sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Blogikirppis

Laitetaanpas taas pitkästä aikaa blogikirppis pystyyn. Tarjolla sisustustavaraa, uudenveroisia/uusia lastenvaatteita erityisesti tytöille sekä joitakin omiakin vaatteita. Jos joku tuote kiinnostaa, niin voit laittaa tähän postaukseen kommenttia tai ottaa yhteyttä kristallinhohtoa(at)gmail.com. Jos jokin hinta tuntuu korkealta, niin hintaehdotuksia saa myös laittaa tulemaan. Tuotteet voi myös noutaa Espoosta tai sitten Turun suunnalta, niin sovittaessa.


Näyttävän iso kolmikerrostarjoitin. Uudenveroinen. Korkeus n. 49 cm. Hinta 44 euroa + postit. MYYTY!


UUDET puiset tähtitarjottimet/astiat. Maalattua puuta. Isoimman halkaisija n. 42 cm, keskikoko 34 cm ja pienin 29 cm. Kolmen setin hinta on 30 € + postit. Tosin voin myydä myös erikseenkin, jos joku haluaa.



UUSI ihana prinsessa-aiheinen setti, joka sisältää päiväpeiton, tyynynpäällisen, muotoonommellun aluslakanan sekä suoran prinsessakuvioisen lakanan. Hinta 49 € + postit. Tuotu Jenkeistä, joten näitä et Suomesta löydä. Haikeana laitan tämän myyntiin ja pikkuneidin vastustelusta huolimatta, mutta kun meillä ei ole tarvetta tälle, kun on jo yksi päiväpeitto. Turha sitä tuolla kaapissa on pitää. MYYTY!


Päiväpeiton koko on n. 104 x 143 cm. Meillä tuo koepedattiin 70x150 cm kokoiseen sänkyyn ja näytti siinä hyvältä eli peitto ei näyttänyt liian lyhyeltä vaan juuri sopivalta. Päiväpeitto on tikattu prinsessojen ympäriltä.


Tyynynpäällisen koko on n. 77x50 cm. Toisella puolella tuhkimo ja toisella puolella nämä kolme prinsessaa.



Lakanan koko on n. 110 x 146 cm. Sen voi pedata vaikka näin sängynpeiton alle ja taittaa hieman näkyville.


Sängynpeiton alapuoli on pehmeää puuvillaa ja tietysti prinsessa-aiheinen. Sama kuvio on muotoonommellussa aluslakanassa.





Ihana jätti-iso prinsessa tyyny. Kuvat on aplikoitu hienosti tyynyyn. Koko 47 ja leveys 90 cm. Tätä ei tule toista vastaan. Tuotu Jenkeistä. Hinta 33 euroa + postimaksu ellei noutoa.



Sitten samainen jätti-iso tyyny Salama Mc Queen aplikoituna tyynynä. Koko 47 x 90 cm. Hinta 33 euroa + postimaksu ellei noutoa. MYYTY!


Jätti-iso pehmonalle. Uudenveroinen. Koko istuen n. 70 cm ja suorana n. 1 m. Hinta 33 euroa + postit ellei noutoa. MYYTY!


Aito Burberry t-paita. Paksua laadukasta puuvillaa. Koko S. Kainaloissa ihan aavistus hikijälkeä, muutoin uudenveroinen. Hinta 15 euroa + postimaksu (ovh yli 120 euroa). Kullanvärinen printtipainatus edessä. MYYTY!



UUSI kuparinen fonduepannu sekä 12 paketissa olevia fonduetikkuja. Hinta 29 euroa + posti.


UUSI Cliniquen itseruskettava paketti sisältäen itseruskettavan voiteen kasvoille 50 ml, sävyttävä kosteusvoide vartalolle 150 ml, vartalon kuorintavoide 75 ml, kasvojen kuorintavoide 50 ml, kuivaharjauskintaat sekä toilettilaukku. Hinta 20 euroa + posti. MYYTY!


UUSI Cliniquen total moisture paketti kaikille ihotyypeille sisältäen kosteuttava voide 50 ml, kosteuttava kasvosuihke 30 ml sekä kosteuttava huulivoide + toilettilaukku. Hinta 15 euroa + posti. MYYTY!



Hyväkuntoinen ihana seeprakuvioinen tyttöjen juhlamekko. Taakse solmittava rusetti. Yläosa mustaa samettia. Koko 4 v eli n. 104. Ostettu Jenkeistä, joten ei tule heti vastaan samaa mekkoa. Hinta 28 € +postit. MYYTY!


Tommy Hilfiger raitamekko. Ostettu Tommy Hilfigerin liikkeestä. Koko 2 v eli n. 92/98. Hyväkuntoinen. Hinta 20 € + postit. MYYTY!


My Cinnamon Girlin Amelie -mekko. Ihanan pehmeää velouria höystettynä pitseillä ja hauskoilla "pampuloilla". UUSI! Koko 4-5 v. Hinta 20 € + postit. MYYTY!



UUSI My Cinnamong Girl hame. Päällä pitsiä. Solmittava rusetti. Koko 4-5 v. Hinta 16 € + postit. MYYTY!


My Cinnamon Girlin uusi ihana velourtakki. Koko 4-5 v. Hinta 20 € + postit.


Polo Ralph Lauren hihaton keltainen mekko. Ostettu Ralph Laurenin liikkeestä. Koko 2 V eli n 92/98. Hyväkuntoinen. Luonnossa hieman haaleamman keltainen kuin mitä näyttää kuvassa. Hinta 20 € + postit. MYYTY!


Ihanan söpö ja pehmeä unihaalari. Uudenveroinen. Koko 3 T eli n. 98. Hinta 3 € + postit.


Tommy Hilfigerin pikeepaita. Koko 2 T eli 92/98. Lähes uudenveroinen. Hinta 14 € + postit.


Tommy Hilfigerin huppari. Koko 3T eli n. 98/104. Hyväkuntoinen, ihan aavistus pesunukkaa. Hinta 19 € + postit. MYYTY!



Gantin valk.vaaleanpun. rugby paita. Koko 86. Yksi nappi puuttuu. Kauluksen sisäpuolella hieman likaa, joka todnäk lähtee tahranpoistoaineella. Hinta 10 € + postit. MYYTY!


Hyväkuntoinen Gant vaaleanpunainen pikee, jossa keltaiset raidat. Koko 86. HInta 11 € + postit.


Uudenveroinen Gantin vaaleanpunainen pikee. Koko 92. Hinta 15 € sisältäen postit. MYYTY!


Tommy Hilfigerin pikee. Koko 3T eli n. 98/104. Hyväkuntoinen. Hinta 13 € + postit.




Fe:n paita. Koko n. M. Uudenveroinen. Takana solmittava nyörinauha. Hinta 15 € + postit. MYYTY!


Gantin UUSI valkovaaleansin. kauluspaita. Laput paikoillaan. Koko L eli 134/140. Hinta 30 € + postit. MYYTY!


Gantin UUSI vaaleansin. kauluspaita hennoin vaaleanpun. raidoin. Laput paikoillaan. Koko L eli 134/140. Hinta 30 € + postit. MYYTY!


Gantin UUSI vaaleanpun. kauluspaita valkoisin raidoin. Laput paikoillaan. Koko L eli 134/140. Hinta 30 € + postit.MYYTY!



9 kommenttia:

  1. Hei, Ottaisin tuon Cliniquen setin. Onko kosteusvoide avattu? Sopii myös kuivalle iholle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kosteusvoidetta ei ole avattu. On ollut ihan koskematon. Sopii myös kuivalle iholle, koska on nimenomaan kosteuttava. Laitatko vaikka yhteystietosi kristallinhohtoa@gmail.com, niin sovitaan asiasta tarkemmin :)

      Poista
    2. Laitan viikonloppuna sinulle postia.

      Poista
  2. huhhuh kun on kovat hinnat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johtuen myös siitä, että monet tuotteista ovat ihan uusia ja vaatteet ovat merkkivaatteita, joista ihan yleisesti pyydetään kyseisiä hintoja.

      Poista
  3. Heippa,
    Itseruskettava kiitos, jos siis on vielä vapaana!
    =) Kalkkilaivan kapteenille kyytiä...
    t. Ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä vielä vapaana. Laittaisitko viestiä kristallinhohtoa(at)gmail.com, niin sovitaan tarkemmin.

      Poista
  4. Hei, olisin kysynyt poikien Gant kauluspaitojen mitoituksesta että onko niukka, reilu vai ihan normaali? Ja postikuluista paljonko? Kiitos! T. SMK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ovat ihan normaalia mitoitusta, eivät mielestäni ainakaan niukkaa. Postikulut ovat todennäköisesti 2 € 2.luokassa. Tosin en ole nyt kotona, että voisin punnita noita, mutta jos on enemmän, niin menee minun piikkiini.

      Poista