sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kurkistus prinsessan huoneeseen osa 1



Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi laittaa tännekin kuvia pikkuisen prinsessamme uudesta huoneesta. Huone ei ihan vielä ole valmis ja viimeinen silaus puuttuu.  Tilassa oli ennen meidän avointa tilaa oleva arkiolohuone, joten seinä ja ovi vielä puuttuu. Ehkä se sitten joskus tulee kun tarvitaa enemmän omaa rauhaa.  Annetaan nyt olla ainakin vielä vähän aikaa tuollaisena avarana tilana.


Tästä tulee nyt sitten aikamoinen kuvapläjäys. Toivottavasti jaksat katsoa alas asti.

Tekemäni Tilda- lammas ja pupu ovat mummin virkkaamassa korissa. Ikkunanpokan entisöin nyt kesällä. Teinkin siitä jokunen aika sitten postauksen.



Nämä enkelivalot olivat vähän aikaa lasikulhossa, mutta tällä hetkellä ovat ikkunapokan ympärillä koristamassa. Tekemiäni Tilda muffinsseja lasikuvun alla.


 


Tämän arkun entisöin myös kesällä. Siitäkin oma postauksensa jos haluat kurkata. Ruuvattiin siihen nyt vielä nuo sivuvetimet koristamaan.


 


 

 


Kaikkia nurkkia huoneesta en ehtinyt vielä kuvaamaan, joten tässä eka kuvapläjäys. Pitäisi mm. vaihtaa huoneen musta taulutv toisesta huoneesta löytyvän valkoisen taulutv:n kanssa, mutta ei olla saatu vielä ostettua pidempää antennijohtoa. Jotenkin tuo musta telkkari ottaa silmään tuolla huoneessa.

Laitoin tämän postauksen tulemaan ajastetulla komennolla, joten katsotaan onnistuuko se vai ei. Me itse ollaan Jenkeissä lomailemassa.

Niin ja muistutus vielä arvonnasta, joka käynnissä blogissani 30.11 asti. Arvontaan pääset mm. täältä.

21 kommenttia:

  1. On kyllä niin ihana huone pikkuisella prinsessalla että.
    Ihania tavaroita ja juttuja..
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Kyllä kelpaa pikkuprinsessan tuolla teekutsujaan järjestää, ihana huone!

    VastaaPoista
  3. Supersuloista!
    Helposti jaksaa tällaista ihanuutta katsella loppuun asti =)

    VastaaPoista
  4. Voi miten kaunista ja suloista, ihana huone!
    Ja voi mikä suloinen pikku prinsessa siellä muutamassa kuvassa näkyykään!:)

    VastaaPoista
  5. Kyllä tuolla kelpaa lapsosen asustella sievässä huoneessa.

    VastaaPoista
  6. Aivan ihastuttava huone ja neitikin niin kauniissa prinsessamekossaan! :) Minua kiinnostaisi mistä olet hankkinut vitriinin, jossa on nuo "rastit" lasien edessä?

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana prinsessan huone :)
    muutenkin kivaan blogiin löysin sattumalta.
    Tulen kyllä uudestaankin :)
    Terv. Jaana

    VastaaPoista
  8. Voi miten suloinen huone! Niin kaunis kuin karamelli. Kyllä tuolla kelpaa leikkiä :)

    VastaaPoista
  9. Oi miten suloinen prinsessan valtakunta! :)

    VastaaPoista
  10. Ihastuttava prinsessa huone:-))

    VastaaPoista
  11. Ihana huone ja ihania tavaroita teidän prinsessalla. Miten ihmeessä teillä voi laittaa lasisia asioita esille niiden menemättä rikki :) Mä en malta odottaa että meillä tulisi sellainen aika ja saisin kaikkia näitä pikkuruokia näin ihanasti esille <3

    VastaaPoista
  12. Apua ihan superihana huone!! <3 Tosiaan kuin karamelli!:)

    Ihanaa reissua!!*kade*!

    VastaaPoista
  13. Ihan mielettömän ihana huone! :)

    VastaaPoista
  14. Tervehdys. Kiitos kaikille kommenteista. Joillakin olikin vielä kysymyksiäkin joihin laitan nyt vastauksia. Kuvassa näkyvä vitriini on ostettu n. kuukausi sitten Ellokselta eli on vielä valikoimassa. Elloksella on muuten ollut vähän väliä sellaisia tarjouksia viikonloppuisin, että myös noista huonekaluista saa -30 % pois. Itsekin ajoitin tilauksen sellaiseen ajankohtaan. Niin ja Hyypiön elämää vielä kommenttina, että ihme ja kumma, nimittäin nuo lasiesineet ovat pysyneet ehjinä. Jostain syystä eivät halua niihin koskea ja ovat sen verran korkealla, että pikkuneiti ei yletä vielä, mutta ehkä tässä jonain päivänä se lasin helinä kuuluu tuolta :)

    VastaaPoista
  15. Ihana huone!!! Mistä prinsessan huoneen "jouluvalot" ovat? t. Fanny

    VastaaPoista
  16. Ihana prinsessan huone. Sinua odottaa tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana huone, kyllä tuolla kelpaa pikku prinsessan asustella! Itse kirjoittelin oman tyttäreni huoneen suunnittelusta pari viikkoa sitten. Se on kyllä kaikkein ihanin sisustusprojekti, varsinkin kun rakastaa vaaleanpunaista!

    VastaaPoista