sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Itse tehdyt hampurilaiset


Oi oij! Onkos mitään parempaa kuin itse tehdyt hampurilaiset. No ehkä muutama asia tulee heti kyllä mieleen, mutta eipä puututa nyt niihin ;) Kesään ja grillikauteen kuuluu ehdottomasti nämä oman grillin hampurilaiset. Jää kyllä niin Heset ja Mäkkärit kakkoseksi, kun pääsee tämän makuun. Olipas kiva aloittaa mökkikausi taas näillä oman grillin antimilla. 


Ohje on hyvin simppeli. Tarvitset vain hyvää jauhelihaa, heität joukkoon kananmunan, mustapippuria, suolaa ja sinappia. Sitten vain pihvejä lätkimään käsien väliin ja grilliin paistumaan.



Kaupasta sitten vain valmiita hampurilaissämpylöitä leipähyllystä, jotka kanssa lämmitetään grillissä ja laitetaan tarvittavat tykötarpeet sisään. Meillä noihin on kuulunut cheddarjuusto, hampurilaismajoneesi, tomaatti, salaatti, etikkakurkku, sipuli, sinappi sekä ketsuppi. Joskus intoudutaan vielä paistamaan pekonia väliin. 


Ja eikun nauttimaan!

4 kommenttia:

  1. Voi nami! Maistuisi minullekkin, pitääpä joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi ja eikä ole vaikea edes tehdä ja niin paljon parempia kuin valmishampurilaiset :)

      Poista
  2. Oi mikä blogi-ihanuus. Olet ilmeisesti ollut työelämässä, mutta nyt kotiäitinä. Minkä ikäisenä tulit äidiksi? Olet taitava, voi tätäkin herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 juu nyt olen kotiäitinä kun tuo kuopus syntyi helmikuun lopulla, joten totutellaan taas tähän kotona oloon.

      Poista