lauantai 13. syyskuuta 2014

Habitaren tunnelmia 2014



Tämän vuoden Habitare reissukin tuli sitten tehtyä perjantaina. Matkassa olin vaavin kanssa isompien lasten ollessa tarhassa. Vähän tuo vaavin kanssa messuilu oli hidasta touhua, mutta tulipahan tehtyä kuitenkin ja vaavikin lopulta nukahti vaunuihin juuri kun oli messut kierretty. Ei oikein ilmeiseti tykännyt siitä, että vähän väliä vaunut pysähtyivät ja äippä jäi tuijottelemaan eri osastoja. Olisi varmaan pitänyt tehdä ensin kunnon kävelylenkki sisällä, että oltaisiin päästy unten maille ja sitten vasta aloittaa tuo pysähtely. No ensi kerralla on sitten viisaampi.



Loviisan Aitan osasto oli sisustettu ihanan jouluisesti. Oi että kun se joulukin jo kohta tulee. Ihanaa! Loviisan Aitan osastolla törmäsin myös pitkästä aikaa Coconut White -blogin pitäjään Padmerineen. Oltiin silloin joskus molemmat Casa-blogeissa ja eipä olla pitkään aikaan nähtykään. Olipas kiva törmätä! 



Lennolin osastolla on aina yhtä mukava käydä ihastelemassa.






Aadan osastoa


Sasu´s Playhousen tunnelmaa alla. Aika veikeitä kylttejä!


Olenkohan minä jo Halloween tunnelmissa, kun tästä Destinyn osastosta tuli se heti mieleeni? :) Aika veikeä! 



Ihanaa auringonpaistetta kunkin viikonloppuun! Uskomatonta, että päivisin on ollut vielä 20 astetta lämmintä, vaikka ollaan kohta jo syyskuun puolivälissä. Aivan mahtavaa! Ei siis syksystä vielä tietoakaan. 

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi ihana nähdä pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Aika menee niin hirmuista vauhtia nykyään. Vuodet vaan vaihtuvat!

      Poista