tiistai 17. helmikuuta 2015

Ruohonjuuren luomukauneushoitola


Ruohonjuuren Kampin liikkeeseen on hiljattain avattu uusi luomukauneushoitola, jota kävin testaamassa ja vähän hemmottelemassa itsenäni. En edes kehtaa ääneen sanoa, että koska olen viimeksi ollut kasvohoidossa, joten nyt olikin jo aika käydä. Valkkasin itselleni kiinteyttävän kasvohoidon, joka sisälsi mm. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, syväpuhdistuksen, tehohoitoöljyn, paineluhieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. Hoito kesti yhteensä 90 minuttia ja olikin juuri sopivan pituinen. Hoitoon kuului myös käsivarsien ja yläselän hierontaa. Kauneushoitolan kaikki hoidot tehdään muuten Madaran luonnonkosmeetiikan tuotteilla.

Hoito oli oikein miellyttävä ja rentouttava. Ihanaa kun sai vain olla ja joka hemmottelee sinua. Aika luksusta pienten lasten äidille. Aika harvoin sitä itselle on aikaa tai jos on, niin se vähäinenkin oma aika menee jossain muussa kuin itsensä hemmottelussa. Ruohonjuuren kauneushoitolan valikoimaan kuuluu myös esim. intialainen päähieronta, joka olisi kiva käydä seuraavaksi testaamassa.



Hih, piti vielä ottaa kuva Ruohonjuuren wc:n peilistä. Oli niin kivan näköinen. Piti ihan koputella sitä, että mitä materiaalia se on, mutta jääköön se nyt salaisuudeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti