lauantai 5. marraskuuta 2016

Valmistautumista Indiedaysin Blog Awardseihin


Tänään vietetään taas Indiedaysin Inspiration Daytä ja iltasella Blog Awardseja Konepaja Brunossa. Itsekin suuntaan molempiin tilaisuuksiin ja iltaseksi pitää taas vähän pynttäytyäkin. Tässä meikäläisen iltalookin tilpehöörejä. Koruiksi kaivoin Bossin kellon, sopivan harakkamaiset bling bling rannerenkaan, siihen sopivat Mazun korvikset sekä Maru Designing tähtisormuksen.


Käyttöön tulee myös tämä juurikasvun peittävä Wow Root Cover Up tyviväri, joka vain sivellään tukkaan siveltimellä. Puuterimainen väri on kehitetty nimenomaan tarttumaan tukkaan olematta kuitenkaan tahmea. Tuolla saa kivasti peitettyä tyvikasvun, joka tulee aina niin helposti näkyviin ja tukka on heti epäsiistin ja likaisen näköinen tumman tyven johdosta. Meikäläisenkin oma väri on se kuuluista suomalainen maantienväri. Tuolla tyvivärillä saa vähän pidennettyä kampaamokäyntien välejä. Väri kestää seuraavaan pesuun asti, joten ei ole pelkoa, että heti varisee tuulessa pois.

Muuten tukka laitettan ojennukseen näillä uudistuneilla Biozellin tuotteilla. Biozellin Professional sarjan pakkauksille on myönnetty Design from Finland -merkin käyttöoikeus osoituksena suomalaisesta suunnittelutyöstä. Suihkautukset kosteaan tukkaan hiusten tyveen tuuheuttavaa suolasuihketta ja lämpö ja muotoiluspraytä muualle hiuksiin, joka suojaa tukkaa kihartimen kuumuudelta. Lopputulos viimeistellään sitten Biozellin hiuskiinteellä tai Texturing sprayllä, joka antaa myös voimakasta tukea ja tuuheutta. Itse tykästyin myös näiden tuoksuihin.





Meikkipuolelta tällä hetkellä ovat testauksessa ranskalaisen Zaon luonnonkosmetiikan meikit, jonka tuotteet ovat pakattu egologisiin bambupakkauksiin. Tuotteiden aineosat ovat 100 % luonnonmukaisia sisältäen orgaanisia aineosia, joten iso peukutus tuolle.  Zaon compact foundation meikkivoiteessa on paljon pigmenttiä ja tykkään siitä sen takia, että saa ihon virheitä peittoon. Ihoni on pintakuiva ja tuosta ei tullut mikään "koppuraa" meikatun näköistä paksua kerrosta, joka jäisi nimenomaan juonteisiin, vaan sai tasaisen ohuen pinnan. Meikkivoide sisältää luomubambujauhetta ja banbun juurista saatavaa öljyä, joka nimenomaa kosteuttaa ja uudistaa epidermistä. Meikkivoide on bamburasiassa, jossa kätevä magneettinen kansi ja sisältö on vaihdettavissa eli ei tarvitse joka kerta ostaa uutta rasiaa ja näin myös pakkausmateriaalia säästyy. Ihan tämä meikkivoide ei yllä peittävyydeltään ja pysyvyydeltään samaan tasoon käyttämäni Lancomén Teint de idole nestemäisen meikkivoiteen kanssa, mutta pyrkimyksenä olisi siirtyä pikkuhiljaa mahdollisimman paljon myös luonnonkosmetiikan meikkeihin ja kiva testata eri merkkejä ja hakea ne omat luottotuotteensa. 

Zaon huulipuna ja rajauskynät ovat aika pigmenttipitoisia ja huulipuna aika mattapintainen ja itse tykkään ehkä enemmän vähän kiiltävämmästä punasta, joten siksi sipaisen sen päälle huulilakkaa, niin saa vähän säihkettä huuliinkin. Zaon huulipuna sisältää antioksidanttista luomugranaattiomenavoita ja huulilakka bambun juurista saatavaa öljyä. Nuo käyttämäni värisävyt ovat huulipunan osalta 469 ja huulilakan 035. Zaon luonnonkosmetiikkaa on myynnissä mm. täällä.




