maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kynttilätunnelmaa


Ihanaa kun rupeaa olemaan jo enemmän valoa ja nyt näin päiväsaikaan kun saa olla vielä kotosalla, niin mikäs sen parempaa kuin ihana auringonpaiste. Tosin ainoa huono puoli siinä, että sitten tosiaankin näkee kuinka paljon sitä pölyä onkaan pinnoilla. Huh, mistä sitä tuleekin aina niin paljon? 

Iltaisin on vielä kiva poltella kynttilöitä ja varsinkin pikkuneiti on aina ihan innoissaan sammuttelemassa valoja, kun saadaan kynttilät sytytettyä. Tosin sen jälkeen alkaakin hirveä kisa aina isoveljen kanssa, että kuka saa aina ne puhaltaa ja koska.



Vauvan kanssa on arki lähtenyt rullaamaan kivasti ja hätäsektion haavankin kipu rupeaa olemaan jo siedettävää. Särkylääkkeitä pitää vielä jonkin verran ottaa, mutta huomattavasti vähemmän jo kuitenkin. Vaavi on mukavasti kerännyt painoa ja yli 4 kg on mennyt jo rikki. Itkuisuutta on ollut yllättävän vähän. Lähinnä iltasella pientä vatsanväänteitä. Toivottavasti ei mikään koliikki nyt iske, vaan mentäisiin tällä kaavalla. Sisarukset tietysti eivät malta pitää näppejään irti vauvasta, vaan pitää vähän väliä tulla ihastelemaan uutta tulokasta. Ehkä tuo innostustus tuosta sitten laantuu. Synnytyskertomuskin odottaa vaan kirjoittajaansa, kun lupailin sitäkin tänne laitella, että mitä sitten oikein meidän synnytyksessä tapahtui, mutta eipä ole ollut oikein aikaa näpyttelyyn, mutta mielessä on kuitenkin. Vauva-arki tuppaa viemään nyt kaiken ajan, joten ei auta kuin nauttia nyt siitä :)

Vauvantuoksuisin toivotuksin!

Cride

4 kommenttia:

  1. Teidän olohuone on niin kaunis kynttilänvalossa (ja muutenkin!)
    Nauttikaa vauvantuoksuisesta arjesta ja kevätauringosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Täällä on kovasti tuoksuteltu vauvaa. Mites ne tuoksuvatkin niin hyviltä? :)

      Poista
  2. Ihanan näköistä <3 niin kaunis tunnelma tulee kynttilän valosta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kynttilän valossa on vaan jotain lumoavaa tunnelmaa.

      Poista