sunnuntai 22. toukokuuta 2016

HP:n mobiilitulostin


Sain testattavakseni uuden HP:n langattoman mustesuihkutulostimen, jolla voi printata langattomasti kännyköistä, tableteista sekä kannettavista. Reititintä tai paikallista verkkoa ei välttämättä tarvita. Ihan mahtavaa, että enää ei tarvitse vedellä niitä johtoja omaan kannettavaan ja printterin voi piilottaa muuallekin. Vaikka tuossa ulkonäössä ei ole mitään vikaan, niin onhan nuo printterit kuitenkin aina vähän persoonattomia möhkäleitä, jotka mielellään piilottaisi jonnekin. Vielä kun se "hyppysähkö" keksittäisiin, että ei tarvitisi enää sitä virtajohtoakaan, mutta nyt onneksi on sentään yksi johto kuitenkin vähemmän.


Printteri oli ihan helppo asentaa käyttökuntoon jopa meikäläiseltä. Ainoa missä sormi meni vähän suuhun oli se, että miten kännykän ja printterin sai keskustelemaan keskenään, mutta onneksi asentamani sovellus ohjasi hyvin eteenpäin. HP ePrint -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Playstä. Valitettavasti windows -puhelimiin tuota appia ei taida olla ja testasinkin tuota meidän pojan android -puhelimeen, kun itselläni on windows -puhelin. Asennuksen jälkeen kännykän näytöltä vaan valikoitiin, että mistä tiedoston haluaa printata. Valikoimassa oli mm. seuraavat kansiot: kuvat, tiedostot, netti, sähköposti sekä pilvipalvelu. Itse testasin tuota nettiprinttausta oman blogini sivustosta. 


Printteri oli suht nopea. Mustavalkoiset tulosteet tulostuvat 18 sivua minuutissa ja 10 sivua minuutissa värillisille. Printtauslaatu oli myös suht hyvä. Tulostuslaatu on jopa 600 x 1200 dpi:tä. Ei tietysti ihan isojen lasertulostimien laatuun päästä, mutta ihan kotikäyttöön mielestäni riittävä. Printteri on myös sen verran fiksu, että se sammuu itsestään, kun sitä ei käytetä.


Lisätietoja printteristä näet täältä klik. Tulostimen keskihinta pyörii n. 90 eurossa.


*blogiyhteistyö*Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!