Nämä suomalaisen Duroyn meikkiharjat ovat nyt ihan hittejä meikin levitykseen ja itsekin otin ne muutama viikko sitten käyttöön. Olen sen verran laiska käyttämään mitään levityssieniä, kun niitä pitää kastella ja kuivatella, mutta tämä on valmis harja, jonka vaan otat käyttöön. Tosin pitäähän tuotakin huoltaa ja pestä välillä, mutta en ole sitä joka käyttökerran jälkeen pessyt, vaan pyyhkinyt, koska harja ei ime itseensä meikkivoidetta, kuten perinteiset meikkisienet. Näillä harjoilla saa tasaisen ja ohuen kerroksen meikkiä kauniisti kasvoille. Lisäksi saa mukavan kasvohieronnan samalla, kun harjailee meikit kasvoille. Meikkiharjojen harjasosa on keinokuitua ja tosi tiivis sekä ihanan pehmeä. Meikkiharjat sopivat sekä nestemäiselle että kiinteälle meikkivoiteelle. Tosin itse olen testannut vasta kiinteän meikkivoiteen kanssa ja sen kanssa toimi ainakin hyvin.



Juhlalaukkuun sujahtaa myös tämä uusi Beatyblenderin blotterazzi pro versio. Laukussani on aina mukana puuteripapereita, jotka ovat saaneet nyt kovan kilpailijan tästä tuotteesta. Pakkauksessa on kätevä peili ja kaksi kappaletta "sieniä". Meikki pysyy siistimpänä pidempään kun ei tarvitse koko ajan lisätä puuteria, vaan voi painella ihon kiillon tähän sieneen, joka on myös vesipestävä.


Pikkumustan virkaa juhlissa ajaa tämä Jenkeistä ostettu mekko. Siinä on sopivasti noita frilloja peittämässä ylimääräisiä makkaroita.


Jalkaan tulevat pikkumustan kaveriksi nämä ihka uudet Peter Kaiserin mokkanahkasaapikkaat. Pitänee muistaa suihkauttaa vielä niiden päälle suojaspray.


Koko konaisuudeen kruunaa suihkautukset tästä Lancomén La vie est belle parfyymistä, josta on tullut tämän hetken lempituoksuni.

Ja eikuin menoksi! Huomenna voikin sitten tätä mammaa vähän väsyttää! ;)

 

12 kommenttia:

  1. Meikäläisen juhlavalmistelut alkaa arkisesti hyvällä hikilenkillä ja sitten pitääkin alkaa jo miettiä illan lookkia. Nähdään Brunossa:) Ihana mekko!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sinä olet ahkeroinut. Minä aloitin aamun aamusaunalla ja Hesarin lukemisella. Sitten melkein pitikin lähteä. Oli kiva nähdä Brunossa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos oli oikein kivaa, vaikka ei enää sunnuntaina ollutkaan enää niin kivaa. 3 h yöunilla piti jaksaa. Ei tässä iässä enää ole kuntoa tuollaisiin koitoksiin :)

      Poista
  3. Hienot korut ja vetävä mekko:) Nuo meikkisiveltimet tekee taas tuloaan, kun yhdessä vaiheessa ne tuntui olevan pannassa, etteivät kerää turhia pöpöjä, mikäli niitä ei tarpeeksi usein pese. Onneksi nykyään on konstit niihinkin keksitty:) Mukavaa juhlailtaa! Meikäläinen menee murhaavalle illalliselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih mä näköjään tulen vähän jälkijunassa noissa meikkiharjoissa. Itse en ollut edes nähnyt sellaisia aiemmin, mutta näköjään on ollut aiemminkin. Toivottavasti teillä oli murhaavan hyvä illallinen lauantaina :)

      Poista
  4. Ihana mekko ja saappaat ja tuoksusta päätellen tiedän, että tuoksut taas niin hyvälle. En jaksa lähteä, yhdet juhlat riittää yhdelle viikonlopulla ja tänään pyjamapäivä. Pitäkää hauskaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tiedän niin tuon tunteen, että ei tässä iässä jaksa enää kun toipumiseen menee jo melkein viikko. Nytkin meni koko sunnuntai ihan harakoille eikä jaksanut tehdä mitään, vaikka olisi ollut miljoona hommaa. Ei ole kivaa tämä vanhaksi tulo! Olitte muuten niin tyylikkäinä siinä teidän facekuvassa bileisiin menossa <3

      Poista
  5. Kauniit korut ja mekko. Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Oli oikein onnistunut päivä ja ilta, vaikka su sitten olikin aikamoinen väsy :)

      Poista
  6. Kiva ilta oli. Kotiin lähtö ajissa oli kuutenkin oikea vaihtoehto, tänään jaksaa ruksia hommia pois to do-listalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit kun oltaisiin oltu yhtä fiksuja ja lähdetty kotiin ajoissa. Pääsin sitten nukkumaan 4.40 ja herätys oli 7.30, joten voit vaan kuvitella, että tulikos tehtyä sunnuntaina yhtikäs mitään. To do lista senkun vaan venyy ja venyy. Oli kiva nähdä!

      Poista