tiistai 18. maaliskuuta 2014

Molo Kidsin välikautta


Vaikka tämme Etelä-Suomeen tulikin uusi lumipeitto maahan, niin on aika miettiä jo välikausivaatetusta. Viikon verran ehtikin olemaan jo ihanan lämmintä, kunnes saatiin taas näitä pakkasia ja lunta. Meille kotiutui uudelta yhteistyökumppaniltani Lastenpuoti Tenavalinnasta tämä pikkumiehen Molo Kidsin Hopla Atomic Blue välikausitakki. Otin jo koon 128, vaikka muutoin meillä käytetään vielä 122 kokoa. Ihan passeli koko tämä ainakin tuntuu olevan eli ihan hyvä, että otin tuon isomman koon.


Tämän Molo Kidsin välikausitakin hengittävyys on 5000 m2/24 tuntia ja vedenpitävyys on 5000 mm. Hihoissa sekä takin takana on kivat tähtiheijastimet. Takin eteen on ommeltu vielä kanssa puolittainen tähtikuvio. Tähtiäitifani tykkää :) Vetoketjut ovat hauskasti vähän vinossa ja mikäli kuuma ilma yllättää, niin toisen vetoketjuista voi avata viilentämään.



Molo Kidsin Hopla välikausitakista löytyy useita eri kuosivaihtoehtoja. Tämä tyttöjen raidallinen girly rainbow on yksi suosikeistani. Mietin jopa, että jos olisin tilannut tämän pikkuneidille kaappiin odottamaan, kun tällä hetkellä hänellä on juuri sopiva välikausitakki. Niin ihanan hempeän värikkäät värit tuossa.




Lastenpuoti Tenavalinnassa on muuten kiva valikoima lastenvaatteita ja edustettuna lukuisa määrä eri merkkejä mm. Maxomorra, Reima, Racoon sekä Molo Kids. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Toimitukset ovat ilman postimaksuja. Puodin sivuille pääset tästä klik klik. 

Lastenpuoti Tenavalinnan Katja vinkkasi myös tulevasta vaatteiden yö tapahtumasta, jossa hekin ovat mukana. Lisätietoja näet täältä facebookista. 

4 kommenttia:

  1. Tuo takki on kyllä aivan ihanaväriltään ja malliltaan, itse pidän myös kovin tähdistä ja niitä etsinkin joka paikasta ;) Mukavaa ja aurinkoista kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tähdet tähdet :) Niissä on vaan sitä jotain. Vielä ei ole ainakaan itselle tullut kyllästymistä niihin, mutta jossain vaiheessa ehkä voi tulla tähtiähky. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Tosi kivan näköinen takki. Tuo väri on tosi kiva!
    Meillekin tuli juuri eilen ensimmäinen MoloKidsin ulkovaate. Mustat välikausihousut tytölle. Malli vaikuttaa tosi kivalta, toivottavasti ovat kestävät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli nyt talvella Molo Kidsin talvihaalari ja vaikutti kyllä hyvänlaatuiselta. Molo Kidsillä on yleensä kivan värisiä juttuja.

      Poista