sunnuntai 7. elokuuta 2016

Myllärin tuotepaketin voittaja



Osallistuin heinäkuun alussa Indiedaysin ja blogiringin yhteistyöhän Myllärin helppojen mokkapalojen osalta ja siihen tuli myöhemmin pieni yllätysarvonta, jonka voittaja saa Helsingin Myllyn Myllärin tuotepaketin. Unohdin sitten koko arvonnan mökillä touhutessani ja tuli jo kyselyä Indiedaysiltä, että jokos voittaja on selvillä. Sitä se on kun on sama pää kesät talvet. No mutta nyt on voittaja selvillä ja onnetar suosi Marikaa. Laitan sinulle viestiä tulemaan. Onnittelut!



Nämä kukat ovat äitini kukkamaalta nyhdettyjä köynnösruusuja sekä muutama jo auennut pioni, jotka päätyivät meille kotiin maljakkoon ilahduttamaan. Kuvat ovat itseasiassa viime kesältä, kun näköjään näiden laittaminen tänne blogistaniaan saakka vähän kestää. Vuosikin tossa jo taas vierähti ja vielä olisi paljon kuvia viime kesältäkin laittamatta tänne saakka. Jos sitä ottaisi urakakseen, että saisi nuo viime kesän kuvat edes tänä syksynä tänne saakka.


Ihananaista sunnuntain jatkoa kaikille! Minulla on vielä viikko lomaa jäljellä ja sitten onkin paluu sivistyksen pariin. Nopsaa tämä kesä on taas mennyt.

1 kommentti: