keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Onnea pikku prinsessamme!


Tasan kaksi vuotta sitten klo 19.44 saimme ihanan pikku prinsessan syliimme. Painoa oli 3780 g ja pituutta 50 cm. Synnytys oli todella helppo ja jopa lähes kivuton. Esikoisen synnytys oli helppo ja en uskonut, että toista yhtä helppoa voisi saada, mutta tämä oli vielä helpompi vaikka synnytys käynnistettiinkin. Voisi oikeastaan sanoa, että ihan siedettäviä supisteluja ja vain yksi tosi kivulias supistus (johon meinasi taju lähteä) ja sitten saikin jo kivunlievitystä. Mitäs ne naiset oikein aina valittaa, että synnytys on kamalaa ;) No meikäläiselle on tainnut osua noi kivunlievitykset oikein kohdilleen ja viimeisessä synnytyksessä käytin TENS-laitetta, jota kyllä suosittelen lämpimästi jos tätä sattuu joku raskaana oleva lukemaan kuten esim. hyvä ystäväni S :)


Synttäreitä vietetään pe ja la ystävien ja sukulaisten kesken. Kiirus tässä taitaa tulla leipomusten kanssa, mutta eiköhän tässä jotenkin selvitä. Vielä kun ehtis siivoamaan jossain välissä kun tuntuu, että yhden paikan kun saa siivottua niin se on jo sotkuinen 5 min päästä. Toivon urakka siis! 


Hyvää syntymäpäivää pikku kullannupullemme! Sinusta on tullut jo iso tyttö!


Sori kuvien hieman huono laatu kun räpsin niitä eilen illalla pimeässä ja valo ei oikein riittänyt.

Italian reissukin meni muuten ihan kivasti. Siitä tulossa vielä oma postauksensa kunhan tämä härdelli tästä hellittää.

6 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea prinsessalle 2-vuotis syntymäpäivänä. : )

    Prinsessamekot ja kaikki..ihana!

    VastaaPoista
  2. Onnea murulle ♥

    Ja ihanaa, että synnytyksesi ovat olleet helppoja. Minun ovat olleet sen verran hurjia, että tosiaan ihmettelen että meillä yleensäkään on neljää lasta=D Äkkiä ne tuskat vaan unohtuu, kun saa tuhisevan nyytin syliinsä...

    VastaaPoista
  3. Paljon Onnea minultakin. Ihana pieni tyttönen teillä, kaunis kukkanen.

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea suloiselle prinsessalle! Onpas sievä mekko, ja toi nukkekoti...mäkin tahon :)

    Mullakin oli helpot ja nopeat synnytykset. Välillä ihan tuntuu, että haluis vieläkin kokea nimenomaan sen synnytyksen :)

    Mukavia juhlia, ja tsemppiä järjestelyihin! Se onkin aina melkoista hulabaloota ;) Eikös teille tullu kans Hello Kitty synttärit?

    VastaaPoista
  5. Söpö synttärisankari:-))
    Löysin tieni tänne oman lukijalistan kautta:-)Kiitos kun olet liittynyt lukijakseni<3

    Iloa viikonloppuusi<3

    VastaaPoista
  6. Martze: kiitos onnitteluista. Oikea prinsessamekko tosiaan. Harmi vaan, että sellaisia juhlia jonne tuon voisi pukea on niin harvoin.

    Jarna: kiitos. Näinhän se juuri on, että kyllä se kipu ja kärsimys kummasti unohtuu kun palkinto on sylissä.

    Ekaterina: Kiitos onnitteluista.

    Iida Emilia: kiitos. Kiva kun olet liittynyt lukijakseni. Totta tosiaan, meillä on kanssa tulossa Hello Kitty synttärit huomenna la. Hello Kitty aiheisen kakun sain juuri tehtyä jääkaappiin odottamaan.

    Arja: hei kiva kun löysit tiesi tänne. Toivottavasti tulet toistekin kylään :) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista