torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä


Meidän auto starttaa pääsiäisenä kohti mummolaa. Vaikka ollaankin pääsiäisenä poissa kotoa, niin laittelin silti kotiinkin pääsiäistunnelman. Tässä teillekin räpsyjä meidän pääsiäiskoristeluista. Monet näistä koristeista ovat peräisin parin viikon takaiselta Jenkkireissulta, joten ovat vielä ihan uudenkarheita. Onhan se vähän hoopoa raahata sieltä asti pääsiäiskoristeita, jotka ovat vain hetkisen aikaa esillä, mutta minkäs teet, kun näitä koristeita oli niin ihanasti siellä Jenkeissä esillä, joten en voinut vastustaa, vaan lankesin aika monessa kaupassa. Olishan tuon matkalaukun voinut tietysti täyttää joillakin vähän järkevimmilläkin tavaroilla, mutta meikäläinen raahasi sitten pääsiäiskoristeita.



Rairuohonkin muistin laittaa ajoissa kasvamaan ja ihan kaksin kappalein. Ovat jo nyt vähän liian pitkiäkin, vaikka olen leikellyt niitä jo monen monta kertaa.



Tämä jätti-ison wanna be -suklaapupun toin nyt myös Jenkeistä. Näitä oli siellä aika monessakin kaupassa myynnissä ja aikani niitä hypisteltyäni, sellainen päätyi myös meikäläisen ostoskärryihin. Pupu ei ole oikeasti suklaata, vaan on vain kääräisty tuollaiseen käärepaperiin, jota käytetään suklaiden päällä. Piti ihan muistuttaa lapsia ja varsinkin miestä, että sitä ei saa sitten mennä repimään, koska se ei tosiaankaan ole suklaata. Tuo meidän isäntä kun syö suurinpiirtein kaiken makean minkä käsiinsä saa, vaikka kuinka aina piilottelen meidän karkkeja. Joko hän löytää kätköni tai sitten itse unohdan ne hyviin kätköihini ja meiltä löytyykin ympäri kämppää vähän väliä monen vuoden vanhoja kuivahtaneita karkkeja. Tosin ei tuo karkkien ikäkäkään aina estä häntä syömästä niitä, kun yksi pääsiäinen laitoin koristeeksi monen vuoden vanhoja värikkäitä suklaamunia, joita olin säästellyt niiden kauniin ulkonäön takia ja mainitsin, että niitä ei saa sitten todellakaan syödä, kun ovat koristeena ja ikääkin niillä on monen monta vuotta, mutta arvatkaas kuka oli nekin sitten syönyt sillä välin kun olin poissa kotoa :)


Uloskin tuli laitettua vähän pääsiäistä. Oven pielessä tervehtii tämä pääsiäispupu ja ulko-oven edessä pääsiäismatto. Nämäkin raahasin Jenkeistä asti.


Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille! Syökäähän paljon suklaamunia!

4 kommenttia: