12 sekä 18.12 klo 12-18.


Muutama otos showroomin valikoimasta. Pahoittelut tosiaan kännykuvien huonosta laadusta.






Mazun nettisivuilta näet myös kuvia heidän valikoimastaan.
 
Tiistaisin terkuin!

2 kommenttia:

  1. Olemme avoinna vielä ennen joulua keskiviikot 11.12 ja 18.12 klo 12-18.

    Lahjat pukinkonttiin !

    Jouluterveisin, Mazu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos infosta. Lisäsinkin nuo tuonne postaukseen. Hyviä joulumyyntejä!

      Poista