sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Tähtiä Sikuriinasta + lukijatarjous


Meidän perheen tähtikuosit lisääntyivät taas aikalailla, kun löysin ihanasta sisustusliike Sikuriinasta vaikka mitä mieleistä. Hih ja kaikissa tilatuissa tuotteissa on tähtiä, mitäs muuta. Koskakohan tulee kyllästyminen?

Näitä Krasilnikoffin tähdellisiä Happy Mugseja himoitisin jo kesällä, mutta ehtivät loppua suuren kysynnän vuoksi ja nyt niitä oli tullut lisää Sikuriinaan ja sain omani. Ovat kyllä kertakaikkisen ihania ja hintakaan ei ole paha. Ei ihmekään, että näistä on tullut aikamoinen hitti maailmalla. Varsinkin jos hyödyntää nyt -20 % lukijatarjouksen (koodi postauksen lopussa), niin mukille jää hintaa vain 4,80 €/kpl.  GreenGate sai kyllä kovan kilpailijan näistä, kun näitä mukeja saa melkeinpä kolme yhtä GG:tä vastaan. Näitä Happy Mugseja löytyy monta eri väriä, jos tuo vaaleansininen ei iske ja myös pallokuosilla, jos on tähtiähky täynnä. Itse arvoin vaaleanpunaisen sekä vaaleansinisen välillä ja päädyin sitten tuohon vaaleansiniseen, kun on vaaleansinistä GG:tä jonkin verran, niin sopivat kivasti yhteen.


Happy Mugsit saivat seurakseen näitä tähdellisiä Happy Spoonseja. Nämä ovat hieman eri sävyä kuin itse mukit, mutta sopivat kuitenkin ihan kivasti yhteen. Alunperin meillä oli niitä kanssa kuusi kappaletta, mutta pikkuneidin touhuillessa, niistä kaksi tipahti meidän laattalattialle ja arvatenkin posliiniset lusikat menivät rikki.



Krasilnikoffilla on myös näitä tähdellisiä kulhoja, joista meille kotiutui tämä vaaleanpunainen Cookies -kulho poppari ja chips kulhojen seuraksi.




Juu ei nämä tähdet vielä tähän loppuneet, joita meille tuli Sikuriinasta. Myös tässä Krasilnikoffin beigessä keittiöpyyhkeessä on tähtiä. Tätä kaavailin alunperin meidän mökin keittiöön, kun siellä on nyt tähtimatot, mutta ihan kivasti tuo sopii meidän keittiön väritykseenkin. Ehkäpä tuo jää sittenkin meille kotiin. Myös takana oleva tähti tuli nyt meille. Hakee vielä vähän paikkaansa, mutta tuohon hellan taakse se nyt päätyi. Ehkä laitan sen ulko-oveen sitten joskus. Näitä metallisia tähtiä löytyy myös mustana ja kahta eri kokoa. Tuo meidän tähti on halkailisialtaan 42,5 cm eli sitä pienempää mallia.


Lopuksi vielä ilouutinen kaikille lukijoilleni. Yhteistyön puitteissä Sikuriina haluaa tarjota -20 % alennuksen 7.-15.9.2014 välisenä ajanjaksona.  Alennuksen saat koodilla ALE20 %. Sikuriinan ihanaan verkkokauppaan pääset tästä klik klik. Liikkeessä on edustettuna Krasilnikoffin lisäksi mm. IB Laursenin, Roomlightin, Lyhtytalon sekä Blossomin tuotteita. Sikuriinan valikoimaan kuuluu mm. keittiötavaroita, koruja ja asusteita, piensisustustavaraa, tekstiilejä sekä sisustustarroja. Sikuriinalla on myös showroom/verkkokauppaostosten noutopaikka Hyvinkäällä osoitteessa Hämeenkatu 31, jos satut liikkumaan siellä suunnalla. 

Ei muuta kuin hyviä shoppailuja ja sunnuntainjatkoa. Minä menen nyt nauttimaan teetä ihanasta tähtimukistani. Ei ihmekään, että sen nimi on Happy Mug, kun ei siitä juodessa voi kuin tulla iloiselle mielelle :)

6 kommenttia:

  1. Kiitos koodista! Näitä ehdinkin jo ihailla kutsuillasi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos koodille tulee käyttöä. Hyviä shoppailuja! :) Nämä ovat kyllä aivan ihania

      Poista
  2. Voi nämä ovat kyllä niin ihania astioita. Kiitos koodista. :) Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa uutta viikkoa myös sinne ja hyviä shoppailuja :) Nuo ovat kyllä niin ihania ja sopivan hintaisia.

      Poista
  3. Kiitos alekoodista. Aivan ihania tuotteita! -Päivi-

    VastaaPoista