torstai 16. helmikuuta 2017

Dr. Oetkerin pakastekakku uutuudet


Dr. Oetkerin Ristorante-pizzat valloittivat Suomen ja suomalaisten sydämen 20 vuotta sitten ja on tällä hetkellä Suomen myydyin pakastepitsa. Täytyy tunnustaa, että itsekin ostan vain ja ainoastaan Ristorante pitsoja, joten olikin kiva päästä maistelemaan omaa suosikkimerkkiään Helsingin oopperatalossa järjestetyssä pressitilaisuudessa.  Tilaisuus aloitettiin ensin Honey Bubble Tea -juomalla, joka oli valmistettu oopperatalon omasta hunajasta. Sen jälkeen olikin pitsojen maistelua, jotta saatiin vähän suolaista alle ennen kuin siirryttiin pääosaa näyttelevien pakastekakkujen herkulliseen maailmaan. Markkinoille on tullut viime syksynä kaksi gluteenitonta pitsaa, joita saatiin myös maistella. Pohja rakenne on niissä luonnollisesti vähän erilainen, mutta mielestäni kuitenkin ihan hyviä. Gluteenittomuus kun tuo aina omat haasteensa ja sen, että miten niistä saa oikeasti hyvän makuisia.

Pitsojen maistelun jälkeen päästiinkin sitten tähän omaan lempiosioon, nimittäin jälkiruokaan. Kaikki nämä herkut löytyvät pakastealtaasta ja ihan rehellisesti sanottuna olivat kaikki tosi hyviä. Ehdottomasti tulen ostamaan näitä. Kakut on leivottu tuoreista raaka-aineista ilman säilöntäaineita, kovetettuja rasvoja tai turhia lisäaineita. Juhlakakuista löytyy kaksi eri versiota, vadelma mascarpone  ja toinen versio on suklaa mousse. Juustokakkuja löytyy niin ikään myös kahta eri versiota, cheescake New York style, joka on klassinen vaniljainen maku sekä mansikkajuustokakku, joka on tehty Camarosa-lajikkeen mansikoista, koska ne kestävät pakastusta tosi hyvin säilyttäen muotonsa. Leivonnaisten osalta Dr. Oetkerilla on myös minimunkit vadelmahillolla ja omena strudel. Omat suosikit löytyivät tuosta kakkurintamalta, mutta oikeastaan vaikea valita parasta vaihtoehtoa, kun kaikki olivat tosiaan herkullisen makuisia. Jokos te olette ehtineet maistelemaan näitä?






2 kommenttia: