tiistai 24. maaliskuuta 2015

USA kuulumisia; Delray Beach

 Vihdoin ja viimein sain kaivettua teille vähän näitä meidän Jenkkireissun kuvia. Jaan näitä postauksia nyt aika moneen osioon, ettei tule hirmuinen kuvaähky yhteen. Aloitellaan nyt ensimmäiseksi tästä Floridan Delray Beachistä, josta olimme vuokranneet viikoksi tutun tutun asunnon käyttöömme. Sopivasti itse asukki oli poissa kyseisen viikon, joten saimme hänen asuntonsa käytöönsä. Asunto oli sisustettu ihanan merihenkisesti, joista teillekin alla muutama otos.


 



Tämän asuntomme sijainti oli aivan täydellinen. Taloyhtiössä oli yhteinen oma uima-allas, joka oli aivan kuvissa näkyvän kanavan vieressä ja toisella puolella tietä oli puolestaan hiekkaranta. Kanavan varrella sijaitsivat nämä upeat talot, joita kävimme katsomassa parin tunnin risteilyllä. Nämä talot ovat suurimmaksi osaksi tyhjillään, kun ovat vain jonkun rikkaan perheen kesähuviloita ja käytössä vain muutamisen viikon vuodessa. Voih, ei voi kuin haaveilla noista! Hih, on tuo meidän kesähuvila vähän eri luokkaa täällä Suomessa.





 




Tämän näköisellä botskilla käytiin ihastelemassa näitä miljoonataloja. Jos joskus tuonne Delray Beachille eksytte, niin käykää ihmeessä tällä kavanaristeilyllä. On kyllä hintansa arvoinen ja mielestäni huomattavasti kivempi kuin sieltä Miamin South Beachin lähettyviltä lähtevä miljonäärien talojen risteily, jolla on tullut käytyä kanssa parisen kertaa. 


Ihan kävelyreissuillakin pääsi ihastelemaan näitä luomuksia. 




Aika monta kertaa tuolla Jenkeissä on tullut käytyä 2000-luvulla ja tämä reissu taisi olla nyt yhdestoista kerta. Floridan puolellakin on tullut käytyä monesti, mutta tämä Delray Beach oli kyllä kaikista tähän astisista paikoista ehdottomasti paras. Itse en niin tuosta Miamin South Beachistä niin perusta, vaan siellä riittää ihan yhden päivän reissu. Liikaa hälinää, turisteja ja hinnat ovat siellä todellakin turistihintoja. Ihanaa kun tuolla Delray Beachilla voi elellä ihan normaalin arjen keskellä. Paikka oli myös loistava sijainniltaan Orlandon reissua ajatellen, jossa kuitenkin kannattaa pistäytyä, jos Floridaan saakka eksyy. Onhan siellä mm. kaikki Disney -puistot ja muutenkin paljon nähtävää.  

Täältä Delray Beachiltä matkamme jatkui sitten Orlandoon, josta tulossa sitten ihan oma postauksensa. 


6 kommenttia:

  1. Onpas ihana postaus ja kuvat. Me käytiin viime kesänä Miamissa, lentäen Orlandoon ja Bahamasaarille. Todellakin käymisen arvoiset kohteet. Ihanaa lomailua. PS. Täällä sataa lunta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa Bahamasaaret kuulostavat todella hyviltä. Siellä ei olekaan tullut käytyä. Olisi kyllä ihana käväistä. Minkäslainen paikka se oli?

      Poista
  2. Kiva postaus! Odotan innolla lisää! Haaveena matka Floridaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postauksia tosiaan tulossa vielä, kunhan taas saan kaivettua noita kuvia lisää ja saadaan hoidettua pois alta meidän 1 v synttärit, niin ehtii taas keskittymään enemmän tänne blogiin. Mukavat viikonloput!

      Poista
  3. Ai, ai...näitä kuvia kun katselee niin taas tekee mieli Floridan auringon alle :) Kahdesti ollaan perheen kanssa reissattu Orlando - Miami - Key West akselilla, ja niin olen sydämeni tuolle seudulle menettänyt :) Pitääpä pistää tämä Delray Beach mieleen seuraavaa lomaa suunnitellessa...kerran sen ohi ollaankin ajettu, ykköstietä kun ajelimme Orlandosta Miamiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan laittaa korvan taakse tuo Delray Beach. Me ihastuttiin siihen seutuun. Tällä kertaa meidän perhe ei käynyt Key Westissä, kun ollaan joskus sinne asti ajeltu. Mukana ollut ystäväperhe puolestaan lähti sinne parin päivän reissulle, kun eivät olleet ennen käyneet siellä. Florida on kyllä takuuvarma matkakohde!

      Poista